- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KGR]
tag
válasz
házimozis #2321 üzenetére
házimozis!
Túl sok okosságot (újdonságot) nem mondtál. Ha elolvastad volna az összes hozzászólást, láttad volna, hogy a monitorokat túltárgyaltuk. Igen, valóban nem volt még crt-n kvül más monitorom, de ezt szintén lertam.
A videokártyával kapcsolatban ezeket már szintén tudtam rég. Elég jól körülnéztem a piacon, hogy miket lehet kapni anyi pénzért, ami nekem volt rá, ezért nem kell az okoskodás, hogy tudni kell, hogy mire fogjuk használni, meg, hogy a 7600 sokkal jobb..igen, ezt tudom én is, de nem volt rá több pénzem, így ez marad, de mint utolag kiderült ez is tökéletesen megfelel annak, amire nekem kell. Munka, net, suli, (szinte csak a gothic3al akartam játszani és tökéletesen fut).
Az akkumlátorral kapcsolatban meg ne legyél már okosabb, mint a gyártó. (kézikönyv)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged