- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
KrAt
veterán
A linkelt topicot köszönöm, ott lehet folytatni, ezt zárom - KrenAtesz
-
rup1u5
nagyúr
Elhiszem, hogy nem ma kezdted de sajnos a tápokról még van mit tanulnod!
Olvasd el ezt a tesztet : Mire elég 400 watt? (Ne felejst el lapozni ha az oldal aljára érsz! Valóban hasznos olvasmány!)
A tesztben szereplő bármelyik 400-assal jobban jártál volna mint azzal az LCpower-el!
És még többe sem feltétlenűl került volna. A minőség nem jelenti azt, hogy több100ezret kell költened. Érdemes vásárlás elött olvasgatni a netes teszteket vagy kérdezősködni itt.
Én pl 6 évig használtam egy 420W-os Enermax tápot ami az utolsó évében gond nélkül vitt egy 4Ghz-re húzott Q9550-et és mellette egy szintén tuningolt GTX 260-at.Linkeltem neked a topikot ahova fordulhatsz a problémáddal, ezt meg most már én kérem meg, hogy zárja valamelyik mod, mert úgy látszik alszanak.
Na látom Josh már szólt.
-
joshua7
veterán
Pedig ha egy 400-as Chieftec-t egy 600-as foschra cseréltél - mert gondolom azt nézted, h nagyobb a szám és akkor biztos jobb - az nem túl nagy hozzáértésre vall.
Másrészt ilyennek nem kellene topikot nyitni, gondolom föltűnt, h minden kártyának van sokezer hozzászólásos topikja... Ott sokkal nagyobb esélyed van arra, h válaszolnak. -
3lm0
csendes tag
A 400-as tápok alapból kilőve, mivel minimum 450-es kell a kártyának. Ha elég lenne a 400 akkor nem cseréltem volna le a Chieftech tápomat.
Sajnos nem mindenkit vet fel a pénz hogy egyből egy kétszázezres konfigot dobjon össze, nekem is tervben van hogy szépen lassan fejlesztem majd tovább.
Köszönöm a hozzászólásokat, esetleg valaki érdemben is tudna hozzászólni ?
Nem ma kezdtem, nem egy 12 éves srác vagyok, sajnos most egy ilyen tápra volt pénzem. Tudom nem egy nagy durranás, de mint említettem, ezzel "elindult" a kártya, tehát elég lenne neki alapból.
-
partyphoto
tag
jaj LC Power táp
-
3lm0
csendes tag
Üdv Mindenkinek.
A problémám a következő.
Vettem egy MSI N460GTX Hawk videókártyát (az előző 7900 GS már nagyon szaggatott egyes játékoknál). Sejtettem hogy a 400 wattos Chieftech táp kevés lesz neki ezért vettem egy 600 wattos LC Power tápot is.
Beépitettem a kártyát, de a gép nem hajlandó elindulni vele, 1 hosszú 3 rövid sípolás jelzést ad csak (elvileg ez azt jelentené hogy nincs csatlakoztatva billentyűzet).Ha valaki találkozott ilyen problémával, vagy tudna megoldást javasolni, az legyen szíves ossza meg velem.
Részletes gépadatok:
Alaplap : Asus M2N-E (BIOS v5001)
CPU : AMD Athlon 64 X2 5600+ (Zalmann CNPS9500 hűtővel)
Memória : 4x1GB PC2-6400 DDR2 (noname, de eddig semmi gond nem volt vele)
Táp : LC Power 6600 (+3,3V 30A; +5V 28A; +12V1 15A; +12V2 14A) (egy ilyen táppal a boltban másik konfigon elindult a kártya)
4 db SATA winchester és egy DVD iró van még a gépben.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest