- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imafett #11545 üzenetére
Tökéletesen igazad van. Amit kevesen látnak be, hogy az MSI noteszokat a HannStar gyártja aki a sokat szídott Fu-Si notebookoknak is a beszállítója.
Amit elmondhatok a nagyon dicsért Lenovo-król, hogy 15 darabot szállítottam egy faipari megmunkáló cégnek és 14 szart be belőlük, míg a Péterfy Sándor utcai klinikára 22 FuSi Esprimo lett víve, és a mai napig mindegyik tökéletesen húzza az igát, pedig ott aztán mit kapnak nyomorultak... -
-
ludsimon
veterán
válasz
Imafett #11431 üzenetére
Nekem még nem volt soha MSi-m.
Csak szimpatikus és valószínű, hogy MSi lesz a következő laptopom.Miért nem?
Mert elég sok probléma van/volt velük.
Inkább a HP/Lenovo/DELL/Toshiba szériákat ajánlják.Én se tudom egyenlőre eldönteni mi lesz, de eddig az MSi GX720 a nyerő nálam.
-
válasz
Imafett #11428 üzenetére
Akkor MSI-t 200k-ért nem kapsz mást. Ha vigyázol rá (pl. notebook hűtőpad, meg nem ütöd-vágod) akkor nem lesz vele baj. Nézd meg ludsimon öreg Clevo D470-esét, még mindig megy pedig nem a "legjobban sikerült konstrukció..."
Valójában rettenetesen rossz hírű HannStar alaplap van benne, de mint a fent említett Clevo is a bizonyíték rá, kellő körültekintéssel az is sokáig tudja húzni. -
ludsimon
veterán
válasz
Imafett #11401 üzenetére
"kialakulhat attól is ha LAN partyn eldöl a gép??"
Erre csak ennyit:
Marhára vigyázhatsz rá ha eldől LAN party közben...
Eleve ha belegondolsz pörög a vinyó 7200 RPM-el, majd hirtelen eldől. 99%, hogy ettől keletkezhetett.Máskor jobban figyeljél a dolgaidra!
Én autóban szállítottam vagy 6x az asztali gépemet lassan már 6 éves és semmi baja a vinyónak, persze nem dőlt el soha, se kikapcsolva se pedig bekapcsolva.
Ui.: Persze a laptopomat is hurcigáltam kismilliószor. Volt, hogy autóban használtam de nem dobtam le az ölemből. Ennek is 100%-os a vinyója.
-
zolynet
veterán
válasz
Imafett #11399 üzenetére
az biztos h fonos adatokat nem tárolnék rajta
nekem is van egy 120gb-os atás vinyóm 13% bad sectorral, és minden megáját tudom használni, viszont egy jófajta formatnál 92%-nál tovább nem jut ... ennyimitől keletkezhetett? háát hardver (+ Murphy), azaz bármikor elromolhat, alkatrész
-
vranyek
aktív tag
válasz
Imafett #11381 üzenetére
hát nekem ilyen van,és hát....nem tudom,ahhoz képest hogy "nem mai darab", nagyon meg vagyok elégedve vele, mindent visz legrosszabb esetben is közepesen, inkább high-on, windows 7-el meg egyenesen álom,főleg ilyen áron, nem nagyon kapsz hasonló teljesítményű gépet más márkából ennyiért,úgyhogy én felelősségem teljes tudatában garantáltan ajánlom neked!
ui.: utólag hozzáteszem,a winyo nem megy 34-36 fok fölé,pedig rengeteget megy,film letöltések meg hasonlók miatt,meg rengeteget is dolgozom vele,van hogy 20-30 órát egy huzamban,és 8 hónap alatt semmi túlmelegedés sem jelentkezett vagy más hiba,inkább csak szoftveres "kellemetlenségek" de azok meg nem a gép hibái,és nekem személyszerint driverekkel sem volt soha gond,csak win7 alatt a vga-val,de az is megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest