- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
3lm0
csendes tag
A 400-as tápok alapból kilőve, mivel minimum 450-es kell a kártyának. Ha elég lenne a 400 akkor nem cseréltem volna le a Chieftech tápomat.
Sajnos nem mindenkit vet fel a pénz hogy egyből egy kétszázezres konfigot dobjon össze, nekem is tervben van hogy szépen lassan fejlesztem majd tovább.
Köszönöm a hozzászólásokat, esetleg valaki érdemben is tudna hozzászólni ?
Nem ma kezdtem, nem egy 12 éves srác vagyok, sajnos most egy ilyen tápra volt pénzem. Tudom nem egy nagy durranás, de mint említettem, ezzel "elindult" a kártya, tehát elég lenne neki alapból.
-
3lm0
csendes tag
Üdv Mindenkinek.
A problémám a következő.
Vettem egy MSI N460GTX Hawk videókártyát (az előző 7900 GS már nagyon szaggatott egyes játékoknál). Sejtettem hogy a 400 wattos Chieftech táp kevés lesz neki ezért vettem egy 600 wattos LC Power tápot is.
Beépitettem a kártyát, de a gép nem hajlandó elindulni vele, 1 hosszú 3 rövid sípolás jelzést ad csak (elvileg ez azt jelentené hogy nincs csatlakoztatva billentyűzet).Ha valaki találkozott ilyen problémával, vagy tudna megoldást javasolni, az legyen szíves ossza meg velem.
Részletes gépadatok:
Alaplap : Asus M2N-E (BIOS v5001)
CPU : AMD Athlon 64 X2 5600+ (Zalmann CNPS9500 hűtővel)
Memória : 4x1GB PC2-6400 DDR2 (noname, de eddig semmi gond nem volt vele)
Táp : LC Power 6600 (+3,3V 30A; +5V 28A; +12V1 15A; +12V2 14A) (egy ilyen táppal a boltban másik konfigon elindult a kártya)
4 db SATA winchester és egy DVD iró van még a gépben.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest