- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem túl biztató az Alföld 5.x!
Sikerült rengeteg felbukkanó hibával végigjátszottam a kb. "40" éves M63 "GYÍK" dízelmozdony 5 BHV szerelvénnyel, minden állomáson álltam meg és néhány másodpercre álltam meg, így pontosan le tudtam mérni a mozdony teljesítményet, ami jelenleg üzemképtelen és lerobbant állapotban van a múzeumban... Na szóval mindössze kb. 2 óra 20 percet mértem Debrecen-Nyugati vonalon, jelenleg a valós vonalon legalább 3 órába telik és majdnem nem minden állomáson áll meg kb. 1-5 perces megállásokkal, és ez nagyjából stimmel sebességkorlátozással.Eszméletlenül szar lett megint az Alföld 5.2, próbáltam másik és telepített könyvtárból átmásolni, így kevesebb hibával és játszhatóan tudtam végig tesztelni a pályát, mekkora parazita!!!
Train Store valami oknál fogott többé már nem lehet játszani, szó nélkül kilépett.
Fogalmam sincs mi történt, reinstalláltam a Train Storet, a helyzet változatlan. Korábban még tökéletes volt, érthetetlen számomra ez a szar felfordulás. 
Megkérem titeket, hogy kérlek fejlesszenek tovább a TS2010 alapján (TrainZ), az a legújabb motor és ropogósan friss!
Unom már az állandó MSTS gyermekbetegségeit.
Új hozzászólás Aktív témák

- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sikerült rengeteg felbukkanó hibával végigjátszottam a kb. "40" éves M63 "GYÍK" dízelmozdony 5 BHV szerelvénnyel, minden állomáson álltam meg és néhány másodpercre álltam meg, így pontosan le tudtam mérni a mozdony teljesítményet, ami jelenleg üzemképtelen és lerobbant állapotban van a múzeumban... Na szóval mindössze kb. 2 óra 20 percet mértem Debrecen-Nyugati vonalon, jelenleg a valós vonalon legalább 3 órába telik és majdnem nem minden állomáson áll meg kb. 1-5 perces megállásokkal, és ez nagyjából stimmel sebességkorlátozással.
Fogalmam sincs mi történt, reinstalláltam a Train Storet, a helyzet változatlan. Korábban még tökéletes volt, érthetetlen számomra ez a szar felfordulás. 
Unom már az állandó MSTS gyermekbetegségeit.