Új hozzászólás Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
Kösz a korrekt választ, igaziból tavaly augusztus környékén volt ez a kis botrány az autótunningal amit akkor nem is reklámoztak így próbálva jobb szinben feltüntetni a tesztekben a lapot. Akkor nyilatkozta is az MSI(miután lebuktak
) hogy ezt a fejlesztést fícsörként fogják majd adni a laphoz, amit ezek szerint meg is tettek(D.O.T) Igaziból szerintem jó ha kikapcsolja ezt az ember csak jobb ha tudod hogy épp milyen órajeleken rohangál a cucc. Meghát ha manuálisan tunningolod és ez be van kapcsolva akkor lehet hogy ő is megküldi még és amiatt menetközben kifagy mert azt már nem bírja. Bár ez csak a józan paraszti logikámra hallgatva mondom ami nem biztos hogy helytálló.
-
Junkie
aktív tag
Sziasztok!
Én is egy ilyen lapon gondolkodom mert nagyon meggyőző, engem az érdekel hogy a beépitett automata tunningot ki lehet-e kapcsolni biosból? Mert én úgy hallottam hogy ezért egy beépitett áramkör felelős. Aki tudja konkrétan hogy ezt lehet e ki-be kapcsolni irhatna, vagy bios frissités után lehet ezt szabályozni? vagy semmi esély kontrollt gyakorolni fölötte? köszi a válaszokat előre isJa és az Asus P4P800Delux volt az egyetlen 865-ös lap aminél aktiválni lehetett a Pat-et és tuningnál is megmaradt(Prohardver teszt szerint
) Ennél lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus PRIME Z390-A Alaplap
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest