Új hozzászólás Aktív témák
-
SchDerGrosse
tag
válasz
varsam #14159 üzenetére
megy akkor a szervizbe.
mint irtam egy "bizonytalan jogtisztaságu" win 7 roncsai vannak a HDDn, ugye ebből nem lesz probléma?
amúgy kiirtam az ubuntut, meg rányomtam az 'ubuntu elinditása a rendszer modositása nélkül' v vmi ilyesmire. Bejött egy sárka ablak. A 'helyek menüpont' gondolom a 'places' nek felel meg. Ezen belül hol lessem?
-
Adrián16v
csendes tag
válasz
varsam #14140 üzenetére
ki szoktam porszívózni, de csak a nyílásokon keresztül, mivel a noti még garanciális így nem tudom szétszedni, és hallotam már olyat is hogy a porszívózástól tólságosan felpörgött a hűtőventilátor, így az meghibásodott. Sok érvet olvastam ellene, és mellette miszerint nyugodt lélekkel vagy félve essünk neki a porszívózásnak, én sem tudok dönteni ezért minimum fokozaton szoktam, most megpróbálom közepes fokozaton, háthogyha javul..
Köszi Adrián
u.i.:ti féltek-e a porszívózástól??? -
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
varsam #13230 üzenetére
nemtudom babák .. én nemrég vettem az MSI GX620-063-asomat (februárban) és minden új játék *szalad* rajta. Nem full felbontásban, de nagyon jó minőségben. Meglepően szépen mennek rajta a játékok. Jó, nem ér fel egy gémer PC-vel, de mondom, megy rajta minden szépen rendben.
-
Buvana
aktív tag
válasz
varsam #13204 üzenetére
Köszi a tippet, de nem jött be a modder. Nem mennek fel az általa megbuherált driverek. Illetve látszólag felmennek, de aztán sem a programok eltávolításában nem jelenik meg, se nem töltődnek be. Ezért gondolom, hogy nem is települ fel, még ha úgy is tűnik. Viszont neked a laptopra vannak itt jó driverek, ha nem ismernéd. Én is innen szedem mindig: [link]
Szal a probléma továbbra is fennáll, a win7 nem tudja lekapcsolni az lcd-t, s alvó módba sem tud kerülni emiatt a notebook (gx600). Ha csak egy szabványos vga drivere van, (geforce uninstall után) akkor le tudja kapcsolni. Annyi drivert próbáltam már, hogy most abbahagyom. Hátha kitalál valamit az msi, és ezt a hibát javítják. -
Stylie
aktív tag
válasz
varsam #13045 üzenetére
Sajnos igen, de a szervizzel nem tudok mit kezdeni, fogyasztóvédelmezni feléjük felesleges, az csak a bolt felé tudom érvényesíteni, csak a bolt, ahonnan vettem megszűnt, így játszadozhatok a szervizzel, de a vezető rendes csóka, szóval szerintem megoldódik majd az ügy.
Inkább az MSI-re kellene borítani az asztalt, sőt nem is az asztalt, inkább az egész gyárat...hogy lehet valami ennyire szar és silány, komolyan mondom mintha nem is márka lenne, hanem valami noname szar. Ezzel csak leégetik magukat, a vevők elpártolnak, na de majd észreveszik remélem magukat, amúgy sem élünk mostanság fényes gazdasági helyzetben, hátha még ilyen dolgokat megengednek maguknak, biztos meglesz a következménye...
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
varsam #13035 üzenetére
4 gigabájt ram van benne elvileg, tipust tudok mondani mert a vásárlás az körülményesen zajlott :c) legális meg minden, csak egy cégen keresztül vetettem,így 100 ezer ft-tal olcsóbban jutottam hozzá, de a 2 év garival meg mindennel.
MSI GX620-063HUmod: írtam a progresnek levelet, bemásoltam nekik a kiírást, hogy keressék meg hol a hiba .. ha holnap is így lesz,akkor az szép bizonyítvány..
jó nem leszek gonosz,befejeztem.
-
Stylie
aktív tag
válasz
varsam #13033 üzenetére
Az 1280x800-as felbontás nekem se ment, de barátnőm gépén - amiről most is netezek - azon megy, mondjuk ez a noti nagyobb felbontást tud (1680x1050), mint az én 17" notim, ami csak 1440x900-at tud, pedig ez a noti csak15,4"-os.
Hát lassan ott tartok, hogy 3 hónap alatt kb 10 napot volt kezemben a noti, ez gyönyörű kérem. Remélem egy nagyon jó notival honorálják...
Liteonka: Az se rossz
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
varsam #13033 üzenetére
én igazából nemtudom,h mennyi ram van a gépemben..miazaram?!..
javítok 64 bitesre, a megabit tényleg lehet sok lenne :c)
namajd egy klassz kis nyári estén egykis folyékony tudatmódosítószer és nikotin társaságában neki esek leszedegetni a drivereket a megfelelő helyekről..
lesz esti program."tölcse"..hát igen .. én múltkor vettem egy táncszőnyeget mert az vicces, és a használati útmutatóból idézek nektek "ezek után csatlakoztassa a tánc szőnyeg usb kábelét a számítógép usbportyához":c) usbportyáztunk :c)
-
Infranyuszi
aktív tag
-
válasz
varsam #12966 üzenetére
ex600 szériás noti esetében csak óvatosan a vga cseréjével! anno harley is vett ezen notihoz egy erősebb videókártyát a 8400m g helyére, az aprós eladó bizonygatta, hogy jó lesz az, de miután harley szétkapta a notiját, megdöbbenéssel tapasztalta, hogy az ex600 notiban nem cserélhető a vga, mivel az alaplapra van integrálva - nem foglalatos!
-
Balázs1986
őstag
válasz
varsam #12966 üzenetére
Bocs, nem írtad, milyen vga lenne a jelenlegi helyett, ezért annyit módosítok, hogy szerintem 8600M GT-ig még fejleszthetsz a jelenlegi BIOS-oddal is, mivel a GX600-ban is ez a kártya van.
Jim Tonic: Neked ugye Ati chipseted van? Megnéztem az MSI honlapját, de csak Intel chipsetes gépet láttam, amiben HD4850 van. De fogalmam sincs, hogy az Ati kártyákat mennyire fogták meg a BIOS-ban, szóval nem akarok hülyeségeket beszélni...ha vállalkozó kedvű vagy, és tudsz kölcsönbe szerezni HD4850-et, egy próbát talán megér, ezzel még nem vágod gallyra a gépet (ha jól rakod össze
).
Nekem lett fölösbe 3 kisméretű csavar, a burkolatba meg épp 3 nagyméretű csavar kellene még, de nem volt egyelőre kedvem megint szétkapni és totózni, hova tettem nagyot kicsi helyett -
Balázs1986
őstag
válasz
varsam #12966 üzenetére
Zsoca929 nevű felhasználótól.
Topic itt. De először nézz tényleg utána, van-e olyan specifikációjú gép, mint a tied, de a kiválasztott vga-val, mert alapból 100%, hogy nem lesz jó! Nekem nagy mázlim volt, hogy találtam. És mint említettem, senkit nem fogok biztatni, mert macerás. -
varsam
őstag
-
Coolmat
őstag
válasz
varsam #12949 üzenetére
Ki tudja használni, attól függ milyen DRAM: FSB arányt állítassz be neki (lehet az EX600 BIOS-ában ezt nem lehet állítani, inkább nézd meg). Alapból a 667mhz-es Transcend RAM-okat 533mhz-en járatja nálam (4:3 DRAM: FSB), így a procit tuningolva 1040mhz-es FSB-re is csak effektív 690mhz-el mennek a ramjaim. Mikor a 800-as Kingstont tettem csak bele akkor alapból 667mhz-re lőtte be magát.
-
Coolmat
őstag
válasz
varsam #12947 üzenetére
Szia!
A chipkészleted ugyanaz mint az én GX600-asomban (PM965), és az enyémbe kapásból T8100-as procit tettek, tehát valószínűleg mennek a tiedben is a T7XXX T8XXX szériás Core2duo-k. RAM-ból elvileg visz 800-asat is, de én kétfélével is szívtam (Kingmax 667mhz és Kingston 800mhz Qimonda chipes). Laraxior kollégának úgy emlékszem ment a Kingston 800mhz-es Hynx chipes RAM a GX600-asában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged