- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Ati:.
csendes tag
Szia nekem egy vr420-as gépem van azzal is ez a helyzet,mondjuk ő nem hergeli fel magát annyira hogy le is álljon de baromi meleg tud lenni.Én a vaterán vettem azt a világítós kb2000Ftos 3ventis hűtőt és a célnak tökéletesen megfelel,nem gondoltam volna magam sem de baromi jól dolgozik, és nagy jól vissza tudja hűteni,persze ha kicsit nagyobb a büdzsé vannak komolyabbak is, nekem bevált az is
-
házimozis
tag
Helló!
Igen, ezt kérdezted már a 2403ban is. Akkor is azt válaszoltam, hogy a ''valamiért bemonta az unalmast,'' -nál több konkrétum kellene, a hibakereséhez.
Vaktában ezek a következők:
Volt driver frissítése a kamerának?
Volt oprendszer (javító)frissítés a gépen?
Volt BIOS frissítése a gépnek?
...Ha nem akkor a vezérlőpult/rendszer/hardver/eszközkezelő lapon meg kellene nézni a Chicony tulajdonlapját. (lehet, hogy USB eszközként szerepel) És ezen belül a tulajdonságok/általános fület. Itt kell, hogy valamilyen eszközstátuszt írjon. Működik, nem működik?
Pl. code 10, az driver hiba. Code 22, le van tiltva az eszköz. Code 24, valszeg halott az eszköz.
(vírus & spy keresőt használsz rendszeresen?)
Elsőre ennyi jut eszembe. -
házimozis
tag
Ahoy!
A gyári adatlap és a driver verziójából gondolom, ebben is Realtek A883 audio chip van. Ha feltelepíted a mellékelt driver lemezről a Realtek sound managert - beszél magyarul - választ kapsz a kérdéseidre.(nekem automatikusan felment)
Definiálható benne hány hanxóros üzemmódban szeretnél output-olni, és ezek szerint fogja kapcsolni az előlapon levő 3db 3,5mm sztereo jack aljzatott. (front 2 + rear 2 + center&sub) Csatornánként mixelhető! Még vörös fény is jöhet ki ott. (optikai SPDIF)
Ugyanígy bemenetek szerint is lehet konfigolni. (persze ott nem 5.1-et)
Három likon minden ki-be! Okosság.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
törölt tag
a géped elején található 3 darab 2,5-es jack aljzat. oda kell bedugdosni a kábeleket (ha analóg kimenetet akarsz). a zöldbe a két első hangfalat, a kék talán a két hátsó, a piros meg a középső és mélynyomó lehet, bár még nem próbáltam pontosan. ezek után átállítod a hangkeverőben (Realtek HD Audio management), hogy 5.1-es hangot akarsz. illetve ha digitálisan akarod kinyerni, akkor az előbb említett kezelőpulton átállítod digitálisra a kimenetet, és a zöld jack aljzatba bedugsz egy optikai kábelt
-
törölt tag
az M6XX sorozat külsőre ugyanolyan, cska a belső változik. szerintem a tervezése jó ennek a gépnek, nem melegszik túlságosan, nem nagyon hangos (bár kis alapzaja van, mert a venti állandóan megy valamennyire).
a billentyűzet olyan, hoyg meg lehetszokni, nem rossz, bár lehetne jobb is. a belső meg ha neked bejön, akkor jó vétel lehet a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest