- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KGR]
tag
válasz
házimozis #2321 üzenetére
házimozis!
Túl sok okosságot (újdonságot) nem mondtál. Ha elolvastad volna az összes hozzászólást, láttad volna, hogy a monitorokat túltárgyaltuk. Igen, valóban nem volt még crt-n kvül más monitorom, de ezt szintén lertam.
A videokártyával kapcsolatban ezeket már szintén tudtam rég. Elég jól körülnéztem a piacon, hogy miket lehet kapni anyi pénzért, ami nekem volt rá, ezért nem kell az okoskodás, hogy tudni kell, hogy mire fogjuk használni, meg, hogy a 7600 sokkal jobb..igen, ezt tudom én is, de nem volt rá több pénzem, így ez marad, de mint utolag kiderült ez is tökéletesen megfelel annak, amire nekem kell. Munka, net, suli, (szinte csak a gothic3al akartam játszani és tökéletesen fut).
Az akkumlátorral kapcsolatban meg ne legyél már okosabb, mint a gyártó. (kézikönyv)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged