Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Hi! Én nem rég adtam (pontosabban cseréltem) el a jó kis Snazzi tömörítőkártyámat itt a hw-piacon, de csak elég lassan találtam rá érdeklődőt. Be is linkelt oda valaki egy tunerrel egybeépített hardveres mpeg-2 tömörítőt: Bővebben: link. A mai processzorok mellett egy ilyen kártyának sajnos nem sok előnye maradt, az olcsó kategóriájó cuccok nem adnak csúcsképet. Utólagos szoftveres tömörítéssel mindenképp szebb végeredményt lehet csinálni (főleg kisebb bitrátáknál), mint egy ilyen egyszerű kártyával, viszont az nem megy valósidőben. Ha meg nem annyira lényeges a minőség, akkor jó processzorral valósidejű tömörítés, és meg van oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- i5-9400F / 16GB DDR4 / RX480 8GB / 240GB SSD + 500GB HDD
- Dell XPS gamer notebook 4K (i7 8.th, 16 GB , Geforce 1050) akció!
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest