Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Nagyon szívesen máskor is.

Na akkor egy kicsit segítek neked.
Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.A Train storeval szerintem biztos hogy működni fog nálam nem okozott problémát anno. (Bár hozzá teszem én nem használom csak egyszer tettem fel még régebben és utána meg töröltem).
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.