- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reag3nS
senior tag
válasz
LALA_kiraly #6463 üzenetére
van ilyen hogy kiszárad?
akkor procinál is kiszáradhat... nekem sosincs kikapcsolva a gépem, és sosem száradt eddig ki
nem hülyeség ez?
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
LALA_kiraly #6463 üzenetére
Bő 1 hónap alatt?
-
[KGR]
tag
válasz
LALA_kiraly #6427 üzenetére
Köszi a választ. Nekem nem ment. Szétesett a kép. Olyan ideges lettem, hogy le is töröltem, majd utána jutott esembe, hogy lehet a DX9-es indítófilet kellett volna használnom.
Azért kérdeztem meg, hogy felrakjam -e újra.
Az asztali gépem jóval lasabb mint a laptop sajnos, bár nekem nincs problémám azzal, hogy alacsony grafikával játszok. -
C14NZ
tag
válasz
LALA_kiraly #4710 üzenetére
Ahaaa
Mint "régen" az AGP-nél. -
GeryG86
csendes tag
válasz
LALA_kiraly #4008 üzenetére
passz!!
Sztem próbáld meg kicseréltetni a szervízben egy másik notira. -
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly #3995 üzenetére
Na megint....
Ma reggel megint nem lehetett bekapcsolni a gépet. Egy csomószor próbáltam, hívtam egy csomó szervizest, h mit tegyek. Erre mielőtt elindultam volna, tettem egy utolsó próbát, és elindult. Ááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!
Nem hiszem el. Mi lehet a baj szerintetek? -
Informátor
csendes tag
válasz
LALA_kiraly #3761 üzenetére
Alaplap.
Elvileg van is hozzá, de fejből meg nem mondom. -
Diego!
senior tag
válasz
Hát ez nekem nem jó hír, ugyanis ilyenem van, persze az elsőt én is vittem vissza, érintkezés hibás volt, azonnal kiderült, másnap csere....ez most jónak bizonyul.
-
kovy79
őstag
válasz
Nekem hasonló volt egy FuSi V2065 notival.
Két hónapja járt le a gari, szétszedtem atomjaira, utána összepakoltam és ment...
Egészen addig, amíg megjelent a Win bootképernyő és kékhalál, majd resetelt.
Szem alaplap hiba, de majd beviszem (bevitetem a gazdijával) vmi szervízbe. (bár lövésem sincs, Debrecenben hol van). -
[KGR]
tag
válasz
Vedd ki az aksit és ugy probáld meg!
-
vati
senior tag
válasz
LALA_kiraly #1992 üzenetére
Hát akkor mehetek reklamálni, ugyanis nekem nem adtak.
Maga a noti egy lezárt dobozban jön, én csak ezt kaptam, mellé semmit. www.ebolt.hu egyébként, itt is egér+táska szerepel az árlistában, de az átvételkor elfelejtettem hogy ezt külön ode kellen adják.
[Szerkesztve] -
vati
senior tag
válasz
LALA_kiraly #1966 üzenetére
''( táska, egér különbözik, de ne kérdezd melyik melyik).''
Hol adnak táskát, egeret az MSI Mxxx notikhoz? -
xedos
addikt
válasz
LALA_kiraly #1965 üzenetére
Nem sok notebook, Fényképezőgép, PDA és telefon van amit napon is rendessen látsz
A fényes kijelző erre még rátesz egy lapáttal... -
Ste
addikt
válasz
LALA_kiraly #1969 üzenetére
szerintem is gáz a kijelző
fényes nappal napsütésben esélytelen a rendes használat
a színek meg alapból olyan pasztelesek, hogy még a színátmenetek között is látható sávosodás
nem egy PVA/MVA panel sajnos -
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
LALA_kiraly #1966 üzenetére
Betolakodó
Már itt is rontod a levegőt
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
LALA_kiraly #1965 üzenetére
nekem nem volt vele bajom. a múltkor kocsiban utazva kellett használjam, verőfényes napsütésben és látható volt.pedig kb 2-esen volt a fényerő. mg akkor is használható volt, amikor közvetlen rásütött a nap. igaz nem fantasztikus, de használható.
-
törölt tag
válasz
LALA_kiraly #1904 üzenetére
szerintem ott a méréssel volt a baj! 90 foknál egy proci már vagy kikapcsol, vagy megsül. a vga elvileg melegedhet annyira, de az egy Asusban is melegedni fog, ha ugyanilyen típusú. leglalábbis szerintem.
-
törölt tag
válasz
LALA_kiraly #1902 üzenetére
őőő, nem azonos teljesítményű. a 677-ben a vga is picit jobb, és a proci meg sokkal jobb. ugye dual core-os, míg a 655-ben csak single core van. a fogysztása közel azonos, de teljesítményre a 677 sokkal jobb!
-
törölt tag
válasz
LALA_kiraly #1899 üzenetére
az egy mag nem sokkal hűvösebb a kettőnél, ugyanis az AMD azt az okosságot játszotta el az X2-es procik bevezetésekor, hogy nagyob teljesítményű procit adott ki, közel ugyanakkora fogyasztással.
a 655-ben levő MK36-os proci a 677-ben levő TL56-nál 2W-tal fogyaszt kevesebbet (maximális teljesítményen), de ez ugye elég kis relatív eltérés (31W vs. 33W).
szóval ha ezen akartál spórolni, akkor nem fog összejönni. -
törölt tag
válasz
LALA_kiraly #1672 üzenetére
az ATI párti dolgot még értem, nade az M673-ban is AMD van, ráadásul X2
mondjuk az X1600 valóban biztos erősebb, de egyrészt jobban is fűt (pedig azért a go7400 se kispályás), meg a lassabb ramokkal és procival hába jó a vga-d. szerintem. de mondjuk ezt majd egy hozzáértő kommentálja.
szerk: amúgy én is AMD és ATI párti vagyok, de notebookban annyira nem érdekel a dolog, a lányeg, hogy ne IntelGMA legyen
[Szerkesztve] -
G@ß!
őstag
válasz
LALA_kiraly #1672 üzenetére
Pontosan!!
Igaza van a kollégának -
törölt tag
válasz
LALA_kiraly #1670 üzenetére
én sem látok semmi különbséget a 3 altípus közt leszámítva az ajándékot. de azt nem hinném, hogy egy egér megér annyi különbözetet
az M673 nagyon nem tetszik? könnyebb is, és jobb cpu, meg ramok vannak benne, valamivel nagyob vinyó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged