- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
chriskross
aktív tag
Azt mondom, hogy biztos elmegy friss BIOS-szal, csak mert nekem az alap BIOS-szal "csak" 2Gb-ot lehetett belerakni és most BIOS frissítés után már 4Gb-ot is bele lehet tömni. De csak meg kellene nézni a BIOS a upgrade-ket, hogy miket javítottak a különböző verziókban (én nem találtam az MSI oldalán).
-
C14NZ
tag
Ja, most néztem a linkeket, iszonyat kavarás van a boltok leírásai közt
A gépen _NEM_ PCMCIA, hanem ExpressCard foglalat van. A TK-55 jelzésű processzor _NEM_ Turion, hanem Athlon. Eszméletlen hülyék, komolyan, el vagyok képedve
Szinte mindannyian ugyanazt a gépet hirdetikAmikor én vettem, akkor az a bolt pl. 1GB-tal hirdette a DEPO-n, miközben a honlapjukon 2GB volt benne. De találkoztam ennek a fordítottjával is sajna
-
Noda10
tag
-
PBR13
csendes tag
A következő a megbízhatósággal az én tapasztalatom:
5 éve vettem a mostani notimat egy FSC Amilo D 7800-at, amiben Intel P4 2,4GHz van. Soha nem volt vele semmi bajom, eltekintve a műanyag kijelzőkeret törésétől, meg attól, hogy mostanra kissé lekókadt az aksija.
Ugyanekkor két barátom vett ugyanott két némileg olcsóbb árkategóriás FSC AMD-s gépet. Mindkettő fél éven belül a szervízben végezte, hardverhibával, amit ráadásul soha nem tudtak rendesen behatárolni. A szervízben azt mondták, hogy a visszahozott gépek túlnyomó többsége AMD-s típus, és nem igazán tudják, hogy mi bajuk
(szoftverfrissítésekkel és butítással próbálkoztak, időlegesen működtek - a következő hibáig). Végül eléggé komoly buktával adták el őket, a gari lejárta után.Namármost nem tudhatom, hogy mindez csak az FSC béna összeszerelésének, vagy rossz hardverkombinációjának köszönhető, de mindenesetre elgondolkodtató, és ezért akarok most típust váltani. A kérdésem arra irányult, hogy van-e valakinek ilyen megbízhatósági tapasztalata az X2 TK55-el? Az tény, hogy az AMD azonos órajelű kétmagos processzorai jóval lassúbbak az Intel-éinél, elsősorban a kisebb L2 cache miatt, viszont ezért olcsóbbak is, és engem most csak a megbízhatóság érdekelne.
Ha megnézitek a Laptopkalauzon a meghibásodási mutatót 33% az FSC-nél, 29% az ACER-nél, 10% a Toshiba, és az MSI a maga 3%-ával elég jó helyen van. Tehát bízom benne, hogy szerencsém lesz, és a gondtalan 97%-ba fogok tartozni, de azért érdekelne, hogy a 3% ból mennyi az AMD procis gép.Ennyi, és NO FLAME.
WORLDPEACE.p.s: Igazad van, az fps az nem pts, és így már legalább értem, hogy hogyan mérik!
DARTH REVAN-nak
Sajnos az EX610X-ben csak HD2400 van, no XT. Pedig akkor még gyorsabban rohannák megvenni.
-
L4mie
veterán
Köszi a tesztet
1400+x egész jó kis pontszám, és ráadásul Vista alatt, ahol köztudottan lasabbak a dolgok...
C14NZ: Neked sajna csak drukkolni tudok
(picit önös érdekből is, mert már nézném azt az eredményt XP alatt) nemlehet, hogy 3Dmark hoz valami patch kell?? mintha abban a fórumban mondták volna sokszor, hogy patchaljék fel a Mark ot.
-
L4mie
veterán
állat lenne, ha ilyen 1500-1700 körül teljesítene 2006 ban, akkor nem lenne többé kétséges, mit vegyek ^^
kis mellékes...próbáltam belőni azt az 1200 valamennyi pontot amit a teszter oldal ír. a gépem (infóba látható) 1800 at ért el, nővéremé 9600XT vel 2000+ os XP vel 700 valamennyit... szval valahol a 2 között van. Szerintem. -
L4mie
veterán
Köszi a leírást
vároma tesztet.
Hmm a német teszter oldal szerint DDR2 esek vannak a 2400 on,de remélem mégsem, mert akkor a DMark tesztek sem teljesen valósak.... azért szeretnék egy tulajtól tesztet látni, mert nemtudom azon az oldalon milyen hardware volt a kártya mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged