- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imafett
aktív tag
cs van 1 asztali pc-m de mivel sokat utazok kellene 1 noti is eddig MSI-m volt semmi gond nem volt velük de most kinéztem 1 MSI gx600px 214HU-t ( nem mai darab de ösztöndíjból ennyire futja) milyen tapasztalatok vannak nem game-re kellene de azért fusson rajta valami előre is köce
-
Imafett
aktív tag
igen csak viszzaolvasgattam és volt aki sufnihűtéssel boldogult csak stb 50 fokos hdd ilyesmik meg nagyon lenne használva tehát napi 15órát kb
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
megvolt de akkor menthetetlen már ugye??
-
Imafett
aktív tag
nem azért mert földhöz vágna az a 80 gigás vinyó csak kérdezem
-
Imafett
aktív tag
de én találtam ujat is ( msi gx 600 214hu) http://www.shopmania.hu/shopping~online-komplett-szamitogepek-laptopok~vasarlas-msi-gx600px-214hu~p-998053.html
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
rendeben PÜ megy ment
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
koszi akk ülök és várom hogy mikor áll le a gép XD
amugy mitől keletkezhetett??jah és azt nem rtem hogy mér tudom használni mind a 80 gigát ha 202 hibás szektor van ??
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
nekem végig megy format nál adatok át vannak mentve a terásra amm kialakulhat attól is ha LAN partyn eldöl a gép??
mert volt már olyan hogy eldőlt vagy kicsatolódott a LAN táskám és leesett 20-25 cm ről
(természetesen vigyázok a dolgaimra nem kell lenézni)
de a mitől keletkezett háát hardwer( + Murphy ) az teccik =][ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
msi notin kivül mit tudnátok ajánlani ( nekem bejön az msi ) mert a Milyen noiti vegyek topicba lusták irni
200 ezer körül
az uj msi gamerek nem teccenek kinézetre XD[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
nah jó 8 mindenkinek holnap re
-
Imafett
aktív tag
válasz sonykor #11479 üzenetére
nem tudom havernak hp ja van nekem( msi )nem negyon teccik a hp jó jó nem 200 ér vette és azér el fut rajat a cod4 is de akkor is nekem nem tccik sztem lassu meg hangos nagyon hangos és már kis hőfokon bekapcsolnak a ventik meg hát az integrált vga... arról hogy 1helyen hűl e a proci meg a vga szerintem nem mert a vgan nincs is hűtés mert vmi ratyi integrált
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
olyant nem lehet csinálni hogy megveszel 1 gx600 ast meg 1 gx720 ast és az alaplapot kicseréled benne mertt nekem az uj széria nem teccik és akkor lenne 1 db gx600 kinézetü gx720am meg 1 gx720 kinézetü gx600 am ötletek ?? ( most nagy baromnak tartotok mi??))
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
válasz #56302464 #11485 üzenetére
nekem már 6 éve van msi notim ( 2 évente cserélem) eddig mindig birták sose romlott el nincs roszz tapasztalat, nah jó 1 kicsit melexik de nem veszélyes gamekre sose használtam csak néha néha de akkor se fullon szerintem ha megbecsülöd akkor nem lesz gondod vele
mod.: igen az Albacomp szervizel de háát .... valamikor 3-4 hétig is eltart ( havernak 5 hétig volt ott és nem extra hibája volt csak bexart a videókari )
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
megrendeltem 1 MSI gx600 214hu-t péntekre megjön, ha van rá igény lesz 1 kis teszt is
-
Imafett
aktív tag
nem tudom itt mér szidja mindenki az MSI-t?? szvsz ha nem lenne sirna mindenki szája hogy a dell meg a lenovo milyen drága ilyen teljesítményben. ezt nem mindenkire értem csak aki azt mondja ( már előre is szorrí) hogy vegyél Dellt vagy más drágát. én pl ösztöndíjból veszem a gépeimet és nem apuci meg anyuci rakja a zsebembe a pénzt errőle ennyit. akinek nem inge ne vegye magára
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
nah ma megjött az MSI GX600 214HU-m felraktam rá a Vistát semi gond nem volt vele ha vakit érdekel vmi teszt irjon PÜ-t hogy ne itt offoljunk.
-
Imafett
aktív tag
nektek fut a windows 7 msi notebokon nekemis fut de a vkarit nem akarja szponzorálni meg vmiért aluus is helppls msi gx 600 214hu -m van help
-
Imafett
aktív tag
hello az lennea kérdésem hogy 300ezer forint körül vásárolnék msi gamer notebookot a feltételek amikhez ragaszkodom az intel processzor és nvidia vga meg hogy 17" wsxg+os legyen érdekene hogy melyik tipust ajánlanátok játékra kellene de nem éjjel nappal lenne nyuzva csak néha néha egy kis world of warcraft meg stalker
-
Imafett
aktív tag
köszönöm a segitséget nem tünik roszznak lehet rá esik a választásom
emlékszem még régebben valaki linkelt egy olyan oldalt ahol a notebook vgakat lehetett öszzehasonlitani az asztalikkal ha megkérhetném belinkelné valakimég annyihogy amit linkeltél [link] annak piros a "széle" vagy ezüst szinü csik fut rajta végig mert a bolti kép szerint piros youtube szerint amit néztem vidi ezüst meg a tapis felület is másképp néz ki
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
nah eldöntöttem gx720x et veszek nagy valoszinüséggel akinek van ilyen laptopja rámirna püben hogy mégis milyen specifikációkkal rendelkezik mert nem tudom hogy mi a külömbség 028hu meg valami 01kwHU között köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest