Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Höhöhö... Nem is vagyok a faterod. Bár lehet, hogy lehetnék

De én is ilyen hardvert keresek. Egyszerűen nem voltam képes elhinni, hogy 1,6 gigahertzes proci 1 giga rammal kevés a szoftveres real-time mpeg-2 kódoláshoz. A röhej az, hogy egész jókat csináltam (Pinnacle stereo kártya - Intervideo Windvr), de aztán újrahúztam a rendszert és most nem megy. Max 2000 kbps, de az nagyon tré.
Igazán az a nyűgöm, hogy iszonyat időigényes az, hogy behúzok egy felvételt mondjuk Huffyuv-kódolással, aztán még órákat pöcsörészik, mire mpgeg-2 lesz belőle, aztán még kitolni dvd-re. Nem akarok ennyi időt tölteni ezzel az egész sz*rra. Van kb 15 óra home-video a gyerekeim böfögéséről, csuklásáról és le akarom archiválni.
Megnéztem az adatlapod. Tényleg nincs ilyen nevű gyerekem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest