Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
haralambusz #5371 üzenetére
Valószínűleg csak olvassa a BR-t.
-
mynames
senior tag
válasz
haralambusz #5303 üzenetére
bocs de nem most váltál/vagy akarsz megválni a gx600-asodtól?
ű
(no flame, no offense
)
-
Scoobyka
addikt
válasz
haralambusz #4363 üzenetére
nem tom...lemerült és feltöltöttem....aztán csak néztem,hogy leesett a készenléti idő elég durván.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
haralambusz #4315 üzenetére
Akkor én mennék a 4.ért...addig muszály újra cserélniük amíg nem adnak egy jól működőt.
-
haralambusz
tag
válasz
haralambusz #4315 üzenetére
Amúgy GX600PX-ről van szó...
És észrevettem, hogy csak akkor csinálj, ha a saját egerét rádugom!
Valaki nem tudja mi lehet?
Esetleg valaki nem találkozott hasonló problémákkal?
-
rhonin
senior tag
válasz
haralambusz #4297 üzenetére
nálam is ez van de csak akkor ha ha lefagy a windows vagy valami játék és csak ugy tudok kilépni hogy a bekapcs gombot hosszan nyomva kikapcsolom a gépet és ujra be. ilyenkor jön nálam is elő ez a problem de már rájöttem hogy ilyenkor csak akkor kapcsol be a gépegység ha áramtalanitom a notit...
ha hiba akkor természetesen visszaviszem garba de nem vagyok bennt a 3napban sajnos. ilyenkor mivan megjavitják? gondolom másikat nem adnak...
-
házimozis
tag
válasz
haralambusz #4256 üzenetére
INSTALL DRIVER-re és nem csinál semmit
Nem újdonság. De nem is veszteség. Az autorun felhozna egy menüt, ahol az összes drivert szépen sorban (kérdezve persze) feltelepíti. Intézőből kézzel is lehet indítani az autorun-t, vagy akár a telepítési könyvtárakra mutatva a szokásos eljárással telepíteni. Már ha van rajt XPhez valami. Elvileg kellene legyen, mert a gyári support még kínál ilyet.
[link]Mindenkinek
Minden MSI noteszhesz van gyári support (driver) weboldal. Tessék kikeresni, és csak azután kérdezősködni.Darth Revan
Cikk jó.(Word helyesírás ellenőrző rulez.)
én
Kicsit OFF: a hűtőpad jól szuperál, kaszálja a celziuszokat. Még csak light-os office teszt volt, de ott is 4~8 fokot leharap. Yo!Szerviz (rém)történet
Ez azért is szánalmas, mert fogja magát a peches user, és gép beadás előtt, csinál egy everest riportot, aztán mikor visszakapja megint. A szoftvertartalomért ugye nem felel a szerviz (gari is írja) de ekkora parasztságot sem fognak többet elkövetni, mert bizonyíték mentén az összes felügyeleti szervüknél kell feljelenteni őket ilyenért.
Mentségükre legyen mondva, ha nincs azonos alkatrész (ram667) akkor betehetnek egyező kategóriájut is (ram533), de nooormális szervizben ezt listán közlik gépátadáskor. (extra szolgáltatásban tán fel is hívnak - álmodozom)
A "hibához köze nincs alkatrész"(ek) cserélgetésére viszont nincs mentség. De ez a stílus sem újkeletű, már évtizedek óta a javítóipar egyik sajnálatos negatívuma - nálunk. -
guti86
tag
válasz
haralambusz #4258 üzenetére
ehhez a títushoz nem, de nem nehét megtalálni h mi kell... perzse azért az durva h a bátyám albafosához meg kulon cdken a vista xp meg linux driverek...
-
guti86
tag
válasz
haralambusz #4256 üzenetére
sztem ahhoz is csak vista driverek vannak. a netről kéne leszedni az xp-seket...
a gx 610nél ez van.
de nekem meg abban segíthetne vki h ahhoz melyik vidkari drivert rakjam fel... -
ZoCso
senior tag
válasz
haralambusz #4219 üzenetére
Szerintem kaptál hozzá CD-t, azon van a manuál!
-
GSRrider
csendes tag
válasz
haralambusz #4219 üzenetére
A GX700PX-hez sincs....
-
Darth_Revan
veterán
válasz
haralambusz #4194 üzenetére
Természetesen van.
-
[KGR]
tag
válasz
haralambusz #4175 üzenetére
Nekem m673asom van. Az ebbe beépitett webkamera sokkal de sokkal jobb, mint az asztali gépemhez vett Genius kamera.
-
GSRrider
csendes tag
válasz
haralambusz #4175 üzenetére
Szia!
Nem az Extreme Edition-t (grafikás) kapni itthon. Sima Performance (fényes fekete) vásárolható.
A GX700PX-nél így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest