- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Nagyon szívesen máskor is.

Na akkor egy kicsit segítek neked.
Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.A Train storeval szerintem biztos hogy működni fog nálam nem okozott problémát anno. (Bár hozzá teszem én nem használom csak egyszer tettem fel még régebben és utána meg töröltem).
Új hozzászólás Aktív témák

- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Horgász topik
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.