- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
Jancsika77 #120 üzenetére
Benne van a totyik a Kedvenceim között, néha idenézek.
-
akaido
addikt
Megvan az Arctic Cooling procc hűtő. Kifejezetten jól hűt, pláne úgy, hogy az Enermax előlapomról vezérlem a fordulatszámát. Előtte kipróbáltam az MSI 865G lapról is vezérelni, ill. a tuning biosban kicsit turkálni. A Performance Mode-ot simán bírta. A Turbo-ra, és Ultra Turbora állítással már nem volt stabil azixpé.
-
akaido
addikt
Megmondom őszintén eddig egyszer próbáltam a Performance Mode-ot állítani Turbo-ra, némi FSB emelkedés volt az eredmény .
A DOT-ot eddig nem próbáltam. Ha végre egy ''kajak'' CPU hűtőt veszek majd, akkor nekiugrok. A Spire QuieTude hűtő ami most van, az tuning nélkül elég jó, halk is, de nem húzott géphez való. -
akaido
addikt
Az MSI 865G lapom eddig tökéletesen műxik. A BIOS tuningot nem próbáltam igazán, mert úgy gondolom, hogy először a mostani Spyre Quie-Tude hűtő helyett kellene valami erősebb...
-
akaido
addikt
Természetesen akkora Láma voltam mint ide az Andok.
Ha Enabled a DOT menüpont, akkor az alatta levő menü is elérhető.
-
akaido
addikt
A 865G Neo2 PLS lapom Biosában a Frequency/Voltage Control menüben nincs Performance Mode menü
. A legfelső Dynamic Overclocking menü az megvan alatta egy másik D.O.T menüpont van. A Bios verzió: 3.A Remélem ez 865G specialitás.
[Szerkesztve] -
akaido
addikt
Üdv Minden MSI Tulajnak!
Mivel a jövő hétem én is egy MSI 865G Neo2 PFS remélhetőleg boldog( nem buldog!) gazdija leszek, ezért kérdezném, hogy ki mennyire elégedett a lappal, milyen tapasztalatok gyűltek össze a huzamos használat során? A BIOS-a gondolom egy az egyben megegyezik a 865 PE-vel tehát ugyanúgy lehet tuningolni...
Lehet ,hogy vétek integrált VGA-s lapot venni, de nekem eddig majdnem minden lapom ilyen volt.Pláne a PCI-X-press korában AGP-s deszkát...
Csak nem maradok le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest