- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Hello!
Ha már itt tartunk én nem ajánlanám ezt az alaplapot. Én ennyit még nem szívtam, mint ezzel. Először is ki kellett cserélni az alaplapi elemet, mert mindig elfelejtette a dátumot és az időt. Aztán mindig azt jelzi, hogy nyitva van a gépház. Ez bekapcsoláskor egy idegesítő 3 mp-es visítás. És még csak ki sem tudom kapcsolni, mert rá van forrasztva az alaplapra a csipogó.
A BIOS-ban nem is találtam meg, hogy hol lehet kikapcsolni ezt a "fontos" funkciót.
Aztán a beállítások is ad-hoc jelleggel hol eltűnnek, hol meg megmaradnak. A feszültségekkel már nem is próbálkoztam, mert örültem, hogy elindul a gép.
A BIOS-frissítés segített, mert már kezeli a KINGMAX memóriákat, bár a processzor is más lett (PHENOM IIX4), ezzel már elindult.
Ha van egy kis plusz pénzed inkább vedd meg az ASUS-lapot, nem éri meg ez az idegeskedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest