- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Nagyon szívesen máskor is.

Na akkor egy kicsit segítek neked.
Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.A Train storeval szerintem biztos hogy működni fog nálam nem okozott problémát anno. (Bár hozzá teszem én nem használom csak egyszer tettem fel még régebben és utána meg töröltem).
Új hozzászólás Aktív témák

- Renault, Dacia topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Eredeti játékok OFF topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.