- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macera2
aktív tag
válasz
Viktor77 #14412 üzenetére
Hi Viktor77!
"Clip+" - om van, és én, már napok óta küzdök a Rockboxal. A 381-es változat letöltve, kibontva, minimális inst. mód. A bootloader installálásánál akadtam el. Ehhez egy fájlt hiányol, amit nem találok. Küldhetnél egy kis helpet, akár privibe is, hogy ne fárasszuk a nagyérdeműt. Hátha meg tudnám spórolni az 500 oldalas manuál megtanulását. -
LILLAmaca
csendes tag
válasz
Viktor77 #5347 üzenetére
értem. nagyon köszke az infókat.
Én egyébként nem Clip árkategoriában gondolkodtam, csak meglepett hogy ennyire olcsó.
Az egész projekte úgy 50 - 60 ezer forintot gondoltam szánni, úgy értem telefonnal együtt. ami egyébként végeredményben nem túl sok egy telefonra egy mp3-ra és egy jó fülhallgatóra. alapból az lett volna a terv hogy veszek egy W660 és ahhoz ilyen CX300 fülhallgatót (mindenhol erre esküsznek, akkor én sem csalódhatok)de megtetszett ez a 5310-es nokia is. ami állítólag ugyancsak komoly mp3 képességekkel rendelkezik. ...ha erről valakinek van infója... plíííz
persze ugye ezekre azt mondják hogy gagyi zenét csinálnak... hát fura hogy a mobil gyártók nem képesek nagyobb hangsúlyt fektetni erre, és idegesítő is. eddigi olvasatom alapján a meizu m3-as tetszett meg egyébként, de nagyon zavar hogy mondjuk bicajozás közben külön kell majd piszkálnom az mp3-at és a telefont. viszont fitnesshez és futáshoz egy kis clip vagy M3 meizu sokkal jobban menne mert nagyon könnyűek és egyáltalán nem zavaróak. (megnéztem pár képet erről a clipről és azért elég purdésan néz ki rózsaszínben sajna pedig akkor tuti arra voksolnék, az m3 viszont nincs csíptető amit nagyon sajnálok mert fehérbe nagyon diszkréten és letisztultan néz ki, és ha jól olvastam isteni hangja van.
meg kicsit ipodban is elkezdtem gondolkodni dehát arról nem hallani túl sok jót azon kívül hogy 50cent nyomogatja és minden gazdag (izé snob) picsa ilyennel csapja.
elég vicces volt amikor egy fotózáson két extra idióta társam összekapott hogy melyiknek van jobb iPodja és azért vitte az egyik a pálmát mert a másik valami putri kínai fülest használt hozzá, és azt ők persze betudták annak hogy a rosszabb a régebbi modell meg az zajos is, mert serceg a doboza
Szóval már azért se vennék iPodot mert nekik ilyen van.nehéz a döntés.
-
BloodRay
veterán
válasz
Viktor77 #4996 üzenetére
Én is hiszek neki, de a hivatalos oldalon lévő programmal is kb fél perc volt.
Magát patchelte a lejátszó.
Egyébként ami még az előző hozzászólásokat illeti én most kipróbáltam a Clipem a Beyerdynamic DT331-es fejhallgatónkkal és nem tekertem maxig a hangerőt mert megsüketültem volna. Szóval szerintem más fejhallgatókat is simán meg tud hajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest