- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Höhöhö... Nem is vagyok a faterod. Bár lehet, hogy lehetnék
De én is ilyen hardvert keresek. Egyszerűen nem voltam képes elhinni, hogy 1,6 gigahertzes proci 1 giga rammal kevés a szoftveres real-time mpeg-2 kódoláshoz. A röhej az, hogy egész jókat csináltam (Pinnacle stereo kártya - Intervideo Windvr), de aztán újrahúztam a rendszert és most nem megy. Max 2000 kbps, de az nagyon tré.
Igazán az a nyűgöm, hogy iszonyat időigényes az, hogy behúzok egy felvételt mondjuk Huffyuv-kódolással, aztán még órákat pöcsörészik, mire mpgeg-2 lesz belőle, aztán még kitolni dvd-re. Nem akarok ennyi időt tölteni ezzel az egész sz*rra. Van kb 15 óra home-video a gyerekeim böfögéséről, csuklásáról és le akarom archiválni.
Megnéztem az adatlapod. Tényleg nincs ilyen nevű gyerekem
[Szerkesztve] -
And
veterán
Hi! Én nem rég adtam (pontosabban cseréltem) el a jó kis Snazzi tömörítőkártyámat itt a hw-piacon, de csak elég lassan találtam rá érdeklődőt. Be is linkelt oda valaki egy tunerrel egybeépített hardveres mpeg-2 tömörítőt: Bővebben: link. A mai processzorok mellett egy ilyen kártyának sajnos nem sok előnye maradt, az olcsó kategóriájó cuccok nem adnak csúcsképet. Utólagos szoftveres tömörítéssel mindenképp szebb végeredményt lehet csinálni (főleg kisebb bitrátáknál), mint egy ilyen egyszerű kártyával, viszont az nem megy valósidőben. Ha meg nem annyira lényeges a minőség, akkor jó processzorral valósidejű tömörítés, és meg van oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest