- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
benéztem arra a honlapra, de egyelőre nem volt időm részletesen olvasgatni. de egyelőre nem látok olyat a vistában, ami miatt azt mondom, hogy érdemes lenne váltani. a 64bites dolog ilyen lett volna talán, de amíg az nem indul be, addig nem erőltetem sztem.
bár lehet, hogy én látom rosszul, hogy milyen előnye van, de nem találtam eddig olyat, ami tényleg előny lenne -
törölt tag
az az igazság, hogy ötletem sincs mi lehetett a baj. ma ugyanis egész délelőtt próbáltam reprodukálni a hibát (reggelre megjavult magától ugyanis), és eddig sikertelenül...
próbáltam cpu-burnin, pcmark05, 3dmark06, aquamark3, hot cpu tester pro 4 (cpu és memória burn módban is)...
sehogy nem ment 67 fok fölé a hőmérséklete a cpu-nak, a rendszer és a vinyó pedig 34 valamint 40 fokon maradtak tartósan. szóval nem értem... most próbálom dvd nézéssel előhozni megint, jelenleg a helyzet az, hogy a cpu olyan 55-60 fok közt mozog, de semi gondja nincs amúgy... (már lassan egy órája megy).
a venti úgy vettem észre olyan 64 fok körül kapcosl nagyobb fordulatra több lépcsőben, szóval most jelenleg alapjáraton megy.
amúgy volt még egy hibája, az egiyk nap elővettem a suliban, és akksiról nem akarta betölteni a windowst (nem volt kép). aztán egy reboot safe módban, majd rendesen megoldotta a problémát...
egyébként meg: méghogy rád hozom a frászt?? hát az én gépem sz.rakodik, nem a tiéd -
Skynet99
csendes tag
No igen ez amit idáig nem sikerült túlzottan kiderítenem.
A webcam egész szép képet nyújt, a bluetooth is megvan benne csak nem tudom bekapcsolni...
A wlan jön be helyette. ua gombot kéne nyomogatni és működne. A wlannak sárgán kell világítania a bluetotth pedig kék visszajelzőfényt ad.
De az isten se írja le sehol hogyan kapcsoljam be uazzal a gombbal.
Már próbáltam a hosszú rövid, rövid hosszú kombókat, nem hajlandó... -
törölt tag
igazából pénzügyi segítség volt, mert tudtam szerezni egy kis kölcsönt, hogy amíg megszabadulok az asztali gépemtől, addig már megvehessem.
de amúgy ami igazán meggyőzött, az az volt, hogy megnéztem, hogy ennyi pénzért mit kapok más márkából, és nem nagyon volt még hasonlóan jó sem köztük. igazából lehetne nem sokkal olcsóbban venni egy S271-et (az volt az első gondolatom), de az azért nem váltaná ki az asztali gépemet teljesen, ez meg igen. mondhatom úgy is, hoyg ez a legolcsóbb gép, ami kiváltja
de kérdés, hogy neked mire kell, mire akarod használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest