Keresés

Aktív témák

• 3lm0

csendes tag

A 400-as tápok alapból kilőve, mivel minimum 450-es kell a kártyának. Ha elég lenne a 400 akkor nem cseréltem volna le a Chieftech tápomat.

Sajnos nem mindenkit vet fel a pénz hogy egyből egy kétszázezres konfigot dobjon össze, nekem is tervben van hogy szépen lassan fejlesztem majd tovább.

Köszönöm a hozzászólásokat, esetleg valaki érdemben is tudna hozzászólni ?

Nem ma kezdtem, nem egy 12 éves srác vagyok, sajnos most egy ilyen tápra volt pénzem. Tudom nem egy nagy durranás, de mint említettem, ezzel "elindult" a kártya, tehát elég lenne neki alapból.

• 3lm0

csendes tag

Üdv Mindenkinek.

A problémám a következő.
    Vettem egy MSI N460GTX Hawk videókártyát (az előző 7900 GS már nagyon szaggatott egyes játékoknál). Sejtettem hogy a 400 wattos Chieftech táp kevés lesz neki ezért vettem egy 600 wattos LC Power tápot is.
    Beépitettem a kártyát, de a gép nem hajlandó elindulni vele, 1 hosszú 3 rövid sípolás jelzést ad csak (elvileg ez azt jelentené hogy nincs csatlakoztatva billentyűzet).

Ha valaki találkozott ilyen problémával, vagy tudna megoldást javasolni, az legyen szíves ossza meg velem.

Részletes gépadatok:

Alaplap : Asus M2N-E (BIOS v5001)
    CPU : AMD Athlon 64 X2 5600+ (Zalmann CNPS9500 hűtővel)
    Memória : 4x1GB PC2-6400 DDR2 (noname, de eddig semmi gond nem volt vele)
    Táp : LC Power 6600 (+3,3V 30A; +5V 28A; +12V1 15A; +12V2 14A) (egy ilyen táppal a boltban másik konfigon elindult a kártya)
    4 db SATA winchester és egy DVD iró van még a gépben.

Aktív témák