Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Hi! Én nem rég adtam (pontosabban cseréltem) el a jó kis Snazzi tömörítőkártyámat itt a hw-piacon, de csak elég lassan találtam rá érdeklődőt. Be is linkelt oda valaki egy tunerrel egybeépített hardveres mpeg-2 tömörítőt: Bővebben: link. A mai processzorok mellett egy ilyen kártyának sajnos nem sok előnye maradt, az olcsó kategóriájó cuccok nem adnak csúcsképet. Utólagos szoftveres tömörítéssel mindenképp szebb végeredményt lehet csinálni (főleg kisebb bitrátáknál), mint egy ilyen egyszerű kártyával, viszont az nem megy valósidőben. Ha meg nem annyira lényeges a minőség, akkor jó processzorral valósidejű tömörítés, és meg van oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest