- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyko
tag
válasz
-XadAnuX+ #7997 üzenetére
Hát én elég sokat tarom ölben mikor vonatozok, nekem nem volt vele gondom. Enyémben egy 6 cellás akku terpeszkedik, egy 3 cellással nem tudom mennyiben változna a dolog. Az nem áll ki annyira így lejjebb kerülne a gép hátulja akkor meg lehet már billenne, de persze az is egy megoldás, ha nem hajtod ki annyira a kijelzőt, hogy átbillenjen a készülék.
-
Shad0w
senior tag
válasz
-XadAnuX+ #8003 üzenetére
Micsoda? Értelmét veszti a fórum? MIVAN?! Ez nem chat, pont ez a lényege, vissza lehet keresni amit eddig már leírtak, erre van a kereső. Ott vannak az alapelvek, azt is el kellett volna olvasni.
Nyilván azért irányítom a kereső felé, mert már nem egyszer le lett írva, nem vagyunk papagájok, hogy ismételgessük magunkat...Egyéb kérdés?
-
Vegha
senior tag
válasz
-XadAnuX+ #7925 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem használható (én most desktopon tesztelem a win7et), és biztosan gyorsabb is egy Atom processzorral, de mondom: tök standard install után nekem 3-400 MBot hagy szabadon a rendszermemóriából. És mivel az asztali gépemnek keresek alternatívát, így ez halott ötletnek tűnik. 2 év múlva szídnám az anyámat, hogy így invesztáltam egy új gépbe.
-
Vegha
senior tag
válasz
-XadAnuX+ #7923 üzenetére
Ja-ja. tesztképpen most win7elek 1 GB-tal. háááát.... tök kommersz beállításokkal marad potom 330 MB szabad memóriám.
megnéztem alaposabban azt a dell mini-t, a vodafone-os akcióban 8 GBos SSDvel adják, elvileg választható az XP vagy Ubuntu, de én inkább mind2vel nyomnám (legjobb lenne hárommal).
nekem egyelőre bukta a hsdpa-s netbook. -
Vegha
senior tag
válasz
-XadAnuX+ #7921 üzenetére
a-a. ez (nem tudok linket beilleszteni): http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=582&prod_no=1698
az integrált hsdpa modemre gyúrok.
most láttam, hogy a vodafone akcióban kínálja előfizetéssel a dell mini gépét integrált hsdpa modemmel, de én a 9" kijelzőtől félek. ráadásul annak már nem bővíthető a memóriája (1GB) és egy kósza blogon olvastam ugyanezt az U120H-ról is... -
PeTyUs
csendes tag
válasz
-XadAnuX+ #7836 üzenetére
Szia!
Én teszteltem ma. A 720p-s x264 mkv-kel elboldogul, én minden gépemre a CCCP kodekpakkot pakolom fel, erre is. Viszont az ffdshow dekóderrel szaggat/késik a hang, azt nem szereti. Ezért kell a CoreAVC kodek, ez nem ingyenes (1500 forintért megvehető, vagy más forrásból is be lehet szerezni). Ezzel szépen viszi a 720p-t, de leginkább akkor, ha semmi más nem fut, és a lejátszó program prioritását (én MPCHC-n néztem) is felnyomod valósidejűre.
De akkor tényleg megy, ahogy kell. Bár a horizontális felbontást nem is tudja megjeleníteni a saját kijelzőjén, azért ezen is jobban néznek ki a HD anyagok. Streamelt HD videót (flash) is lejátszotta szépen, dob el frame-eket, de nincs vele gond.
-
SZEGECS
csendes tag
válasz
-XadAnuX+ #7826 üzenetére
Én is meg vagyok vele elégedve, -én második gépnek vettem, fotózásnál, külső helyszínen hasznos, hogy nemcsak a beépített LCD-n tudom visszanézni a képeket.
Tudom, van aki azt mondja, hogy kicsi a mérete, de én épp ezért választottam, mert ha komolyabb feladat kell, arra úgyis ott az asztali gép 19"-s monitorral.
Böngésző, email, hétköznapi programok, vidáman futnak a wind-en. -
PeTyUs
csendes tag
válasz
-XadAnuX+ #7826 üzenetére
Szia!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de válaszolok!
Én tegnap vettem meg a Windet, néhány órát nyúztam. A CPU netezésre és e-mailre egyáltalán nem lassú. Hanem tökéletes. Én nagyrészt erre használom csak a gépet (tehát videókodolással, Crysis-szal
, több gigás file-ok tömörítgetésével nem próbálgattam), és ilyen felhasználásnál semmivel sem tűnik lassabbnak (és ezt teljesen komolyan mondom), mint a Core2Duo E6850 processzorral szerelt asztali gép, ahonnan éppen írok. Sőt, CoreAVC-vel a 720p videók is gond nélkül mennek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest