- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Megmondom őszintén eddig egyszer próbáltam a Performance Mode-ot állítani Turbo-ra, némi FSB emelkedés volt az eredmény .
A DOT-ot eddig nem próbáltam. Ha végre egy ''kajak'' CPU hűtőt veszek majd, akkor nekiugrok. A Spire QuieTude hűtő ami most van, az tuning nélkül elég jó, halk is, de nem húzott géphez való. -
pBandi
tag
3.7-essel? Ezek vannak javítva:
This BIOS fixes the following problems of the previous version:
- ATI X800Pro (R420Pro) AGP Card can't work 3DMark
- Fix CPU temperature is too high
- Update microcode
- System can't boot from SATA HDD
Ebből a második tesztelve CPU hőmérsékletére 13°C-al kevesebbet mutat, szerintem most alámér mert az azért durva, hogy a proci hidegebb mint a system.
-
pBandi
tag
3.7-essel? Ezek vannak javítva:
This BIOS fixes the following problems of the previous version:
- ATI X800Pro (R420Pro) AGP Card can't work 3DMark
- Fix CPU temperature is too high
- Update microcode
- System can't boot from SATA HDD
Ebből a második tesztelve CPU hőmérsékletére 13°C-al kevesebbet mutat, szerintem most alámér mert az azálr durva, hogy a proci hidegebb mint a system.
-
nyimsolt
tag
Nekem jelenleg csak a SATA-s vinyo es a DVD olvaso van bent. Operation mode: Native mode; Ata config: SATA only; P-ATA Keep Enabled: Yes. Igy a bootolaskor azt latom, hogy vegignezi az osszes lehetseges csatolot, amin eszkoz lehet (2*2 P-ATA es a S-ATA)
Ugy is volt mar allitva, hogy P-ATA + S-ATA es igy a P-ATA volt az elsodleges.
A led csupan nalam akkor vilagit, amikor a gep indul vagy reboot-ol. Szoval nem tudom miert nem vilagit a led....
Nalad hogy vannak beallitva ezek a BIOS-ban? -
nyimsolt
tag
Szia! Az a leiras erdekelne, mert Nekem kisporoltak a cumobol, vagy a boltban kelt laba. Tehat megkoszonnem, ha majd alkalom adtan elkuldened a becannelt leirast. Koszi elore is!
A Core Centrben meg is leletem ezt a dolgot. A manualis allitas megy is. Inkabb az erdekel, hogy az Auto modben mi alapjan donti el a lap, hogy mikor mennyin menjenek a hutok.
A CPU-Z-ben nezegettem a proc VCore-jat es ugy lattam, hogy elegge ingadozik. A BIOSban a 2.8C-s procimnak 1.55-os adtam, es igy a VCore 1.5 es 1.58 kozott mozog? Ez igy okes? Nem kellene ennek az erteknek atomstabilnak lennie? -
nyimsolt
tag
Sziasztok! Par hete nekem is MSI deszkam van (875P Neo). A BIOS-omban en is megtalaltam a Dynamic Overclockingot de az alaplap konyvecskejeben egy kukkot sem irnak rola. Es a PAT allitgatasat sem lelem sehol.
Ezen leirasokat honnan lehetne megszerezni?
A CPU-Z melyik opcioja jelzi, hogy a PAT aktiv-e vagy sem? Eleg lama vagyok en ehhez.A Dynamic oveclockingot DISABLED-re tettem es igy a 2.8C-s procim 203-as FSB-vel 2840 MHz-n megy. Megis menne a DOT?
Eszrevettem, hogy a deszka maganak szabalyozza a CPU es a NB hutoinek fordulatszamat. Ezt lehet valahol allitgatni, hogy mikor es hogyan modositsa a fordulatszamokat?
Koszi! -
Junkie
aktív tag
Kösz a korrekt választ, igaziból tavaly augusztus környékén volt ez a kis botrány az autótunningal amit akkor nem is reklámoztak így próbálva jobb szinben feltüntetni a tesztekben a lapot. Akkor nyilatkozta is az MSI(miután lebuktak
) hogy ezt a fejlesztést fícsörként fogják majd adni a laphoz, amit ezek szerint meg is tettek(D.O.T) Igaziból szerintem jó ha kikapcsolja ezt az ember csak jobb ha tudod hogy épp milyen órajeleken rohangál a cucc. Meghát ha manuálisan tunningolod és ez be van kapcsolva akkor lehet hogy ő is megküldi még és amiatt menetközben kifagy mert azt már nem bírja. Bár ez csak a józan paraszti logikámra hallgatva mondom ami nem biztos hogy helytálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged