- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beck18
tag
Én konkrétan a MAT-ot próbáltam ki. Alap helyzetben 2600Mhz-en szaladgál a 2.6C proci és a PAT disable a CPUZ szerint, most hogy átkapcsoltam Turbo módra (ilyenkor kapcsol be a PAT CPUZ szerint) igy 2637 Mhz.
Egyébként a laphoz járó kis könyvben és poszterszerüségen elég szépen ismertetik ezeket a dolgokat. Csak ugye ez a fránya időhiány .. még nem tudtam kirpóbálni meg tesztelgetni... -
Beck18
tag
Biosban be lehet kapcsolni a PAT-ot. Performance Mode-nál kell állítani, Turbo-ra, vagy Ultra Turbora. Ahogy néztem ez már pici FSB emelést is végez.
Van még egy funkció DOT néven, Dynamic OverClocking Tech., itt 7 lehetőség közül lehet választani, a könyv szerint stabilabb mint a manuális tunning, én még nem próbáltam.
Viszont ha mindkét (MAT, DOT) funkciót alapértéken hagyod, akkor nem nincs fsb emelés, sem pedig PAT, szal ki lehet kapcsolni az auto tunningot.
Ezek persze még csak 1 nap és 1-2 tesztprogi alapján megfogalmazott vélemény.
Ja, meg van egy CoreCenter nevü progi a laphoz, ezzel Windows alatt is lehet FSB-t emelni, meg felügyeli az egész rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest