- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
-
Batmause
tag
válasz
derekas11 #11717 üzenetére
Ezt jó tudni.
Ahogy néztem 245.880 Ft-ért tudok válogatni, (MSI GX620
Viszont én a nagykerben vettem, aki hivatalos importőr is egyben.[MSi GX620-063HU]
[Acer Aspire 6935G32BN - 16"]
Acer Aspire 6930G 644G50NEzt a három gépet néztem ki, az egyik Acer és MSI között vacilálok (mindkettőnek van külön numerikus billentyűzete).
A két Acerben jobb a HDD és az optikai meghajtó. Az egyikben BluRay-es változatban 9600M GT van, a másikban HD4650 van, de csak egy év garancia jár rájuk. Szerintetek?
-
válasz
derekas11 #11557 üzenetére
más régió, nem véletlen az, hogy az európai és a globális letöltési részlegben nem szerepelnek bizonyos illesztők, amik az általad linkelt szekcióban igen!
ez csak akkor nem jelent problémát, ha onnan származik a notid...
a notihoz kapott cd/dvd lemezen sincs mindenhez vista 64 bit támogatás! -
Skyer
senior tag
válasz
derekas11 #11534 üzenetére
Én is igy voltam, 2 hónapig nézegettem, és sajnos csak az msi az ami felszereltségbe és árba baráti de amúgy viszont egy kurva nagy rakás szar, a szervizhálózatával együtt. Akkor már inkább DELL vagy ASUS bár én az ASUS al is szivtam azok is hasonló kutyák itt mo-n mint az alba de legalább ők tartják a 2 hetes intervallumot a javitásra. Szóval ennyiből pozitivum de amúgy egy rakás negativum. A legjobb példa hogy nem is tudom már elégszer kihangsulyozni. Mindegyik monopol csak addig nyalja a seggedet amig a kezedve viritod a pénzt, miután megvetted a terméket mehetsz a picsába
-
Skyer
senior tag
válasz
derekas11 #11531 üzenetére
Én akkorát szivtam a 620 as szériával hogy olyant ember még nem szivott. Sztem egy rakás szar! akármilyen szép meg csilivili nekem nem jött be...Gyenge az anyag, rossz összeszerelés ráadásul a dugható usb a gép oldalán és az is a legidiótább helyen vagyis alul, istenem aki ezt kitalálta hogy szakadjon rá a laborja..
-
Skyer
senior tag
válasz
derekas11 #11522 üzenetére
Hát akkor meg miez? Zsebre teszik a rendelt alkatrészt??30 napot várni az optikai DVD meghajtó cseréjére kicsit noszensz dolog főleg hogy nem is azzal a fő hibával lett oda beküldve. Egyre inkább kezdem azt érezni hogy ami nem teljesen kézzel foghato az fölött lazán átsiklanak és a könyebb dolgokat cserélik. Erre visszatelefonáltam és azt mondja a pasas a kagyloba hogy hát igen a nemkompantiblis szoftvereket nem tudja a gép helyesen futtatni. Mondom az oprendszer maga nem kompantibilis?akkor mire jó a gép arra hogy linux fusson rajta vagy dos ami alapba rajta volt?? Ráadásul minek gamer gép ha még egy játékot sem bir futtatni?:S Na mind1 erre holnap rákérdezek azért..mert ez ebbe a világba nem elfogadhato dolog, nem 2 forint volt.
ui: én ugy tanultam mikor műszaki suliban jegyzőkönyvet irtam hogy az alkatrész cseréje és megnevezése széria számmal legyen rajta a munkalapon és a jegyzőkönyvben. jelen esetben ez itt egy papir. Majd kiváncsi leszek mit irtak rája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest