- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincentph
csendes tag
Az még önmagában nem gáz, hogy beírod hogy végül az MSI helyett az Albacomp noti mellett döntöttél, sztem ez senkit nem zavart. Az viszont már bajos, ha mások a hozzászóláson felbátorodva elkezdenek róla kérdezgetni és itt válaszolsz.. Ha most vennék notit, én is a Business V4-et venném, de ennek a diszkurzusnak szimplán nem itt van a helye. Voltam fórum moderátor (nem itt) és tudom milyen baromi idegesítő ha szétoffolják a topicot és pont azoknak árt, akik esetleg Albacomp notit akarnak venni, hiszen egyértelmű, hogy nem az MSI topicban fognak rákeresni. Ennyit akartam, peace.
-
Noda10
tag
én örülök, hogy írtál ide, mert én is haasonló cipőben járok, de én azért az ex610 mellett döntök, mert azér nem láttam 180 alatt ilyen albacompot, márpedig 2 gigás ex 610et veszek 158ért... De köszi a felvetődött infokat. nem emlékszem korábbra, nemtom beírtad-e, hogy te mennyiért vetted azt az albacompot??? lehet csak én kerestem rossz helyn olcsót?
-
SKyle
tag
Én borsodi vagyok, de sajna csak szekszárdi és pécsi webshopokban találtam ilyen jó áron, úgyhogy nekem is ennyiben lesz szerintem szállítással együtt. Én is az EX600X-076HU-t és az Albacomp Activa Eco Mobil Business V4-et néztem ki, a V4 2 Gigára bővítéssel lesz azt hiszem a végleges, a 8600 miatt. Főként filmnézésre, meg játékra akarom használni, de kis VB.NET tanulás + fejlesztés illetve VMWare-rel op.rendszerek tesztje is kilátásban van. Szted az Oblivion és kiegészítései illetve a Darkstar One hogy fognak rajta futni?
-
C14NZ
tag
Nem akarok flémelni, de egész pontosan mit értesz az AMD-k megbízhatatlansága alatt?
Eddig volt egy AMD 486-os gépem, két intel P2-P3 gépem, egy AMD K7-es gépem, most meg egy C2D. Ati/nvidia kártyák vegyesen. Egyikkel sem volt bajom
Értékvesztés??? Odaadod valakinek majd x év múlva olcsóé
Azt vegyél amit akarsz.
Peace. -
C14NZ
tag
Kis javítás: a pts az igazából fps (frames per second). A FEAR-nál meg szerintem édesmindegy, hogy 7 vagy 10 fps
XP-n az MSI VGA driverrel (2007.07.hó) a 3Dmark05 2680 pont (1024*768), 3Dmark06 1378 pont (1280*800) A futuremark oldalán van egy hotfix, mostmár megy
Később rakok képet.
EX600 vs. EX610 (CD 1,5 GHz/8400M G vs. X2 1,8 GHz/2400M): szerintem egyforma tudású a két gép, a HDMI, a HD hardveres támogatása és az express card támogatás szól a 610 irányába, meg a kicsit jutányosabb árcédulája.
-
Zsoo80
tag
A 610esben 128 mb gddr3-as ram van 500 mhzen jár. a 8400 ashoz képest azért jobb ez mert ha hd-t akarsz nézni ez hardveresen támogatja a hd-s gyorsítást. Meg ha jól tudom a 600ason nincs hdmi kimenet...
Nekem Vista van fent ezzel azonnal az adott driverekkel minden jó volt, az xphez kell még leszedegetni, ott 1 kicsit macerásabb a dolog, de müködik. Nekem mindkettő fentvan, de az xp-t nem is tudom mikor inditottam el utoljára...
remélem tudtam vmenyit segitteni!
Üdv:
Zsoo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest