- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Ha 2,5"-os notebook vinyót veszel, akkor bele fog menni, és jó eséllyel működni is fog. Még annyi akadálya lehet a dolognak, hogy garanciamatrica védi a vinyó fedelét is, vagyis ha ilyen műveletbe fogsz, akkor kérjél bontási engedélyt az Albacomp szervíztől. Másik megoldás lehet, ha külső Esata vinyót veszel.
SATA és SATA2 között hatalmas különbség nincs, úgy tudom csak az elméleti sebességükben különböznek, ha rosszul tudom, akkor meg úgyis kijavít valaki -
Imibácsi
aktív tag
Szerintem az rég rossz, ha egy notebooknak hűtőpad kell. Egyből meg is szűnik a hordozhatóság. A nehéz notebookhoz még cipeljek egy hűtőpadot is, persze. Ha a notesz pedig a gyári hűtés mellett meghal, akkor vagy visszaviszem garira, vagy bemegyek a szervízbe és a notebookkal verem hurkásra a valagát a szervizesnek. ennyi a véleményem.
-
rhonin
senior tag
és mivel mérted azt a 80 fokot mert közel 15fokos eltérés van a tiéd és az enyém között...
Én egy zalmant néztem ki de meglesem ezt a spiret...
Nekem mass effect alatt éri el ezt a hőfokot.
Természetesen az összesített eredményt mondom a proci hőfoknál mert mutatja külön a magokat is azok nálam is olyan 84-85fokosak kb.ui: Megnéztem a spiret.
Hát nem tom én valami olyanra gondoltam amire ráteszem a notit és alulról tolja neki a levegőt mert a ventije a 600asnak ha jól tudom alulról szívja a levegőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest