- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KGR]
tag
válasz
házimozis #2321 üzenetére
házimozis!
Túl sok okosságot (újdonságot) nem mondtál. Ha elolvastad volna az összes hozzászólást, láttad volna, hogy a monitorokat túltárgyaltuk. Igen, valóban nem volt még crt-n kvül más monitorom, de ezt szintén lertam.
A videokártyával kapcsolatban ezeket már szintén tudtam rég. Elég jól körülnéztem a piacon, hogy miket lehet kapni anyi pénzért, ami nekem volt rá, ezért nem kell az okoskodás, hogy tudni kell, hogy mire fogjuk használni, meg, hogy a 7600 sokkal jobb..igen, ezt tudom én is, de nem volt rá több pénzem, így ez marad, de mint utolag kiderült ez is tökéletesen megfelel annak, amire nekem kell. Munka, net, suli, (szinte csak a gothic3al akartam játszani és tökéletesen fut).
Az akkumlátorral kapcsolatban meg ne legyél már okosabb, mint a gyártó. (kézikönyv)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged