- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
Hát én is dolgozom mint állat,ezért úgy gondolom megérdemlek egy fasza deszkát! Legfeljebb nem eszem egy hónapig
-
Digital
addikt
Hát én is dolgozom mint állat,ezért úgy gondolom megérdemlek egy fasza deszkát! Legfeljebb nem eszem egy hónapig
-
Digital
addikt
Én a 875-ösöket nézegetem,mert inkább most többet költök,de utánna egy darabig nincs$
-
Digital
addikt
Nemtom Te hogy vagy vele,de én most 3 lappal szemezek:asus p4 800,abit ic7,vagy msi 875-p neo lsr ! De most gondban vagyok! Állítólag az abit lapok nem olyan jók,de itt a PH!-n van ilyen,és olyan vélemény is! Most egy abit st-6 om van,de semmi gond nem volt vele! Szerintem elmegy 400 as ramokkal,mert mint mondtam láttam már ilyet (asszem)!
-
Digital
addikt
Nekem kifejezetten ajánlották az MSI NEO deszkáit! Egy munkatársamnak is az van,és nagyon jó tapasztalatai vannak vele kapcsolatban! 400-as samsung ramokkal van felszerelve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest