- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
házimozis
tag
Driver bug. Keress másik drivert.
Az XP nem is ismerheti fel, mert ez HD(24 bites) hangkártya, és az az opr. csak a KB888111 hotfix után kezeli. Ezért kell betartani a telepítési sorrendet.
Amelyik noteszban van SPDIF (optikai) kimenet is, ott még finnyásabb a Realtek a driverre. A multi-kompatibilitású (tehát vista IS) driverek (.5345 után) egyszerűen nem kezelik azt optikát (meg sem jelenik) XP alól. -
[KGR]
tag
Nekem ugyanez volt a problémám.
Nálam úgy lehetett helyrehozni, hogy felraktam a CD-ről a dirvert, majd utána felraktam az msi honlapjáról letölthető drivert is. Ezek után tökéletesen működött. Második XP telepítésemnél rögtön a legfrisebb driverral kezdtem, de ugy nem volt jó, tehát be kell tartani a sorrendet....
passz, hogy miért van igy... -
Darth_Revan
veterán
Szia!
Feltetted a Realtek-es Drivert (ami a CD-n van, vagy pedig a legújabbat a netről), vagy pedig az XP/Vista alap drivere van fent? Azért kérdezem, mert az XP és a Vista is remekül felismeri, de ha a Realtek-es drivert teszed, akkor feltelepül egy "Realtek HD Audio Manager" nevű program is, amiben remekül lehet konfigurálni a hangszórót, fülhallgatót és a mikrofont is, valamint ez kikapcsolja a beépített hangszórót, ha fülhallgatót csatlakoztatól. -
C14NZ
tag
Az előzőt már nem tudom módosítani, pedig félreértettem a kérdést
Hol olvastad, hogy külön lehet szabályozni a hangerőt? Tudtommal mindkettőt ugyanazzal lehet.
Nem kapcsol ki a beépített hangszóró, vagy amikor kihúzod a fülest, akkor "ugyanaz" marad a hangerő, mint amikor be van dugva? Ezért szeretnéd külön szabályozni?Azt viszont én olvastam valahol, hogy ez a hangcodec portfüggetlen, azaz át lehet irányítani szoftveresen a ki és bemeneteket, ergo csinálhasz a line inből is line outot és fordítva. Ehhez viszont nem értek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Otthoni időjárás-állomás
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gaming notebook topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Bestbuy játékok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged