- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
-
Cibet71
csendes tag
válasz
BloodRay #9089 üzenetére
Megnéztem angol nyelvű site-okon és más is panaszkodik. Például:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152115Although the fan spins constantly at (i'm assuming) high speed, it's not cooling all that great. (...) The fan noise, for a netbook, can become a bit annoying, especially in a quiet room or library.
De azt is írják, hogy az Asus Eee még hangosabb.
-
válasz
BloodRay #9015 üzenetére
A proci bírná mindenkinek, de nem FSB növeléssel. Ha lehetne a szorzót állítani, akkor bőven elszaladgálna akár magasabb órajelen is. Neked hogyan megy úgy? Hiszen még a RAM szorzót sem lehet állítani, se semmit. Vagy ezzel a progival azt is lehet stabilan? Már régen néztem...
-
válasz
BloodRay #8915 üzenetére
Nekem is ilyenek vannak, de csak a 16%-os tuning megy (15%-os elírva ugye) nálam is. Azért nem feltétlen a RAM hibája az instabilítás.
A Windows 7 viszont szépen fut nálam is, illetve szépen futott hosszú hónapokon át. Most migráltam Ubuntu 9.10-re, ugyanolyan jól megy, apróbb bug-okat leszámítva.
#8917: felesleges ezért felrakni, nem a rendszeren múlik, ott is elhasal ugyanúgy. -
balfek
tag
válasz
BloodRay #8869 üzenetére
köszi, rákérdezek akkor az albanál...
viszont újratelepítettem külső optikairól - és láss csodát!!!
műxik a kamera, aksi nem merül kikapcsolt állapotban, vinyo se kattog annyira...
a fene érti...ill. 1 tippem van: amikor a boltban újratették először, AHCI kikapcsolt állapotban volt, mikor bekapcsoltam ezután, kékhalál induláskor. akkor azt mondtam, hogy nem érdekel - de most nem felejtettem el, hálist
egyáltalán lehet az AHCI-nak köze ezekhez a bajokhoz?(mikor megkaptam valami gyári tesztkörnyezet volt rajta, xp pro-val...először a boltos azt modnta, h. örüljek neki
kb 2 hóanp múlva csak rávettem, h. azért jó lenne a saját jogtiszta xp home-ommal
kis fenyegetőzés a végén, aztán simán ment, egészen 1 héttel ezelőttig. )
-
rakal
senior tag
válasz
BloodRay #8893 üzenetére
Szia!
Szerintem a legpraktikusabb a fit bőrtok,amiket a korábbi hozzászólásaimban bemutattam már,a Wind filofaxszerű megjelenést kap(már kérdezték is tőlem,mi ez a bőrkötéses könyv),csak akksicsere esetén kell kivenni belőle,jól véd,és olyan kompakt feelingje van a dolognak,jól szellőzik emellett,abszolúte nem melegszik... -
Alukard
senior tag
válasz
BloodRay #8607 üzenetére
Dual Core atom pl a 330-as akkor nem?
ahhamZ szériás atomokat miért gondolod, hogy ne lehetne húzni?
Mert elsősorban MIDekben és UMPCkben használják és a nettopnál is kompaktabb kivitel a hűtést komoly gondok elé állítja és a húzott proc több hőt termel amit nem tud hatékonyan elvezetni... és emiatt nem lepődnék meg ha a támogatását alapjaiban irtanák ki... -
-
Alukard
senior tag
válasz
BloodRay #8598 üzenetére
Hát, hogy neked is mennyi garid van rá annak szerintem kérdezz utána emailben... biztosan csak ők tudnak mondani (szervíz)...
Proci esetén, én mondjuk inkább a D-t szeretném
Az n270ben nics támogatva a virtuaélizáció HWsen, az n280nál ez már orvosolták, ha jól tudom akkon a Zből 1az 1ben ki is hagyták... no meg nem tudom, hogy a Z sorozatban ottvan e a túlhajtás lehetősége? -
Alukard
senior tag
válasz
BloodRay #8595 üzenetére
Miután a szervíz által küldött mailt (visszább olvasva megtalálod) az orra alá dugtam, már intézkedett is... ma kaptam levelet, hogy berendelték a szükséges alaktrészt... szóval hamarosan lesz 1 új gépem, megújított garival
(éljen a főalkatrész csere és az erre vonatkozó jogszabályok)
Amúgy a 115ben lehet Poulsbo chipset van, de MIDekbe szánt Z sorozatu atom is... amit nyersz a chipsettel azt elveszted a procin...
-
kelzsoca
félisten
válasz
BloodRay #8439 üzenetére
Jelen pillanatban még rajta van az egyik csavar felett a matrica (tehát a gép bontva még nem volt) viszont a hdd-n sok fontos dolog van, amit nem szívesen hagynék elveszni!
Ha jól tudom elvileg szétszedhető a gép, mert a hdd-ről le kellene mentenem mindent, ettől még a garanciát nem fogja elveszteni!?
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
BloodRay #8085 üzenetére
Ma vettem a gépet, bekapcsoltam feltelepitette magát. Router adminjában adtam beirtam a wan cimét a gépnek. Észlelte a routert és csatlakozott is rá. Bejött a google és setovább semmi más. Most msi ról irok, bedugtam a kábelt, azon műxik a net, wifin nem. Hogy is van ez? Másik notebookon megy a wifi... pff
Ez nem titkositott wifi hanem csak meg kell adni a wan cimet aztán lehet elérni...
Sajnos csak tölt tölt tölt.. és pingnél se hajlandó semmit tenni csak nem tud csatlakozni probléma
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
BloodRay #8082 üzenetére
Hát én nem tudom srácok! Elkeseredtem... Van internet rajta meg megy meg minden de nem töltenek be a weboldalak, hihetetlen számomra. Gyári állapot sima xp wifivel keresek rá?! Rá is kapcsolódik meg minden. Valami betölt valami nem, inkább nem tölt be semmi.... Lehet, hogy szar?
-
-
zeroflag
csendes tag
válasz
BloodRay #8069 üzenetére
Senki nem mondott olyat h minden esetben felesleges, csak azt hogy _altalanosan_ kijelenteni olyat h +1Gtol gyorsabb lesz hulyeseg. Persze vannak olyan userek akik felraknak minden sz*rt, a systemtrayuk mar hosszabb mint a taskbarjuk. Plusz nonstop fut vmi virusirto, mellette meg 2 trojan. Ezenkivul vmi csilivili tuzfal (akar ketto is - ilyet is hallottam mar). Na ekkor tenyleg gyorsabb lesz. Nyilvan meg lehetne ertelmes dolgokkal is tolteni azt a mem-et nem csak hulyesegekkel, de legtobben netbookot nem munkara hasznalnak csak netezesre.
-
Vegha
senior tag
válasz
BloodRay #8055 üzenetére
amúgy szerintem Te a duálos rendszerre gondolsz, ahol látszólag a memória bővülés javít a rendszeren, de igazából ott sem a kapacitás dob rajta, hanem hogy szinkronban dolgozik 2 fizikai modul. az valóban érezhető sebességnövekedéssel jár. tudtommal a wind erre nem képes.
-
Vegha
senior tag
válasz
BloodRay #8055 üzenetére
Az, hogy alkalmazások közötti váltáskor gyorsabban megy 2GB-tal nyilván abból adódik, hogy előtte is pagefile-ból dolgozott, ergo megérett már a memória bővítésre (kapacitás).
Túlhajtás témában nem tudok állást foglalni, sosem vetemedtem rá. Viszont a levezetésed alapján nem sok értelme lenne a memóriák sebesség növelésének. némiképp ellentmondásosnak érzem. -
-
_seth_
veterán
válasz
BloodRay #8050 üzenetére
Én tudom
Én használtam 1 és 2 giga rammal is (a 2 giga az egy 2 gigás 800 mhz-es kingmax modul de volt már benne 1 giga 667-es kingmax is az alaplapival együtt. Szárnyra nem kap a 2 gigától ez egyértelmű de nekem az volt az érzésem, hogy gyorsabban vált a programok között, van amit gyorsabban tölt be.
-
Jetyke
tag
válasz
BloodRay #7744 üzenetére
Ez így is van. Habár nem tudom, hogy ezért mennyire vállalnak felelősséget, lévén, hogy a "szerződés" szerint jár hozzá az eredeti dvd és kész. Egyébként a legegyszerűbb megoldás sztem az, hogy felhívod a helyi ügyintézést, vagy az albacompot, ők egyből megmondják, hogy mi a helyzet. Ha nem csinálják meg akkor marad a szitkozódás.
Ajánlott egy külső optikai unit.Ventillátor: többen is jelezték már ezt a problémát, konkrétan nekem is zörög amíg be nem melegszik. Ezt megcsinálja a szervíz, de nekem azt mondták, hogy kb. egy hónap, míg visszakapod a gépedet. Én ezekután leszartam. Olvashattunk már itt olyan megoldásról is, hogy szétszeded (a garanciához én nem értek, de mivel bővíteni annak elvesztése nélkül is lehet, sztem ez sem nagy gáz) és egy pötty olajat teszel bele.
-
adalbert1
veterán
-
grosy
senior tag
válasz
BloodRay #7480 üzenetére
Köszi, hogy írtál! Neked is kikapcsolt a Winded, amikor wifin neteztél, és 40% alá ért az akku töltöttsége? Igaz, mindig neteztem, amikor kikapcsolt, most kipróbálom, hogy ha nem, akkor meddig bírja. Azt sem értem, hogy miért úgy kapcsol ki, mintha kihúztam volna a konnektorból, és miért nem sleep módba teszi magát. Elvileg a WinXP-ben be van állítva, hogy 10%-nál csinálja, de ezt még én nem láttam a pár napos gépemen. Akinek 6 cellás aksija van, azoknak mennyi idő alatt töltődik fel kikapcsolt állapotban (nekem 1,5 óra,ez normális), és meddig bírja?
-
Pompi
nagyúr
válasz
BloodRay #7339 üzenetére
Én értem, hogy a te biosod frissebb, de itt nem a verziószámokról van szó, hanem arról, hogy az egyik DOS környezetben fut (efudos) a másik meg WIN környezetben (afuwin).
Értelemszerüen a számokat aktualizálni kell benne, mert FPéter irománya, akkor született amikor az 1.08 volt aktuális. Más azóta nem változott. Egyébként én is 1.06-ról frissítetten 1.0B-re.Mondjuk ha ennyire nem tudod ill. nem vagy biztos abban amit csinálsz lehet inkább hagynod kellene, és valami szakival megcsináltatni.... és ezt nem rosszindulatból mondom, épp ellenkezőleg.
-
BloodRay
veterán
válasz
BloodRay #7334 üzenetére
Új bios flash.bat -jában nekem ilyen sor van: eafudos EN011IMS.10B /p /b /n /e /x /r
runflashemben meg ilyen: afuwin en011idi.105 /p /b /n /e /r /x
bonyolult...
Közben értelmeztem FPéter mondatát és nem kell kivennem semmiféle RAM modult.
Annak kell aki az eredeti integrált memória mellé 2GB-os modult rakott a gépbe.
Nekem amellett gyári +1GB van az nem lehet gond, mivel az összmemória így nem több mint 2GB. -
Pompi
nagyúr
válasz
BloodRay #7332 üzenetére
BIOS frissítés menete Windows alól.
Annyit tennék hozzá, hogy a /x paraméter után a "to flash MSI BIOS version x.x" szöveget én lehagytam (másik guide nem említi, és én sem láttam értelmét).
-
Trava
tag
válasz
BloodRay #7321 üzenetére
Én is játszottam vele mire sikerült.
A hp programja csak megformázza, viszont nem teszi fel a rendszerindító fájlokat.
Ez után találtam 1 progit a neve virtual floppy drive.
A megformázott pendrive-ra ezzel tudtam felteteni a fájlokat, majd hozzájuk másoltam a flashelő progit illetve a biost. -
Topitom
csendes tag
válasz
BloodRay #7321 üzenetére
Szóval előveszed a jó öreg floppyt és megformázod msdos formára. Majd fogod az usb pent és feldugod a gépre, behívod a hp-s programot, ott beállítod a dos format-ot és a mediának meg jelölöd az a:/ meghajtót. Indítod a formázást és kész is.
Felmásolod a bios filokat a penre, bedugod a windbe, majd újraindítasz közben nyomogatod az F11-et, ott kiválasztod a pent és máris dos módban van a wind. Ekkor indítod a flash.batot és fél perc alatt kész.
Sok sikert. -
EmThor
addikt
válasz
BloodRay #7286 üzenetére
szerk.: köszi Hanee
Köszi, honfoglaló legyen a legnagyobb gondom
Visszatérve kicsit az Asus-ra, van 1-2 extra dologgal ellátott netbook-juk, az már korábban általam említett N10J pl. hdmi kimenettel, 9300-as nvidia grafikus chippel (ezekről már beszéltem), de ujjlenyomat olvasóval és arcfelismerő beléptetővel is fel van vértezvel. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy jó a változatosság, de kicsit átbillentek a ló túlsó oldalára azt hiszem. Másrészt, meg a játékkonzolokból megtanultam (vagy lásd a mac termékei), hogy milyen jó, hogy van egy fix rendszer, mindenki echte ugyanezt használja, így a fejlesztőknek is könnyebb rá írni dolgokat, hogy nem kell 628 driverrel meg konfiggal tesztelni, ilyen 'praktikus' szempontból is jó ez az Atom proci.
Na most, hogy nem 'n'-es a wifi a Wind-ben foglalmam nincs mit jelent, de mivel írtátok, hogy teszi a dolgát, akkor ez rendben van.
oh, itt egy szép külső mod
itthon is több helyen lehet skineztetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest