- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Tenném hozzá, hogyy az n-es Wifi könnyen orvosolható... szóval az 1etlen valódi előny a multi-touchos tapipad... de mintha hallottam volna emberket pletykálni arról, hogy a kijelzőt kicserélni érintőképernyőre...
PLacc: ha a burkolat miatt nem is hallod őket reklamálni, vannak bőven siralmaik más miatt... főleg a melegedés, a billentyűzet minősége, akksi területeken... én inkább jobban vigyázok rá, csak a többi részével ne legyen bajom...
-
PLacc
senior tag
Nem akarok flame-et indítani, (és félreértés ne essék se Wind-em nincs, se Eee-m) ettől függetlenül nem értem miért fikázza minőségileg mindenki az Eee-t, holott nem hallottam egyetlen tulajdonostól sem, hogy karcolódna, kopna a ház (a' la Wind) vagy lazulna a zsanér (a' la Wind).
Lehet, hogy kicsit bóvlisan néznek ki az Eee-k, de az anyagában színezettségnek köszönhetően fél év múlva is így fognak kinézni (az újabb sorozatban már nem vagyok biztos), míg szerintem a Windek gyakori használat mellet kopni fognak a palmrest és a sarkok környékén.
De ne legyen igazam... -
exy
tag
"ha várni akarsz, várj. Csak nehogy elszaladjanak melletted a lehetőségek"
Mire gondolsz. Jelenleg 4 Darab asztali gépem van és kettő darab notim. Bokáig járok a számítástechnikában. Hardverből biztosan nem szalasztok el semmit.
Idő.
Látod abból mindíg kevéske van. Azt meg sajnos (még) nem lehet boltban vásárolni.
-
exy
tag
"100K manapság már nem kis összeg, sajnos sok ember csak részletre tud vásárolni."
Annyira nem kis pénz, hogy meg kell vizsgálni érdemes-e a kis méret miatt feláldozni a vele egy árban lévő normális nitik többlettudását. Én megvizsgáltam. Nekem biztosan nem éri meg. Mivel azonban mégiscsak szeretnék egy ilyen pindúrt a mellényzsbenben hurcolni, úgy döntöttem, hogy várok. Várok amíg lényegesen olcsóbb nem lesz. Tudod ez is egy alternatíva, nem csak a részletfizetés.
-
vadkörte
addikt
Ja a kaposvári Berzsenyi D. u.-i Euronics-ben. A Wind-ről még nem is hallottak. Még hírből sem.
(Cipőt a cipőboltból)Mindenhol csak rendelésre van. Élőben nem is látták még. Komolyan mondom leugrok valamikor Pécsre az Árkádba. Talán ott...
Sajnos még nincs meg az ára. Előbb el kellene paszoni a mostanit, aztán jöhet a hűsítő szellőcske.
Tulajok! Ti hogy vettétek? Kp vs. részlet??? Én valszeg részletre veszem majd, kb. 30-40.000 Ft kezdővel. -
kelzsoca
félisten
Persze, mondjuk én láttam már 92-ért is
kleinguru:
Na igen, mindig az kell amiből nincs vagy csak nehezen beszerezhető!
Én azért megvárom a Dell és Lenovo kisgépeit, és utánna döntöm el melyiket veszem meg
RatSon:
Vagy egy külső HDD-re teszel fel egy teljes értékű módosított XP-t
-
Zola007
veterán
Pedig szerintem szétkopoghatsz egy asztalt, akkor is 106-110 körülre tippelem a 6 cellásat, legalábbis a magyar piacon. Nem igaz, hogy sok év alatt nem jöttek rá, hogy nem az első nap kell meggazdagodni egy terméken, illetve, hogy a kevesebb (ár) néha több (vásárló).
Én most úgy vagyok vele, hogy várok még egy hetet, addig nézelődöm, aztán fogok egy huszast és fej/írás.
Mindig is sokat olvastam a cuccaimról, mielőtt megvettem volna, de itt már egy kicsit kezd fogyni a türelem, viszont nemsokára kell egy mobilgépNa meg az, hogy egyik magyar bolt sem meri vállalni a két év garit, az asus meg alapból annyival jön, bár inkább ne legyen szerencsém a szervizükhöz, de mégiscsak két év és megcsinálják ingyér.
Valamikor korábban írta egyik kollega, hogy szerinte úgyis pár hónapon belül kijönnek a bajok. Nem megcáfolni akarom, de nekem amim eddig elromlott, az 1 év után tette.
legelső cd-meghajtóm 1 év 1 hónap
vinyó 1 év 1 nap (!)
modem 1 év 2 hónap
Úgyhogy ha lehet, lassan már a fogkefét is két év garival veszem -
Imibácsi
aktív tag
Minden elfogultságomat félretéve: semmi hiba nem ütközött ki idáig a pr210 notimon. Nem kopott meg csuklónál, nem lett rajta egy darab karc sem, nem látszanak az ujjlenyomatok, nem ropog, nem nyikorog. Fagyni sem szokott, de talán annyi van hogy a driverekkel van némi szívás mire felrakom, de ha már egyszer rájön az ember, akkor máskor is menni fog. Wifije stabil, BT is oké, DVD is jó. Akksi ugyanúgy üzemel mint mikor megvettem.
Mondjuk a webkamerával kapcsolatosan ért pozitív csalódás. Nekem ezelőtt nem volt, és nem is használtam soha webkamot. Először azt hittem trágya képe van, meg a digit fényképezőmhöz szoktam. De aztán webkamoztam egy ismerősömmel akinek még classic 640x480 webcamja volt és hát ahhoz képest a pr210 kamerája istenkirály éles képet adott.
Amúgy nagyrészt nem hajtom a notit. Leveszem az órajelet és úgyis simán viszi a vistát plusz firefox 4-5 ablakkal, plusz msn, nem is lassú. Ha már emellé jön 2-3 youtube videó is, akkor már célszerű felrakni az órajelet. Nem szaggat de néha-néha egy picit megakad már a kép ilyen terhelésnél, és ugye a minimum órajel 2x800MHz. Talán még annyi, hogy ha meleg van a szobában, mondjuk 26-27 fok, akkor nagyon melegszik. 20-23 foknál teljesen rendben van szerintem, de azért nem lesz jeges. A winyó tök jó. Eddig mindig samsung legolcsóbb vinyókat vettem, mert gondoltam nagy különbség úgysincs. De ez a Toshiba ami benne van ez egyszerűen hibátlan. Halk és gyors. Ennyi
A zsanérok szorosak mint új korában, de én mindig középen nyitom és lassan nyitom-zárom a notit. Aki rángatni akarja, annak lehet hamar lesz szalagkábeltörés, fene tudja.
Összefoglalva teljesen rendben van a noti. Szoktam hurcolászni is, de bírja. Karbantartani nagyon nem kell, én heti egyszer letörlöm a port róla, vizes szivaccsal lepucolom a kijelzőt és a hozzá adott kendővel szárazra törlöm. Well, nem túl kényes, és ez azért elég nagy előny. Talán a beépített mikrofon lehetne érzékenyebb. Ennyi a tapasztalatom. Abszolút megbízható masinának tartom és megérte nekem a 145K pénzt. Mostmár 130K körül is meg lehet kapni. Én ajánlani tudom csak.
-
RatSon
aktív tag
már gondoltam is rá, ha van olyan forrásotok amit rendszeresen figyeltek wind ügyben osszátok már meg légyszi. itt van amiket én nézek:
http://forums.msiwind.net
http://wind-osx86.wikispaces.com -
tbs
addikt
EEE vs. Wind, a teljesség igénye nélkül, szubjektív benyomások:
Wind: egyik első újságírói tesztpéldány volt a kezemben (szerintem azt tesztelték itt a PHn is
), rendesen meg volt hajtogatva a cucc, átment jó pár kézen.
EEE: 701-est használok 3/4-ed éve, tegnap este kaptam kézhez egy lokalizált 1000H-tBenyomások:
A Winden eléggé látszott a használat, lazán nyílt, csukódott; a Wifije néha bekattant és nem akart stabilkodni. (Több AP, más-más típusok...) Másnapra megjavult. (Lehetett környezeti zavar is, bár más wifi-s cucc nem akadozott mellette.) Szerintem hangos a ventillátora. Windows. Hamar lemerült. (???) Képernyője szuper, diszk halk. (!!!)A 701-et szinte naponta használom (wifi, ssh terminálok, böngésző, ilyesmik). Akkuval kibír egy munkanapot, értelmes használatban (nettó ~3-4 óra, harmada wifi, többi madzag). Wifijét nem láttam saját hibából szakadni. Október óta élek vele, nem látszik rajta a használat, kopás. Képernyő szoros, mint újkorában, nem recseg, nem fényesedett fel sehol, stb. A képernyőt körülvevő fekete keret a hátizsák nyomására hozzáér csukott állapotban a tapipad melletti részhez, és két felfekvős fekete csíkot eredményez. (Letörölhető. Fehér cuccom van.) Halk a ventillátora. Picibötűs a kijelzője.
1000H első szemrevételezésre ugyanaz, mint a 701, csak fölfújták. Este bekapcsolom, meglátom mekkorát zajong, és örülök az n-es wifinek. Ugyan a Wind már nincs nálam, nem tudtam mellé tenni, de picurit használhatóbb, masszívabb benyomást kelt. Kissebb. (!!!)
(Gyorshír: a 701-est közben megvették...
)
Szerk.: Ha én vennék, 1000H-t vennék. Nálam már bizonyított a kistesó, bízom a nagyban.
Wind csudajógép egyébként abban a méretben.
-
Gabor970
addikt
első nekifutásra azt mondanám, hogy egyetlen gépnek kevés lenne. Aztán átgondolva a dolgot, mióta megvettem (asszem bő 3 hete) nem ültem az asztali gépem elé egyetlen egyszer sem :-) Mivel nem nagyon játszom már (utolsó szerelem a BF2 volt) így akár egy wind elég is lehetne. Amúgy ez a kis méret generált egy új igényt, Nejem is szeretne egyet. Ez már egy nagyonszemélyi szgép tud lenni. Még gondolkodom, hogy még egy wind, vagy magamnak egy pr210, és ezt a pink windet örökli a kedves. Ki kellene próbálnom a 12"-ost, hogy eldönthessem, megfelel-e?
-
-
jozf
tag
Hát erröl csak annyit, hogy a régi laptoptom mióta meg van a wind csak akkor kapcsoltam be ha vmi anyagot át kellett huznom róla hálózaton kersztül a windre.
A minden napokban nekem 99% helyetesiti a régi gépem, (monduk persze a családi videókat nem ezen fogom meg vágni arra ott van az asztali, meg egyenlöre a dvd irás is erre korlátozodik, de ez külsö iróval orvosolható)
A netezés, letöltés, filmnézés(nekem simán viszi a 720p-s fimeket is), word, excel, web szerkesztés, flash, képszerkesztés (PSP elég jól meg rajta igaz a 8MPixeles képek szerkesztése már nem a leggördülékenyebb), játékok amiket próbáltam s mennek: Abe's Oddysee meg Exoddus, Q3, Spore CC, C and C tiberium sun, Starcraft, Warcraft 3, Flatout, Syberya 1-2, Diablo 2, Cod 1, GTA VC, TrackMania nations, Worms, Hamsterball, NFS Hotpirsuit 2, Nfs porsche, (NFS undergrund nagyon lassu volt), Colin Mc Rally 1.
Akkuról átlagosan olyan 2 órát megy, csak netezve elmegy 2,5-is de ahhoz le kell venni a teljesitményét is.
-
NagyMesterB
tag
Én anyukámnak vettem és neki nagy fejlődés ( PIII. 1GHz, TNT2 vga, 6GB winyo XP-vel
, 17" CRT 800*600 on használva )
alapbol ugy indultam ki hogy rosszabb nem lesz mivel monitor (akár a régi felbontással) bill egér marad a régi, csak az a roh@dt hangos csak szivacson (alaplap ki lett kapva a házból
) alig rezonáló izé tünik el
Szóval új megszokása nulla
Ezen felül olvasni is ugy szeret hogy akárhol a lakásban vagy akár a kertben, így vettem wifi routert és bárhol netezhet a fent említett helyeken (amugy net nemvolt a régi gépén mert macerás lett volna kábellel elvinni meg kellet volna switch is)
felbontás meg azért volt oylan kicsi crt-n mert akkor szemüveg nélkül is tudott hátradölve kártyázni
windet gépelés miatt ugyis közel tartja és ha kell felveszi a szemüveget, de amugyis az ikonok szinére tanítom meg
De persze nálam is van egy csomot ( még nem volt nekem se laptopom, de már volt szerencsém egykét 15-17"os hoz) nagyon jo vele netezgetni, még filmet nézni is (vonaton PDA-n szoktam szoval nekem ez sem egérmozi
) fura hogy nem fér el a két combomon mint egy normál noti, de sulya miatt így is kényelmes használni ( durva hasonlat de olyan mint amikor egy nagy macska fekszik az emberre akkor nem nagyon lehet elmozdítani, és
nagyon melegít, de egy kiscicát oda rakok ahova akarok meg akkor amikor én akarom)Csak azt sajnálom hogy anno nem volt ilyen amikor kolis voltam
a gépem maradhatott volna itthon, egy monitor , bill egér be a koliba, és ezt meg akár még az egyetemre is bevihettem volna (mondjuk ahoz még kéne a 6cellás is
)
Mert talán ez fogott meg engem a legjoban hogy egy 22"os monitora rákötve 1,7 MP-es felbontáson normál (számomra) használatra tökéletes (most is rá van kötve , input váltó gomb megnyomására tudom is váltogatni a két gép képét
)
Szóval én eltudnám képzelni egyetlen gépnek egy 20-22"os monitorral karöltve
Szerk:
(#2946) Alukard , (#2957) ctrlshift Köszi a segítséget, miért kellet ilyen pici ikonnal és ilyen hülye helyre rakni
de legalább megvan és vége békén hagy
-
Zola007
veterán
én nem vagyok wind tulaj ugyan és nem is nagyon írok a fórumba, de olvasom szorgosan. Ellenben hosszas notebookmizéria után jutottam el a windig, s páromnak is nem rég vettünk 15,4"-es notit, illetve láttam már párat, régi acertől egészen a macbook airig.
Na de a lényeg: szerintem egyetlen gépnek elég nagy kompromisszum a wind, másodgépnek tökéletes, de egyedülinek inkább szívből ajánlanám az imibácsi általi pr210-t vagy hasonlót akarnak, de mágis mást, akkor a vr201 (intel hűvösebb).
Egyelőre nálam is még ingatag a dolog, de személy szerint windet nem vennék egyedüli gépnek. Amire nekem kell, az egyetemi dolgok, netezés, ppt-k bújása és készítése, illetve kutatáshoz, laborban állandó jegyzeteléshez (de van még 3 gép a laborban, illetve otthon is egy asztali böhöm + párom laptopja) szerintem... -
stefanitsr
senior tag
Ez a fajta exy-s diskurzus egy öngerjesztő offgenerátor. Megkérnék minden résztvevőt, hogy ha olyat találtok egymás mondanivalójában amely ellehetetleníti a hasznos információ gyűjtést a topikban, nyeljetek egyet és ugorjatok a következő nem off hozzászólásra, ne gerjesszétek a felesleges és haszontalan személyeskedésbe torkolló vitákat. Tudom ő kezdte és ő volt, stb, de ez ovis szintű hozzállás, szerintem nem kívánkozik ide az ilyesmi.
Nem vagyok moderátor, vagy valami de egy olyan fórumról jöttem ide, ahol csupa haszontalan egymást fikázom, klikkbe tömörülök, provokálom a másikat társaság alakult ki, gyakorlatilag ebből állt az egész fórumozás. Aki értelmeset kérdezett volna vagy infót keresett elveszett a folyamatos semmitérő marakodással teli hozzászólások közt - vagy ezeket olvasva egyszerűen nem volt mersze értelmes dolgokat leírni, hosszú időszakokig nem volt semmi új dolog a topikban.
Egy felüdülés volt ide csöppenni és napi szinten sok-sok értelmes konstruktív hozzászólást olvasni a hwsw után. Köszönöm minden résztvevőnek, hogy elolvasta és megfontolta ezt az írást.
-
stefanitsr
senior tag
http://prohardver.hu/tema/eee_pc/hsz_601-650.html
Ja meglelted, ok...
Ezek után viszont van egy eladó 1000h black ha valakit érdekel továbbítom a sógoromnak az érdeklődést.
-
zezoka
őstag
Én ezt csak azért mondtam, mert eddig nekem csak használt (szóval úgy vettem) laptojaim voltak, és eszembe se jutott, h garanciapapírt hajkurásszak érte. Bolt vállalt rá egy hónapot, azt csá. De volt, h magánszemélytől vettem. Volt amelyik eltörött, volt amelyik régi volt már, és nem lehetett fejleszteni, és igaz a legutolsó konkrétan elromlott (töltésvezérlés -> nem lehetett bekapcsolni) De én azt kb 1 évesen vettem, és nálam is ment még 2 évet.
-
mob_zzz
aktív tag
Megvenni szerintem én sem ott fogom (keresek inkább 2 év garis helyet), de
egyrészt: azért nem vészes ilyen helyen vásárolni, a dobozban ugyanaz van mint amit PC-boltban veszel. Garancia pedig úgy tudom ilyenkor is a szervízbe szól vagy ha nem, legalább az Auchan biztos nem fog megszűnni holnaputánra mint a kisebb PC-barlangok,
másrészt: ez szerintem jó irányt mutat. Ha Cora-ban, Auchanban is megjelenik 100k-s áron, az azt jelzi, hogy mégsem biztos, hogy lesz komolyabb áremelkedés...
Amúgy cipőt azt épp pont fogok venni ott, mert az újságban szerepel a régifajta kínai-tornacipő is, 300 forintért. Ennyiért ma már piacon sem kapod meg.
-
fanthomee
tag
Nem ugyanaz! A 901-ben atom proci van, és ugyanúgy néz ki mint az 1000 vagy 1000H csak kisebb. De nem mint a mostani 900 annál viszont kicsit nagyobb. No ezt jól megaszontam.
Itt egy kép: 900 vs 901
-
Imibácsi
aktív tag
Persze hogy nincs harag
Csak érvek és ellenérvek, ebben pedig nincsen semmi rossz. A pr210/vr201 alternatíva a winddel szemben, ahogyan a wind is alternatíva a szubnotikkal szemben. Elismerem, hogy 30K sok pénz. Nekem pl ennyi ment el cigire havonta, amíg dohányoztam (már fél éve nem gyújtok rá). Ebből lett új notim
(tényleg)
Néha egyébként kezdek rájönni, hogy még a PR210-et sem használom ki. Mondjuk itthon nyári szünet alatt nem is fogom. Szeptembertől tuti intenzív igénybevételnek lesz kitéve a noti. Szakdogaírás, digitalizálás, tervezés, házi dolgozatok, prezentációk, és minden ilyesmi amit egy egyetemistának szokás. De most egyenlőre csak 2x800MHz-n hajtom a procit meg filmet nézek. Meg persze fórumozok
Egyébként ami legjobban tetszik ebben a notiban jelenleg, hogy az 1280*800 felbontás 12 colra jut, és így nem olyan pixeles a kép. Persze a 15,4-es sem pixeles, csak azon alig észrevehetően látszanak a kis kockák. Ezen pedig olyan egyben van minden. Nem tudom hogy ez winden mennyire szembetűnő.
Mellesleg nagy szerepet játszott a döntésemben a notivásárlásnál, hogy én kollégista vagyok. Tehát az asztali gépem itthon van, noti meg Sopronban. A DVD írót ritkán használom, de pont akkor nem lenne nálam amikor kéne, ha windet vettem volna. Kiszámoltam amúgy többször is, hogy wind+dvd+6 cellás vagy subnotesz, és sokszor az jött ki hogy inkább Wind, de bevallom féltem az Atomtól, hogy esetleg olyan gyér lesz mint a via C7. Az Athlon X2 pedig csábító volt. Tervezéshez pedig kell a kraft, amit lehet hogy az atom is tudna, de biztosra akartam menni. Viszont nem bántam meg a subot, mert minden igényt kielégít a játékokat leszámítva. Hétfőn is lesz egy útja Sopronba, tisztán akksiról oda is vissza is, és jó tudni hogy bírja akksival. Megérte a pénzét, na
Tisztaszofverről bővebben itt, de amúgy iskola válogatja. Nálunk pl csak letöltöttem az egyetemi szervezzől és a rendszergazda adta a kódot. Semmi papírmunka.
-
Imibácsi
aktív tag
Most tekintsünk el attól, hogy mire ideér az az akksi, lesz az 100 dodó is. A Wind ideális ára kb. 80-85K. Ha ennyiért vágták volna hozzám, akkor még én is megvettem volna. A PR210-zel pedig az akku időt kivéve nem veszi fel a versenyt. De egyenlőre nincs sehol 6 cellás, szóval marad a 2 óra vs 4 óra felállás
Majd ha lesz 6 cellás akku akkor újra visszatérhetünk rá
-
Imibácsi
aktív tag
PR210 vs Wind akkuidővel vitatkoznék azért (4 óra vs. 2 óra). 6 cellással pedig árban már majdnem a pr210 áránál leszel. Aki pedig nem bír el 2 kilót a másfél helyett az egy picit vicces
Mégha nő is az illető. Már használom egy ideje a pr210-et és még most sem bántam meg. És ez tényleg mindent tud játékot kivéve. Akár Vista alatt firefox 10 ablakkal +msn+zene+office 2007+DVD írás +corel draw. Ennyi
Mondjuk op rendszer helyett egy TV tuner elfért volna benne, de annyira nem hiányzik
-
Imibácsi
aktív tag
Igazából szerintem a kábelrengeteg is gáz. Ugye a 3 cellás akksival nem bír sokat a wind. tehát a táskába berakod a windet tokban, töltőt, dvd-t 2 kábellel, plusz egyéb igények. És ha ennek a súlyát is összeadod simán meglesz a 2 kiló.
Egy subnotiban minden benne van. Én legalábbis nem cipelek töltőt sem, mert minek. 4-5 óra nekem elég. Persze, drágább, csak azért gondoljuk végig végülis melyik a kifizetődőbb.
-
Alukard
senior tag
30 koponya + gránátok = 15-21 FPS / 800x600 netes játék esetén...
LAN party esetén még nem tudom, de sztem hamarosan az is lesz... ott kicsit jobb eredményeket várok... de majd elválik, hogy mi lesz... nem egy erőgép főleg ilyen szempontból és elsősroban nem is erre találták ki... de sztem még így is szép teljesítmény... -
devians
tag
Emberek, ez egy hír volt, én nem mondtam, hogy 70 dollárért fog majd valaki is kapni egy új aksit. Mint ahogy az is logikus, hogy ha kint 499 dollár a sima gép akkor nálunk nem annyi.
Lévén 100 eFt körül mozog az ára nem pedig nyolcvan pár körül.
Kvázi az aksi ára is magasabb lesz csak magában. Majd ha idejut.
Sőt a gép is drágább lesz mint 570 dollár. Itthon.
Mit kell ezen vitatkozni?Ugyanúgy ráteszik majd a kereskedők a hasznot mint minden másra.
A hír arra vonatkozott, hogy van ilyen, lesz ilyen, és kint ennyibe kerül.
Nem itthon. És a teljes konfigra vonatkozik, nem magában értendő. -
Imibácsi
aktív tag
10K felár lehetséges, csak nem halandóknak. Egy akksit alapból 30K környékén vágnak hozzád, mert nem egy keresett termék. Mire megölöd az akksit egy notiban, addigra veszel inkább egy új notit. De még ha meg is jelenne a közeljövőben a 6 cellás, ekkora kereslet mellett én tuti 20K-ért adnám minimum. Mégg ennyiért is vinnék mint a cukrot.
-
rakal
senior tag
Egyelőre a 3 cellás verzió is hiánycikk.
Szvsz,mire külön lehet 6 cellás akksit kapni,az kb. több hónap,ha nem fél év,és kb.20-25KHUF lesz(annyi,mint a rendes notebookba,ha nem több)
Úgy beszéltek róla,mint a Tesco-s akciós paradicsomról:nézzétek meg az ebay-t!
Maga a netbook is hiánycikk,a hozzá való akksit külön meg nem is kínálják egyelőre.
Én egy kínai website-on érdeklődtem,e.mailban azt írták,hogy elfogyott,nincs,hiánycikk... -
adam182
csendes tag
"extrémen digitáliséknál" már van 12ért. bár mindenféle támadás nélkül, nem értem miért kell hozzá. persze lehet egy-két különleges eset, de alapvetően sztem mindenkinek második gép a wind. akkor meg pont elég ha lan-on átdobom az asztalira, azon meg kiírom. ismétlem, lehet olyan, akinek pont ahhoz kell, amire vette, de szerintem többségében áthidalható a hiánya
-
^Clown
addikt
Vagy ha még olcsóbban akar valaki külső DVD-írót: Samsung SE-S204N vagy [SE-S204S]
-
mob_zzz
aktív tag
Vagy pedig: 10-15k-val drágább lesz a 6 cellás, a hármas pedig eltűnik...
A kérdés, hogy a komoly keresletet letudja-e majd csillapítani a konkurensek (asszem Acer Aspire One és eee 1000 amik szóbajöhetnek) megjelenése. Árcsökkenésre úgy néz ki, csak ebben az esetben számíthatunk. -
Propeller.hu
csendes tag
Nem tudom, nekem annyit mondott a rosszkedvű ember a boltban, hogy a gari két év, és hozzájuk vihetem, ha gond van.
Szerintem az egy év valami sumákság lehet, egyes forgalmazók nem akarnak egy év után foglalkozni az általuk kiszórt termékkel, függetlenül attól, hogy arra esetleg hosszabb ideig tartó nemzetközi garancia van...
-
madoxx
aktív tag
Megtörtént, mindkettőt megtaperoltam, de nem egyszerű. A méret és súly a wind fele húz, de a vr201 alig drágább (wind-hez kell külső dvd + 6 cellás akksi) és sokkal jobb a teljesítménye. De Igazából a megbízhatóságától félek a vr201nek. Teletömték a fejem, hogy rossz a szervízelése (visszakérdés: akkor a windnek is?), gyenge anyagokból van, nincs merevítve, hamar purcan az akksi stb .... Csak azt nem tudom ezekből mi igaz.
-
corelx
csendes tag
-
madoxx
aktív tag
Én ma voltam westendes MM-ben, onnan elvitték az utolsó rózsaszínt is.
Viszont a földszinten (vagy 1. emeleten?, MM-tól egyel lejjebb) találtam vmi Bestwest nevű boltot és ott volt rózsás
Az eladó srác készséges volt, ideadta a kezembe, nyomkodtam, forgattam, emelgettem, átnéztem néhány beállítását, neteztem is róla, egy szóra adott 13" notit hasonlítani
A gép tetszetős, kicsi és könnyű. Én a kijelzőn kicsit kevésnek éreztem a helyet, de a weblapokat kiválóan megjelenítette. Egyedül a touchpad-je volt picit fura. Szinte rá kellett nyomnom az ujjam, mert ha csak finoman tapintottam, akkor nem érzékelt rendesen.Még mindig nem tudom hogy wind vagy vr201...
-
Alukard
senior tag
Nem tom, honnan jött, hogy nem hiszek neked... csupán annyit mondtam, hogy jó lesz nekem most a 3 cellás is... majd veszek hozzá +ba 6 cellásat...
Amúgy sztem MM/Saturn és SpeedShop ahol ki lehet próbálni... valószínű hogy a pinket, de kipróbálás szempontjából teljesen mind1....
-
rakal
senior tag
Szerintem meg nyugodtan érdemes megvenni a 3 cellásat.
Egy ideig el lehet lenni vele,ha majd később lesz ütemes utánpótlás
a 6 cellásból,külön meg lehet venni,lecserélni,a 3 cellásat pedig feltöltve bele a batyuba,
így már lesz kb 7-8 órányi kapacitás,már hosszabb útra is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest