- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiel
aktív tag
válasz
laceeek #14691 üzenetére
HD5470=G310M szóval egyáltalán nem gyengébb..
A G320M is csak pár fps-el gyorsabb.. olvassatok már teszteket..Egyébként nagyon is megbízható és jó márka.. ha így jobban ismered akkor úgy mondom hogy IBM, és ha jártas vagy az ilyen dolgokban, tudod hogy az IBM név nem gagyi egyáltalán..
Sőt, a legelső laptopok IBM gépek voltak! Szóval van tapasztalatuk..
Kb olyan híres és jó mint az Intel..Egyébként 2év gari van rá szóval ha gond is adódik, egyből javítják, és sokkal jobb a szervizük mint az MSI vagy ASUS, nem g*ciznek és hamar megcsinálják/cserélik!
Volt már Lenovo gépem, és mit ne mondjak legszívesebben visszacserélném a mostani
MSI CR610-emet, de most nincs rá keretem sajnos..De hát te tudod.. én csak tanácsot adhatok!
-
castiel
aktív tag
válasz
laceeek #14682 üzenetére
egyébként szerintem ezt vedd: Lenovo G560A
i3-as proci, nV G310M vga, és még eredeti winfost is kapsz..bitum3n:
ha megtudnád nézni és leírni nekünk a számot, akkor többet tudnánk segíteni
-
castiel
aktív tag
válasz
laceeek #14682 üzenetére
az MSI-nek nem HD4570-es VGA-ja van, hanem HD5470 ami nem sokkal, talán átlagos 3-4fps-el gyengébb mint a G320M, egyébként a proci is szinte egy kategória, annyi hogy az i3 kevésbé melegszik és kevesebbet fogyaszt.. de az ASUS led kijelzős!
Én sztem az MSI-t venném, de nagyon meggondolandó az ASUS is! Keress róla tesztet, és utána dönts! -
Brutális eb
addikt
válasz
laceeek #14675 üzenetére
Szia az enyém viszonylag halk,közepesen meleg,szép a képe bár kicsit túl sok a fényereje(nekem),grafikai teljesítmény átlagos,bill,touch pad kényelmes,akku idő átlagos,összeszerelés minősége közepes felett kicsit(nem recseg ,nem ropog)wlan tökéletes,Hdmi kimenett még nem próbáltam,játékokat futtat erős kompromiszumokkal.
Van vele egy két gond amit még nem tudok,hogy user error e vagy esetleg hardware,bios,stb.
Öszzeségében a kategóriájában egy 5-ős skálán:3,9. -
törölt tag
válasz
laceeek #1824 üzenetére
ez nem az ECS-t minősíti fel, hanem az Apple-t le
konkrétan a macbook-ok is ugyanúgy Kína egyik szegletében készülnek, ahogy az összes többi hasonló termék. csak azért kerülnek olyan sokba, mert a márkát veszed meg. belsőre ugyanolyan alkatrészekből van, mint a többi noti.
-
törölt tag
válasz
laceeek #1796 üzenetére
szerintem elég jó noti, de inkább munkára való (iroda, multitasking, filmszerkesztés, stb), játékra nem túl jó a vga miatt. ha arra is szeretnéd használni, akkor inkább egy M655 vagy M673 kéne neked. azoknak a procijuk gyengébb, de a videókártyájuk háromszor odavissza veri azt, ami az M662-ben van.
ezt meg az Ipon gyakran feltett kérdések rovatából: [link]
Házhozszállítás:
2.1 Mennyibe kerül?
- Jelenleg bruttó 2400Ft súlytól és távolságtól függetlenül, amely magában foglalja a GaranciaFutár szolgáltatásunkat.
valamint (bár azt mondtad, hoyg nem aktuális):
Hitel, finanszírozás:
5.1 Lehetőség van e hitelre vásárolni?
- Természetesen. A Cetelem Bank áruhiteleit tudjuk nyújtani. Bővebb információért
kérjük hívja a boltot.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
laceeek #1792 üzenetére
olyan nagyon nem lehet sürgős, mert ha eddig nem rendelted meg, akkor már szerdáig biztos nem lesz belőle semmi (mert ma már bezártak, hvégén nincsenek nyitva, hétfő Húsvét, és kedden tudod leghamarabb megrendelni náluk, amit szerdára szállítanak ki a boltba/hozzád).
én ott vettem a laptopom, meg most ott fogok külső vinyót is, de részletre nem vásároltam még, így nem tudom mi a helyzet. fel kéne hívni őket, de az neked is ugyanannyi, mint másnak. -
lax-lee
csendes tag
válasz
laceeek #1327 üzenetére
Nekem ilyen notim van már lassan egy hónapja. Pár hsz-al korábban írtam is róla,olvass vissza kicsit. De ha érdekel,szívesen mesélek még róla,keress meg priviben,sőt most is nálam van,ha pesten vagy és érdekel meg is tudom mutatni,mert pl amikor én vettem,akkor a város összes boltját végignéztem, hogy megnézhessem (megérinthessem) de sehol nem volt. Így ''blind date'' szintjén bevállaltam. Nem bántam meg, hasonló mint a 655,csak az ott felsorolt hibák itt nem,vagy csak csekély mértékben jelentkeznek (kijelző, melegedés, stb)
Legnagyobb negatívumaként azt tudnám felhozni,hogy gyorsan merül az akksi,de hát a nagy kijelző,meg a teljesítmény sajnos ezzel jár.
Pár képet csináltam róla,megtalálod itt:
[link]
Szerintem nagyon jó vétel ez a noti,imádom azóta is.
Ha további infóra van szükséged,keress bátran. -
aprofi
csendes tag
válasz
laceeek #1327 üzenetére
Azt hiszem amit a 655-höz írtam jellemző erre is. De a fórumban nem sok ilyen tulaj van.
Azt hiszem ez már eléggé a felső kategória a laptopok közt, ezért jobbat már nem igen találsz, de asztali pc-ben biztos van nagyobb teljesítményű is, hiszen a notebook videó kártyák kisebb teljesítményt nyújtanak, mint az asztali társaik.
A legújabb játékok is fussanak rajta: erre talán valaki más konkrétabb választ tud adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged