- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
KossuthLajos
csendes tag
válasz
strike-force #1461 üzenetére
Medddig engedi adni a memónak a feszt?
-
KossuthLajos
csendes tag
válasz
Winner_hun #1458 üzenetére
Hát igen. Mint látod az ábrázatom alatti felírást: újonc. Nem véletlenül. Amúgy köszi.
-
KossuthLajos
csendes tag
válasz
strike-force #1454 üzenetére
Neked milyen alaplapod van? Én is rátenném a nagyobb feszkót, ha lehetne. Egyébként jól mondod, 2.6 V-3.1 V a Geil fesze.
-
KossuthLajos
csendes tag
válasz
Winner_hun #1455 üzenetére
Értem. Illetve nem értem ezt az alaplapot. Meglátom mi lesz.
''És használd a gombot.'' Itt viszont elmaradtam. Ha kérhetném egy kicsit lassabban. -
KossuthLajos
csendes tag
válasz
Winner_hun #1451 üzenetére
Ja, és még annyit, hogy közben nézelődtem. A Chaintech kiesett, mert 754-es tokozású. Az MSI viszont 939-es.
-
KossuthLajos
csendes tag
válasz
Winner_hun #1451 üzenetére
Szia!
Igen, alapon akartam használni, de ahhoz, hogy az 500-as Geil egyáltalán elinduljon maxra kell venni a biosban a memória feszt, +0.2 Volttal. Ez kicsit furcsa akkor, ha alapból felismeri a lap és kezeli. Köszi a linkeket. Neked milyen memók vannak benne, és hogyan mennek? A proci az viszont nagyon megy, de így nem sok értelme van sajnos. Még egyszer köszi. -
KossuthLajos
csendes tag
Sziasztok. Van egy kis technikai gondom. Vettem egy Gigabyte K8NS Ultra 939 alaplapot, egy 3500+ A64 Venice procit, ill. 2 db. Geil 512 Mb. 500-as memót. Elvileg nincs is gond, mert a lap kezeli alapból az 500-as memót. Csak az a baj, hogy a Geilnek az alap feszültsége 2.6 V. Ehhez viszont az alaplap bioszában a maximumra kell felvenni (+0.2V) a feszt. Ez már gyanus de minimum igen furcsa egy kicsit. Ha alapból kezeli, akkor miért kell rátenni a max.-ot? És még így sem tökéletes. Tudom, hogy ez nem Gigabyte topic, de ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, vagy infója? És amiért ideírtam, hogy az MSI K8N Neo2 Platinum S939 alaplap bioszáról kellene nekem részletesebb infó. Főleg ami a tuningot, különösen a memó tuningot illeti. Estleg ismeri valaki a Chaintech VNF3-250 Nforce3 alaplapot? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged