Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Ha nincs kihúzva a hálózatból akkor nem is tölti, vagyis akkor nem használódik, nem tud lemerülni az akku.
Különben az alvó üzemmód nagyon hasznos dolog! Én is szoktam használni, nagyon gyorsan feláll vissza az oprendszer.
Nagyon fasza az asztali géped. (Az aláírásban a link.)
Ki is használod a teljesítményét? -
törölt tag
Én még ezt találtam..
Mindenkinek: Akkuhasználat: Nem kívánom, hogy visszakeresd, de kábé 15-20 oldallal ezelőtt leírtam részletesen, hogy hogyan bánjunk az aksikkal. Az első bekapcsolásnál formázzuk (12h-át konnektoron, aztán amíg magától ki nem kapcsol járatni)x3. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a mindennapok: Ha már töltőre rakjuk, akkor töltsük fel 100%-ig. Ha lemerítjük, akkor legalább 30%-alá, mielőtt töltőre rakjuk. Ha vélhetően sokáig konnektorról akarjuk használni a gépet, akkor vegyük ki a gépből az akksit(vannak olyan modellek, amelyek töltésvezérlővel működnek, ezt általában feltüntetik az útmutatón vagy feltűnhet onnan is, hogy a gép lába az akksin van). Ha nagyon sokáig(hónapokig) akarjuk csak konnektorról használni, akkor úgy vegyük ki a gépből az akksit, hogy durván 40-50%-on van töltve, mert így romlik a legkevésbé. Ha sokáig a polcon van(már néhány hónapja), akkor tegyük vissza a gépbe és merítsük le, aztán töltsük fel, végül 40-50%-on hagyva vegyük ki és tegyük vissza a polcra. Nagyjából ennyit érdemes tudni. Ezenfelül még van un. kalibráció is, ha úgy érezzük, hogy hamar 1%-ig merül feltöltés után a gép (ezt majd később, vagy kérésre).
Remélem hasznos információkkal szolgáltam. rolleyes.gifludsimon egyébként nem miattad irtam. Csak gondotlam megkérdem...
De akkro ha benen van az aksi és 100% osan fel van töltve akkro is használja za aksit (is?) amikro hálozatról meg.. ezek szerint...
akkro ezekre azért majd jó lesz figyelni...
Egyébként ha nincs a laptopban aksi és nincs árram forrásra sem rákötve pl hálozat, akkor nem lesz adatvesztés valamilyen téren? gondolom ez csak hosszabb idő után álhatna fent..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest