Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
SZEGECS
üzenetére
Ha legalább öten lennénk rá, úgy már tűrhető ára lenne a cuccnak, de ketten még mindig baromi sok (32EUR / kopf az nekem sok...). Pedig érdekelne a dolog, úgyis szét kell majd szednem a néhány hsz-szel előb említett Wind-et egy kis csatlakozótisztítás és igazítás végett.
-
válasz
SZEGECS
üzenetére
Ezek szerint akkor előfordulhat. Próbálj meg esetleg ráerőszakítani egy másik drivert, általában a szimpla egerek mennek a beépített összes többi specifikus meghajtóval is ugyanúgy (pl. MS egerekével). Vagy előtte eressz rá egy Intel INF Update Utility-t, az frissíti az USB illesztőjét is, hátogyha az már segít rajta.
-
jattila40
tag
válasz
SZEGECS
üzenetére
Az ilyen jellegű fagyás nem memóriagond (az kékhalált okozna), hanem vagy túlmelegszik a proci és leállítja magát, vagy video chip hiba (túlmelegedés). A hűtést kéne megnézni, jár-e rendesen a ventillátor, jó-e a szellőzés. Valami programmal figyeld a hőmérsékleteket, hátha kiderül mi a gond.
-
user01
aktív tag
válasz
SZEGECS
üzenetére
Namost a Start menü _felépítése win2k-s lett, de a Start gomb, ill. a tálca _megjelenése az újraindítás után szürke helyett visszaállt az XP-s dizájnra(zöld gomb/kék tálca).
A vezérlőpult-rendszer-speciális-teljesítmény -legjobb teljesítmény lett kiválasztva, és jóváhagyva, -most is ott van a jelölő, de mégis XP-s a startmenü gombja (zöld).
Tapasztalt más is ilyet közületek?Igen, én is így jártam, és nagyon mérges lettem, mert szintén a klasszikus windows kinézetet kedvelem.
Az okát nem tudtam kideríteni, viszont a neten találtam egy megoldást rá:Start menü -> Futtatás... -> regedit -> megkeresed a következő kulcsot:
HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ThemeManager,
és itt a ThemeActive bejegyzés értékét átírod nullára.Így kényszerítve van a windows, hogy a klasszikus témát használja.
Remélem, tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is vettem észre eddig