- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyimsolt
tag
Nekem jelenleg csak a SATA-s vinyo es a DVD olvaso van bent. Operation mode: Native mode; Ata config: SATA only; P-ATA Keep Enabled: Yes. Igy a bootolaskor azt latom, hogy vegignezi az osszes lehetseges csatolot, amin eszkoz lehet (2*2 P-ATA es a S-ATA)
Ugy is volt mar allitva, hogy P-ATA + S-ATA es igy a P-ATA volt az elsodleges.
A led csupan nalam akkor vilagit, amikor a gep indul vagy reboot-ol. Szoval nem tudom miert nem vilagit a led....
Nalad hogy vannak beallitva ezek a BIOS-ban? -
nyimsolt
tag
Szia! Az a leiras erdekelne, mert Nekem kisporoltak a cumobol, vagy a boltban kelt laba. Tehat megkoszonnem, ha majd alkalom adtan elkuldened a becannelt leirast. Koszi elore is!
A Core Centrben meg is leletem ezt a dolgot. A manualis allitas megy is. Inkabb az erdekel, hogy az Auto modben mi alapjan donti el a lap, hogy mikor mennyin menjenek a hutok.
A CPU-Z-ben nezegettem a proc VCore-jat es ugy lattam, hogy elegge ingadozik. A BIOSban a 2.8C-s procimnak 1.55-os adtam, es igy a VCore 1.5 es 1.58 kozott mozog? Ez igy okes? Nem kellene ennek az erteknek atomstabilnak lennie? -
nyimsolt
tag
Sziasztok! Par hete nekem is MSI deszkam van (875P Neo). A BIOS-omban en is megtalaltam a Dynamic Overclockingot de az alaplap konyvecskejeben egy kukkot sem irnak rola. Es a PAT allitgatasat sem lelem sehol.
Ezen leirasokat honnan lehetne megszerezni?
A CPU-Z melyik opcioja jelzi, hogy a PAT aktiv-e vagy sem? Eleg lama vagyok en ehhez.A Dynamic oveclockingot DISABLED-re tettem es igy a 2.8C-s procim 203-as FSB-vel 2840 MHz-n megy. Megis menne a DOT?
Eszrevettem, hogy a deszka maganak szabalyozza a CPU es a NB hutoinek fordulatszamat. Ezt lehet valahol allitgatni, hogy mikor es hogyan modositsa a fordulatszamokat?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged