- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
"Vagy két tucat albumra kb. egy hónap üres estéi rámentek" -> Na neeee....
Ezt te sem mondod komolyan. mp3tag-al pillanatok alatt megvan egy album. Persze ha napokig gondolkozol milyen képet rakj be, az már a te hibád.
"Ellenőrizni és néha javítgatni is kell az eredményt" na ezt sem értem. Ha egyszer kitöltötted mit kell ellenőrizgetni a tagokon? -
BloodRay
veterán
Ez igaz, hogy lehetne egy-két sornyival nagyobb a kijelző, de többel nem kellene szerintem.
Videó ekkora méretben pl halál felesleges szerintem.
Más: Nem tudom ti hogy rendszerezitek a zenéiteket, de én könnyebben megtalálom amit szeretnék id3-as szűréssel, mint ha folder browse-t használok. -
BloodRay
veterán
Üdv.
Nem tudom írta e már valaki de kijött új firmware Cliphez.
01.01.32 -es számozással.
Változások leírása.
Letölthető innen.
Én már felraktam természetesen. -
BloodRay
veterán
válasz
adnoctum18 #7714 üzenetére
Ha bemész a settings menübe, és ott az információk közé, ott százalékosan is megnézheted aktuálisan hogy áll az akksi.
Legalábbis a legfrissebb firmware-el, de azt érdemes felrakni mindenképp. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
D4rkm4n #6897 üzenetére
Clipen a Settings menüben van olyan almenü, hogy USB mode. Ott beállítod a neked megfelelő módot és kész, onnantól kezdve ha csatlakoztatod a készüléket olyan eszközként fog kapcsolódni.
De Vistával teljesen mindegy szerintem milyen módban van, semmi gond nem lehet. Már xp-n is teljesen mindegy szerintem. -
BloodRay
veterán
válasz
ponti_ak #6849 üzenetére
Azért a "nem túl feltűnő"-t elég finoman fogalmaztad meg ezt te is tudod.
Bevallom én szeretek ott venni ahol a legolcsóbb. Nem szeretek fölöslegesen pénzt kidobni.
Magában az áruházban egyébként találkoztunk egy ismerőssel, ő meg is mondta kerek perec, hogy google szerint áraznak weboldalon. -
BloodRay
veterán
válasz
ponti_ak #6847 üzenetére
Ahonnan én rendeltem 6,5k volt Clip(Elektro World-nél ez eleve 7k) +1000Ft az utánvétes házhozszállítás.
Elektro World-nél csak 9 ezer felett díjtalan házhozszállítás. Esetünkben ez utánvét esetén plusz 2500Ft-ot jelentett volna.
Azt meg elfelejtik megemlíteni, hogy boltban dupla annyiért árulják a cuccokat... -
BloodRay
veterán
Megjött ma öcsém új Clip-je.
1GB-os változatot akartunk venni neki, persze a lehető legolcsóbban.
Google persze mit dob ki?Electro World. Na az a hely egy vicc. Mindenkit óva intek tőle előre is. Neten közzé tett áraik teljes kamuk, csak hogy finoman fogalmazzak.
Miután kiderültek E. W. vicces dolgai egy teljesen másik netes boltból rendeltem meg öcsémnek a lejátszót ami így házhozszállítással 7514Ft lett.
Ennyiért elképesztően jó vétel szerintem továbbra is Clip! -
BloodRay
veterán
válasz
Dagaddt #6812 üzenetére
Lehet nincsenek kitöltve egyáltalán az id3tag adatok.
Egyébként én nem állítottam be, hogy meghajtóként lássa a gép, de így is sajátgépben ugyan olyan kényelmesen lehet kezelni, mint máskülönben total commanderben.
Persze első ahogy ponti is írta a firmware frissítés.
Firmwarek: link
Hajrá! -
BloodRay
veterán
válasz
Degeczi #6605 üzenetére
"ezért nem értem, hogyan lehet nagy cégeknél is ilyen szemetet kapni"
-> Egyszerűen nem perelték még be őket.
Egyébként egyik csoporttársam mutatta épp minap fantasztikus, kicsi, színes kijelzős pti mp4 lejátszóját. Kicsit meghalt szegényke. Egyik pillanatról a másikra egyszerűen hiába indít el egy számot kilép belőle a lejátszó. Plusz még volt valami baja menüben is. És még resetelni sem lehet annyira jóféle...
Szóval tényleg jól hangzik ezeknek a készülékeknek a tudása, de könnyen nagyon megbánhatja az ember, hogy túl sokat akart túl olcsón. -
BloodRay
veterán
válasz
localhost #6504 üzenetére
Ami a minőséget illeti ha ennyire kételkedsz nézd meg például ezt: clip vs. shuffle
Ami meg azt illeti, hogy a használat miatt nem lényeges a kijelző, az szerintem még nem indokolja miért vegyen valaki drágábban egy sz@rabb készüléket.
Peace! -
BloodRay
veterán
válasz
adnoctum18 #6481 üzenetére
Rosszabb nem lesz.
Maximum nem javul meg.
De, hogy te milyen egy peches vagy...Nekem eddig még soha semmilyen problémám nem volt Clip-el, egyik firmware-el sem, pedig minden nap több órát használatban van.
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #6474 üzenetére
Nekem is fent van már pár napja az új firmware, de én se előtte, se azóta nem tapasztaltam semmiféle hibát Clipnél.
-
BloodRay
veterán
Kis Clipem fülese elhalálozott.
Odaadtam öcsémnek egy ideje, erre tegnap hozott egy régi sony fülest, hogy adták neki szüleim, hogy jobb mint a Clip-es. Na mondom erre kíváncsi vagyok, mert annyira nem volt azért vészes a lejátszóhoz adott. Persze a kis sony-nak igen gagyi hangja volt.
Mondtam is neki ennél azért sokkal jobb amit adtam neki. El is kértem tőle, hogy ellenőrizzem.
Erre amit hallok... valami rettenet. Teljesen megszűntek a mély hangjai a fülhallgatónak.
Kb 3/4 éves a lejátszó(ez persze tökéletes azóta is) és így a fülese is. Van valakinek valami tippje mi történhetett vele?Bocs ha kicsit off.
-
BloodRay
veterán
Nem normális. Ha ki vannak töltve id3tag adatok teljesen mindegy kellene legyen, hogy másolod fel a file-okat a clip-re, mert frissíti az adatbázisát amikor kihúzod a gépből.
Szerintem esetleg próbáld meg frissíteni a firmware-t, vagy nézd meg minden tényleg rendben-e az id3tag-ekkel. -
BloodRay
veterán
válasz
possibly83 #5984 üzenetére
Sandisk Sansa Clip a te lejátszód, ha tényleg csak a hangminőség a lényeg.
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5678 üzenetére
Na igen, valószínűleg erre asszociálnak.
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5676 üzenetére
Az lehet, bár aki ekkora méretben videolejátszós készüléket vesz, arról nem feltételezem tudja mi az az Fps.
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5668 üzenetére
Szerintem eleve felesleges ekkora kijelzőhöz videolejátszás, de ugye jól hangzik...
Egyáltalán szines kijelző teljesen felesleges az ekkora méretű lejátszókba.
vili13 azóta is file-név kezelést akar. -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5666 üzenetére
De fárasztó tudsz lenni...
Egyébként nekem sem kéne Fuse. Francnak kell az az egérmozi 20FPS-el... -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5664 üzenetére
Azt azért nem hiszem.
Manapság már nagyon olcsó a memóriakártya.
MicroSD amilyen Fuse-ba kell 2GB-os 3500Ft. -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5662 üzenetére
Mondjuk ha már ennyire bővítés kell, Fuse-t kell venni.
-
BloodRay
veterán
válasz
pete_21 #5624 üzenetére
Ezt nem igazán értem... ha ilyen zenékről van szó egyszerűen MP3tag progival azoknak a számoknak amiket egy könyvtárba tennél egyéni albumnevet adsz és kész. Máris olyan mintha könyvtárak szerint rendezted volna.
Minden ugyan úgy kivitelezhető id3tag-ekkel mint könyvtárstruktúrával. Na meg ottvannak a playlistek is.
Nehogy már bemesélje valaki, hogy könnyebb randomra keresgélni, mint bizonyos szűkítések mellett. Elnézést ha valakit megbántottam, de ez hülyeség. Én is féltem korábban az id3tag alapú rendszerezéstől, de sokkal logikusabb, egyszerűbb gyakorlatban, mint a file név alapú keresés.
id3tag adatok kitöltése normális programmal kb 5 perc albumonként maximum.
Ha meg nincsenek kitöltve(pl cím), akkor mi értelme a mai lejátszóknak?? Ezek között már nem találni igazán kijelző nélkülit, az meg tök fölösleges, ha még a címeket sem látom rajta.
File névben is benne lehet persze cím, de onnan már csak egy ctrl+c ctrl+v azt id3 tagba rakni.
Uff -
BloodRay
veterán
válasz
07_fecc_87 #5588 üzenetére
Hangminőségben szerintem a Clip jobb, de az általad linkelt helyek érdekesek...
A másodiknál az a rendkívül olcsó Sansa View Sansa C240-es néven fut.
Kissé gyanús... Vagy csak bénák. -
BloodRay
veterán
válasz
adnoctum18 #5584 üzenetére
Ez nagyon komoly!
Kiváncsi lennék mennyire eredetiek is ezek a számok a(gyaníthatólag kínai) lejátszón. -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5548 üzenetére
Igen, én meg is lepődtem tegnap. Elösször azt hittem valami baja van.
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5538 üzenetére
Ez az összes fajtához jó?
Úgy értem megmarad a rádióm pl?
Illetve ami a hangerőt illeti ez milyen régióbeli? -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5522 üzenetére
Hoppá! Tényleg! Csak tudnám kire emlékeztet annyira...
-
BloodRay
veterán
válasz
doktordrog #5521 üzenetére
Rádió van Clipben is.(már ha olyat veszel)
-
BloodRay
veterán
Leírás? Ammegmi?
Prohardver rulez ;) -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5384 üzenetére
Amiatt tölt akkor, hogy nincs kikapcsolva a géped, ill amit Peat;) is írt.
Mert nekem pl ha kilövöm a gépet abba is hagy Clip szépen mindent és kikapcsol. -
BloodRay
veterán
válasz
adnoctum18 #5372 üzenetére
Szerencsére nekem sem hiányzik túlzottan playlist, bár én ha playlistet akarok egyszerűen átírom a listbe szánt számok id3tag-jában az albumnevet kollektíve.
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5365 üzenetére
Na igen csak nehogy elszálljanak a sikerektől.
Sajnos van pár ilyen gyártó... -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5318 üzenetére
Bocs ha nem fogalmaztam pontosan, természetesen a beépített telefon és mp3 lejátszó akkumulátorokra gondoltam(ahol manapság már nem találni Ni-MH-eset), nem a ceruzaakksikra.
-
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5253 üzenetére
Kiváncsi lennék miket raknak majd a firmware-be.
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5237 üzenetére
Na igen, úgy még a mélyentisztelt kínai elvtársak is csődbe mennének.
Már ha valaki tudná érvényesíteni a garanciáját... -
BloodRay
veterán
Ekkora marhaságot is régen olvastam...
Cleo lenni kínai?
Tényleg borzasztó jó lesz ha az ilyen kínai fosadékok miatt tönkremennek a normális minőséget gyártó cégek és marad az ipari hulladék.
Nem versenyre kényszerítik a cégeket, hanem tisztességtelen módszerekkel tönkreteszik őket...
Azzal véded őket, hogy ez a stratégiájuk?? Épp ezzel van a probléma. -
BloodRay
veterán
Én is megcsináltam már első nap a firmware frissítést, mindent a hivatalos oldalról leszedve/használva. Ez nem jár garanciavesztéssel, ez terméktámogatás. Persze, ahogy Macilaci is írta a megfelelő firmware-t kell használni.
Amikor d750i-dből w800-t csináltál az nem legális update-lés volt. -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5107 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam én is, hogy akkoriban azért más volt a nagyon jó.
Ha minden összejön nyáron lehet valamikor benevezek majd a fülesedre. -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5105 üzenetére
Épp anythingbutipod-os cikket olvasgatom, nem lehetett rossz cucc a maga korában.
Csak 2 turnusban kellett töltögetni az akksikat, vagy 2 töltővel?
Clip mellé téve érdekes lehet.Hangja ahhoz képest milyen volt?
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5103 üzenetére
"Már nem emlékszem, de kb 3-4 óra alatt megette az elemeket.
6-db kellett bele."
Azta...
Szép súlya lehetett.Nekem anno mp3-as discmanem(Grundig!
) volt(van), de az 2 elemmel is baromi nehéznek tűnik már.
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5079 üzenetére
Alakul.
-
BloodRay
veterán
válasz
Roland35 #5069 üzenetére
Nem. Ezért az árért újonnan nem fogsz kapni minőségi cuccot.
Használtan már esetleg kaphatsz jobb pda-kat, de az a kérdés mi a legfontosabb szempont neked a vásárlásnál. Ha a zenehallgatás akkor 10k körül már kapsz nagyon jó minőségű mp3 lejátszót, ha a filmezés akkor jó lehet a psp is. Másban én nem gondolkodnék, ha ezek a legfőbb elvárások. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5051 üzenetére
Csak azért fura nekem is mert az 1GB-os változatát barátnőm lejátszójának 30 ezerért árulják MO-n.
-
BloodRay
veterán
Az Odys márkáról tudtok valamit? Csak mert barátnőmnek ilyen mp3 lejátszója van(Z13), de én még nem is hallottam róla korábban és jó drága is ahogy láttam most.
-
-
BloodRay
veterán
Én is nézegettem, de egy gigásban 10-hez legközelebb a Sandisk Sansa Clip ára van.
Az mindenben megfelel annak amit írtál kivéve annyiban, hogy nem elemes.
Viszont igen jó a hangja és viszonylag sokáig bírja az akksija.
Szerintem ennél olcsóbbat nem igazán éri meg venni.
Jó elemesek(iRiver, Meizu) meg 14 körül kezdődnek ahol én nézegettem. -
BloodRay
veterán
válasz
Macilaci457 #5020 üzenetére
Nagyon bejött nekem is a program, jó, hogy csoportosan lehet vele megváltoztatni id3 adatokat.
Kis mp3tag-os kezelés után már élmény a clippel keresgélni a számok között. -
BloodRay
veterán
Végre megvan az ideális társam a Clip mellé!
MP3tag nevű progival végre szebb az élet.
Szépen csoportosan rendbe tudtam szedni vele az mp3-akat. -
BloodRay
veterán
válasz
adnoctum18 #5001 üzenetére
Szerintem pedig hangminőségre egész tűrhető a füles. Persze lehet erősen befolyásolt, hogy nagyon keveset vártam el tőle.
Az szerintem is gáz, mennyire rövid a kábel elágazás utáni része.
A gyári progit én a sandisk oldaláról szedtem le és mivel kb 5 sec alatt leért a friss firmware nem volt ideje megszakadni semmiképp. De legközelebb megnézem én is a manuális módszert azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest