- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
2GB-os modul helyett 1GB-os modul került bele 667MHz-es.
-
Még úgy is lényegesen gyorsabb lesz mint egy vinyóval. Feltéve persze ha kezelni fogja az eszközt. Nekem volt már olyan 1.0-ás SATA vezérlőm ami kezelte simán az újabb csatolókat, meg volt olyan is ami pedig csak akkor ha át lett jumperelve a vinyó SATA 1.0 kompatibilis módra. Persze már jó ideje nincs ilyen jumperelési lehetőség, főleg nem SSD-n. Azért bízzunk benne, hogy menni fog.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Egetverő gyorsaságot nem értem el vele, de épp aznap néztem ki pont a 830-ast, most szórják ki őket egész normális áron.
Még egy utolsó kérdés: a Turbo módot nálam csak bootolás előtt lehet bekapcsolni érdemben, különben marad 1,6GHz-en a proci. Másnál is így van? Vagy nálam van vmi rosszul beállítva a BIOS-ban? -
ChRiS_RS
aktív tag
Köszi, megtettem mindent.
Leteszteltem a ramokat külön-külön, szerencsére nincs hiba. Közben rájöttem, hogy miért nem emelte a proci órajelét a hotkey.
Viszont a sentinel nem okozott örömöt. Kondíció 86% és van 24 gyenge szektor a merevlemezen. Ez okozhat ekkora lassulást? -
Csakhogy a Unity pontosan, hogy jó az ilyen kis felbontású képernyőre, hiszen nagyon helytakarékos. A hagyományos GNOME panel kitakar fönt és lent is rengeteg helyet, és ott van még a plusz menüsáv is, emiatt élvezhetetlen a webbögészés. Hidd el, gyakorlatból mondom, hogy ez így van, és nem is érdemes azzal próbálkozni. Főleg nem egy olyan kiadás személyében ami már egy ideje nem is támogatott. Persze ez olyan, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz, és ha tudod magadról, hogy úgyis a hagyományos és megszokott a jó, akkor feleslegesen rabolod az idődet vele.
-
Nincsen az Ubuntunak netbook kiadása, vagyis már rég egyesítették a desktop verzióval. Szóval Ubuntunál a Unity tökéletesen használható minden eszközön, míg a Kubuntunál a KDE esetében pedig külön van kis felbontású képernyőkre optimalizált felület (de ez is egyben van).
Támogatottság és népszerűség tekintetében természetesen az Ubuntu az élvonalba tartozik, remek választás a kis netbookra.
Nekem csak az a kérdőjeles még mindig, hogy mihez kezdesz ennyi rendszerrel? Én nem tudnám elképzelni azt, hogy naponta ide-oda váltogassak közöttük, de még azt sem, hogy időnként váltogassam őket. Egyszerűen nincsen értelme, főleg a háromféle Windowsnak. Még az Ubuntu esetében belátom, hogy eleinte szokatlan és nem bírsz megcsinálni vele mindent amit a jól megszokott környezetben simán megoldasz. Na de egy idő után bele lehet jönni, el lehet fogadni, és akkor nem kell már, csak az Ubuntu. Vagy fordítva, csak a Windows kell mert az a jó. -
Az Ubuntunak bőven elég 25 GB, akár tíz is ha nem akarsz sok mindent telepíteni, vagy sok egyéb adatot a saját könyvtáradban tárolni.
Viszont ennek a temérdek oprendszernek így együtt nem látom sok értelmét, legalábbis én úgy vagyok vele, hogy egyszerre úgyis csak egyet tudok használni. Vagy te mit tervezel, minden nap mással nyomulsz? Persze az Ubuntu elfér a háttérben akkor is ha nem használod, de azért annyi fölös pénzt nem érdemes kiadni az MS termékeire, hogy aztán meg a nagyja csak úgy ott van a merevlemezen. -
Hát, ha arról nem is, de az Ubuntu 12.04-ről tudok nyilatkozni, mert az jól megy rajta.
Egyébként pedig esetleg a videovezérlővel lehetnek problémák, bár felbontásilag talán nem, mert a Basic meghajtóval is elment az X1600-asom 1024x768-ban, itt ugye meg ez alatt van a felbontás. -
-
alias_bobo
tag
-
Salvador20
őstag
Három darab van, abból az egyik u100, u123,u200 és az u200ba szeretném belerakni a 4 gigát
-
Ha kapsz valamit cserébe, akkor azt úgyis írja ott. Régebben a Samsung merevlemezeimet regisztrálgattam előszeretettel, mert akkor kaptam plusz 3 hónap garit. Legutóbb már ilyen sem volt, csak valami nyereményjáték, úgyhogy már ott sem éri meg.
Ha más nem, akkor legalább tudatod velük, hogy nálad is van egy példány. Ők majd azt is tudni fogják, hogy pontosan mikor és hol gyártották azt, és örülnek neki, hogy célba ért az a modell is. -
drkotász
csendes tag
Nekem 1063 van , nagyon úgy néz ki , hogy itt sincs BT, sem táska , mondjuk utóbbi nem igazán érdekel.
Jó lett volna BT az egér miatt , nem foglal az adapter egy külön USB-t, nem tudom , hogy etzt a filléres holmit miért kellett kihagyniuk , hiszen kezdetektől benne volt a windekben?!?
-
-
Awalon
csendes tag
Én ezt egyszerűbben megoldottam, van ilyen vágható puha selymes felületű fehér ragtapaszom ami minden felületre ragad, belőttem hol karcolja (a belső bélés illesztésének anyaga ahol a sarkokban hajlik, ott tök kemény) és ott szépen leragasztottam
nem a legesztétikusabb megoldás de belül van és ugyse látszik, azóta pedig nincs a kicsikén új karc, pedig cipeltem már sokat. amíg nem gyártanak hozzávaló jó táskát addig megteszi. És bontogatni se kellett hozzá
-
Gabor970
addikt
Sajna előbb a Nejemét kell összezsugázni (ma is összejött 1/8 wind) illetve az én újamat, mert ezt a pinket kapja meg a Kedves. Amúgy a pókerezés elkezdésében tudok segíteni, még 50 dolcsi kezdőtőkét is kaphatsz grátisz. Én is így indultam. Mellesleg én megvárom az 1000-es asusut, csak aztán döntök. Amúgy sztem ezek a kicsi atomos notebookok a sztgépek történelmének mérföldkövei. Boldog vagyok, hogy elsők közt élvezhetem ezt a szintű szabadságot!
-
Hedwig
tag
-
Gergő_
őstag
valszeg duplamagos atom lesz benne,mostani változat is bővíthető 2gb-ig(csak nem tudom hogy az 1gb be van forrasztva vagy 2gbra cserélhető,de mindegy: össz 2gb)
asus 1000nek még nagyon tudni milyen hangja van de ez szerintem nem releváns
viszont asus 1000ben multitouch van és ssd(40gb) vagy hdd között választhatsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hegesztés topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest