Új hozzászólás Aktív témák
-
Desantos77
csendes tag
Nem találtam az Msi GX610-ről infot a fórumon. Esetleg akinek van tapasztalata róla megköszönném, ha írna pár sort.
-
Desantos77
csendes tag
Sziasztok! Köszönöm a gyors válaszokat. Belszerettem a Msi GX610-014-be. Remek, hogy van rajta numpad.
Átböngészem a fórumot, hogy mik a tapasztalatok róla.
-
Desantos77
csendes tag
Sziasztok! Úgy nézem, hogy 677x-t már nem nagyon lehet venni.
Igen, játszanék a géppel. Milyen video kari az ami MSI laptopokban megközelíti esetleg jobb a 7600 Go-nál? Létezik valami összehasonlító táblázat (link)? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Desantos77
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnätok mondani, hogy tudom ellenorizni az aksi ällapotät? -
Desantos77
csendes tag
Összecsukva nem jó ötlet. Főleg, hogy 655X, ami ha hajtják igen csak tud melegedni.
-
Desantos77
csendes tag
Felmerült még egy dolog. KABU írta / 7.3 / catalystot, na erre fellelkesedtem és letöltöttem Sheratan által megadott linkről. A CPU vezérlő nem akart felmenni, letöröltem az előzőt és akkor felment. A video kari hasonlóan. Ami érdekes, hogy az új CPU vezérlőt nem találom sehol PC Wizard sem látja, a video kariét ellenben igen.
-
Desantos77
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #1807 üzenetére
Na, megnéztem. Egésznap ment a letöltés, monitor ki volt kapcsolva. A CPU 53 C míg a vinyó 39 C.
-
Desantos77
csendes tag
válasz
Desantos77 #1803 üzenetére
Estere megnezem, ugy 50-60 C korulire emlekszem.
-
Desantos77
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdésem van. Tegnap este bekapcsolva hagytam (monitor ki) a 655x-met letöltés végett, és folyamatosan ment a ventillátor. Így folyamatosan volt egy alapzaj. Erre még nem figyeltem fel, mert többnyire nppal használtam. Mit gondoltok normális dolog ez? Én azt gondolnám, hogy a hűtőventillátor, hol bekapcsol, hol kikapcsol. Hm......
Előre is köszi. -
Desantos77
csendes tag
Nekem 655x van. Játékok simán mennek (COD2, FEAR, NEED stb.). Én 230-ért vettem Febr. elején, most néztem már csak 215. 2 óra az nem megy.
Jó kis gép. -
Desantos77
csendes tag
válasz
Krissz22 #1618 üzenetére
Krissz22. Január óta. Ha játszok akkor melekszik igazán a jobb kezednél. Öledben nem igazán egészséges tartani.
Kijelző szerintem nagyon jó, ha visszaolvasol eléggé megosztott a vélemény ezügyben. Ár érték arány nagyon jó. Főleg most esett egy 15 ezret az ára. A power gomb kék megvilágítása kicsi zavaró, a barátnőm vágott rá egy fehér ragasztó papírt, így már szuper lett.
-
Desantos77
csendes tag
Krissz22. Nekem ilyen van. Meg vagyok elégedve vele. A játékok (fps) símán futnak rajta. Negatív dolgok: melegszik, a touch pad nekem közel van a gombokhoz, ha bekapcsolom akkor sűrűn megérintem és elmegy a kurzor. Ezeket eltekintve jó vétel.
-
Desantos77
csendes tag
Aksi nélkül is lehet használni?
Ezt nem tudtam. Király.
-
Desantos77
csendes tag
Dehogy, csak a paraméterekből gondoltam, hogy ismerlek. Egyébként bocs, nem akartam gubancot.
-
Desantos77
csendes tag
Troland26, nem vagy véletlenül vegyész?
-
Desantos77
csendes tag
D-LAN|FuRioN!
Eddig nem tudtam kikapcsolni a touch padot, nagyon zavart. Még egyszer köszi.
Kérdés: Hosszabb időre külföldre megyek, mi tudok tenni ha gond van a 655x gépemmel? Garancia él kint? -
Desantos77
csendes tag
A hőmérsékleti paraméterek kijelzéséhez milyen programot használtok? Linketek van?
Előre is köszi! -
Desantos77
csendes tag
Fefeex
Monitornak mi van beállítva? Általános monitor?
Kabu
665X jó vétel. Én három napja vettem. Sokat megnéztem, de ilyen teljesítményűt nem kapsz ennyiért. A F.E.A.R. simán fut rajta, nem beszélve a Call of Duty 2-ről.A monitortól én is tartottam, de nincs gond vele.
-
Desantos77
csendes tag
Szia Fefeex!
Igazad volt.
Lenne egy kérdés, neked mi van beállítva monitornak? Nem találtam semi konkrétat az MSI CD-n.
Előre is köszi! -
Desantos77
csendes tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a segítségeteket. Tegnap megvettem a 655X-t, még az este felraktam rá mindent. Nagyon féltem a kijelzőtől, hogy milyen lesz. De kellemesen csalódtam.Nagyon pöpec kis gép.
-
Desantos77
csendes tag
Szia Fefeex!
Meg szeretném kérdezni, hogy a M655X-ednek mindig megy e a ventilátora? Illetve mennyire zajos?
Úgy néz ki, hogy hétfőn megy a rendelés, csak hezitálok az internetes rendelés és a bolt között. Ha gond van a géppel akkor bizony zűrös a garancia az internetesnél.
Előre is köszi! -
Desantos77
csendes tag
Köszi Fefeex. Ez jó hír.
Ami érdekes, hogy beszéltem nagykeresekkel és azt mondták, hogy kifutó típus. -
Desantos77
csendes tag
Az M655x-en fut a Call of Duty2? Hát igen, szeretem ezt a játékot.
-
Desantos77
csendes tag
Bocs, most látom, hogy lehet keresni. Még újonc vagyok.
Igazad van Fefeex, a link rossz helyre mutatott. -
Desantos77
csendes tag
Szia Csibor és Alg!
Köszönöm a gyors válaszotokat. Igazad van Csibor elírták.
Egész este böngésztem és 2 gép ami közül szeretnék választani: Asus A3VC-5003 és az MSI M655x-032. Úgy gondolom, hogy érték ár arányban az utóbbi jobb. Nem szeretnék 230-nál többet költeni rá. Szerintetek?
Észrevétel: kár, hogy a fórumban nem lehet kerseni, mert akkor nemm kellen átböngészni az egészet.
Még egyszer köszönöm. -
Desantos77
csendes tag
Sziasztok!
A szakikhoz lenne kérdésem, Az MSI M670X-006HU-ban n V GF Go 7600 míg az MSI M670X-014 HU-ban 6100 videokártya van. Melyik a jobb és újabb FPS játékra lehet e használni őket?
Ha nem akkor milyen videokártyás notebook-t érdemes kerseni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest