-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danniel
tag
válasz ponti_ak #10125 üzenetére
Ilyet használtam majdnem 4 évig, csak az 512-es volt és fekete. Bár ez mintha valami újabb lenne, az enyémnek a kijelzőjén máshogy jelennek meg az adatok. Most cseréltem két hete clip+ -ra. Imádtam. A legjobb barátom volt éveken át. Mappákból játszik, nem id3 alapján, de nekem azóta is ez a megoldás fekszik jobban. Ráadásul saját csatija van, akárhol tudtam tölteni, vagy zenét másolni rá. A menüje is pofonegyszerű, minden fölösleges sallangtól mentes. Az akksi már nem az igazi benne (max 2 órát megy) ez volt a csere oka. De olyan érzésem volt, amikor megvettem a clip-et, mintha megcsaltam volna a kedvesemet... Szerintem még sokáig meg fogom őrizni a nyugdíjazott samu-t, hátha egyszer még szükség lesz rá...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
-
Porcupain
aktív tag
válasz ponti_ak #10096 üzenetére
Ennyire én se akartam bele menni, mert már nagyon off lenne. Politikailag én is ellenzem, úgy is mint független vásárló.
Én is a jobb webshopokra gondoltam. Azért van már néhány, olyan ami megbízhatóbb mint pixmania, és egy mp3 lejátszó esetében nem biztos, hogy megérné a különbözet miatt onnan rendeli. A sansa clip pedig így se az a drága készülék, persze mindenkinek az lenne a legjobb ha ingyen adnák.
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
-
Begi
senior tag
válasz ponti_ak #9978 üzenetére
Köszi!
Még nézek egy két samut, hátha találok valahol. Hülyeazértnemvagyok és fukar helyeken nincs. De s Sandisk-et ki tudtam próbálni és elég szépen szólt. Vicces szitu volt, mikor elővettem a fülesem a táskából. Bambultak rám, mint borjú az újkapura, aztán még kifelémenet megnézték a tatyómat... Szánalmas. -
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #9935 üzenetére
melyik is az a cw200? most nem ugrik be, majd körülnézek a polcon
amúgy annál pont szopó a kábel, mert nagyon ritka, DE! szabványos mini USB portja van, ugyanilyet használ valamelyik Meizu is, asszem az ME. patikánál van is ilyen csonk, te meg ott ugye csókos vagy[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #9932 üzenetére
tudom, de akkor is tartom, hogy a jelenlegi kínálatban annyira nem alkalmi vétel
egyik Meizu sem. tényleg, mi van amúgy a céggel, létezik még?
mert csak az M8-ról tudok, de az telefon, van még ezeknek bármilyen lejátszójuk,
ami idén jelent meg?különben nem azt mondtam, hogy ne ajánlgasd senkinek, csak megjegyeztem,
hogy szerintem annyira nem jó vétel. ha ellenkező véleményen lennék,
akkor már nem lehetne kapni őket, mert kapásból felvásárolom mindetadnoctum:
jaja, ugyanaz a dock[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Lazarus911
aktív tag
válasz ponti_ak #9927 üzenetére
Ma voltam media markt-ban!!
kipróbáltam az összes mp4 et..
hát iriver jó de jobban szól a sansa fuze(vettem is egyet) ami még jó volt a ipodg5.. ez a kettő ugyan úgy szólt; ott egy akg füles volt keményen megtolták!!
Nem bántam meg a sansa fuze-t mivel 20 ezer 4 gigás és durván szól jobban mint a sony.. ugyan azzal az akg fülessel végigmentem mindegyiken..tehát már egy jó fülest akarok venni és meg is lesz az aparát:-D
18ért milyen fülest érdemes venni ami hajtható? -
Alg
veterán
válasz ponti_ak #9922 üzenetére
Én is meglepődtem Megláttam, mondom ennek vége...
Na azért kis szárítás, fél nap után bekapcs... jééé, ez meg működik Kicsit foltos még a kijelző, nem baj, még száradhat
eddig jó, aztán lehet hosszú távon elkezd korrodálni...Egyszer sikerült elhagynom az USB-takarólemezt is(letört ) azt meg kb. fél év után találtam meg...
Én is imádom, de sajnos kinőttem... i7 bejövős most így látatlanban, vagy lehet Clip lesz... majd meglátom, milyen az anyagi helyzetem Januárban... de eladni sosem fogom az biztos
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Bushmann
tag
válasz ponti_ak #9864 üzenetére
Há mamá' máma van a má' iga', de sajnos még nem sikerült megcsináltatnom a képeket, anélkül meg nem szeretném publikálni.
Lehet, hogy meglesz ma, de nem hiszem, bár az igéret szép szó, ha megtartják, úgy jó.
Bár a tesóm nem akarja megcsinálni a képeket ma már. (övé a gép, elég komoly, nem lehet azt csak úgy elővenni )
Az milyen lenne, ha netről lopnám a képeket?
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
válasz ponti_ak #9837 üzenetére
Iaudio M3 dokkoló... kéne.
Szerik 1. Az X5höz más dokkoló van mint az M3hoz? Miért olcsóbb az X5é?
Szerk 2. Ha már ott vagyok majd lehet kipróbálok egy Meizut is, na az se volt még soha.
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Bushmann
tag
válasz ponti_ak #9837 üzenetére
Ezt a 'részleget' (böngészde) én miért nem láttam soha?
Jajj, ezt most nem kellett volna mutatnod, amikor már megrendeltem egy clipet. Egyébként m3-ra fájt volna a fogam, de az legalább megnyugtat, hogy jóval drágább, mint a clip.(szerk: lehetsz még empatikus is)
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz ponti_ak #9762 üzenetére
Már át van adva a futárnak, ma jön meg elvileg
Számomra az is high-tech lesz. Addíg hallgatom clip-el és iriver imp-vel amíg nem lesz valami jobb
Mármint a fejes lesz high tech. Igaz fejesre High-end jelzőt használják. Akkor viszont az enyém High-middle lesz[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz ponti_ak #9758 üzenetére
Hát ezt is nevezhetjük ajándéknak ennyiért, elnézve, hogy a 8Gb-os kerül 60.000-be itthon.
(Ha tegnap nem rendelem meg egy fejhallgatót..... Persze, hogy utána egy nappal jön ilyen ajánlat )Telefunen: jé, tényleg. De legalább ha nem tud angolul, ugyanazt elolvashatja a ph tesztben is
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz ponti_ak #9588 üzenetére
van akkuja, cserélhető, de ugyebár csak ebbe a készülékbe jó, vehetsz másikat a sandisktől.
sansa clip+ amit néztem. kicsi, olcsó, pofás és bővíthető. kb mint egy shuffle, kijelzővel. és miniusb csatlakozóval...
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Hugo85
aktív tag
válasz ponti_ak #9494 üzenetére
Meglesz főnök , a bugyi mindig rajtam... izzéé, rajta van
Amúgy azt vettem észre, hogy a Fuze hangerőállításnál (ami ugye a wheel tekergetésével megy) mindig pattan egy kicsit, minden fokozatváltásnál. Nem igazán zavaró, inkább csak furcsa jelenség. A rádiója egyébként - bár néha kásás - egész jó vételt produkál, a Diva Gem-nél sokkal jobb, de még a mobilomat is veri valamelyest, ugyanakkor a rádió kezelése nem annyira frankó, csatornák között például csak előre lehet közvetlenül lépteteni, ha mást szeretnél mélyebben bele kell mászni a menübe. Az automata keresés elég tápos volt, még pár szlovák, recsegő adót is megtaláltA minimum brightness egyébbként fentebb kellett tolnom 2-3 fokozatban, különben nappali fényben esélyem sincs kültérben. Az akku pedig viszonylag gyorsan merül, eddig olyan max 3-4 órát ment, és már azt jelzi, hogy csak félig van, igaz nem volt teljesen feltöltve akkor sem, amikor a kiképzést kezdtem. Mondjuk a hangerő olyan 50-75% között van folyamatosan.
Van még némi anomália is a tarsolyában, akitől vettem rajta felejtett némi (creative commons license alá tartozó, telejesen legális, szabadon felhasználható) zeneszámot, illetve fantom módban maradt rajta 4 diktafonfelvétel, ami mivel fizikailag nincs rajta, de valamiért kijelzi (PC-vel sem látom őket) se le nem játszható, sem törölhető. Azt hiszem teljes formázás lesz a vége, miután lemetettem ezt-azt
[ Szerkesztve ]
-
Hugo85
aktív tag
válasz ponti_ak #9491 üzenetére
Abban a tokban, amit adnak hozzá (ilyen kis textil bugyi)
Egyelőre elvagyok a 8 gigán, és hallgattam ma össze-vissza, elég lesz az a hangerő Amúgy van valami replay gain, de az inkább a számok hangerejének normalizálásához van ha jól értem, és egyelőre nem is tudtam működésre bírni, de akár meg is leszek nélküle.Backlight off nincs, a minimum amire le lehet venni az 5 másodperc, illetve levettem a brightness-t is minimumra. Az AKG fülesen meg van hangerőszabályzó, így majd nem nagyon nyomkodom hs zsebben van és ennyi
-
Hugo85
aktív tag
-
vili13
őstag
válasz ponti_ak #9462 üzenetére
Hallottam viszont HDD-nélkülit, meg külön HDD-t is hallottam már, el tudom képzelni a kettőt együtt.
bwoay: Szerintem kb. az X5 idejében volt Hi-MD a Sony-nak, állítólag az sem szólt rosszul, mp3-at tudta, de még bőven volt sonicstage. Viszont jobban vett fel, mint azóta bármelyik.
-
Zirowe
nagyúr
válasz ponti_ak #9467 üzenetére
Az egy dolog, hogy win és a kis gép mit ír ki, de én annak hiszek, ha felmásolok 8giga hasznos adatot,és ugyan annyi jön le róla,csak az időigényes.
Everestben hol?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Kelvin
őstag
válasz ponti_ak #9413 üzenetére
Ja, a tök süket kimaradt
Ne haragudj csak valamikor átfutottam és megmaradt bennem a kritika
Ugyanúgy ahogy te is én is meghalgattam több lejátszóval egyetemben, igaz kb 4-6 demo volt mindegyiken egy müncheni electro-hause-ban.Kezelésben is és hangzásban is ez fogott meg. (nem mondom, h egyértelműen ez szólt a legszebben) Persze írtam is, h a hangminőség és a kezelhetőség, egyszerűség volt a cél. Azért ezt vettem meg"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Hugo85
aktív tag
válasz ponti_ak #9405 üzenetére
Annyira jó áraik vannak, hogy kételkedem benne, hogy ebből az egészből lesz valami. Semmi visszajelzést nem kaptam se regisztráció se rendelés után (e-mail biztos fájt volna). Ha hétfőn sem veszik fel velem a kapcsolatot, akkor rendelek egy Fuze-t a P*xmania-tól...
Ha valami kisebb csoda folytán mégis Clip+ lesz, akkor természetesen várhattok egy beszámolót róla (bár olyan sok mindenhez nem tudom hasonlítani, max öcsém MPIO-jához, az ezer éves Diva-mhoz vagy egy mp3-as discmanhez, esetleg elkérem egy barátom iPod taccsát...)
[ Szerkesztve ]
-
Hugo85
aktív tag
válasz ponti_ak #9403 üzenetére
Hogy én mindent utólag tudok meg (olvastam pár tesztet és még a commentekben se láttam, hogy módosult volna, csak a rinyálást, hogy nincs)
Mindegy Clip+ megrendelve, a Fuze egyetlen előnye számomra a nagyobb aksi lenne, meg talán, hogy vékonyabb, ugyanakkor jóval nagyobb. A Clip+-t az ITcapital-tól rendeltem (úgy látom nem nagyon lehet sajnos Mo-n kapni...), egyelőre még visszajelző e-mailt se voltak képesek küldeni, úgyhogy lehet csak Fuze lesz a dologból a végén.
Köszi a segítséget
-
Hugo85
aktív tag
válasz ponti_ak #9395 üzenetére
Mindenhol azt írják, hogy a Clip+ viszi a foldert, videoreviewkat is néztem (konkrétan láttam, hogy viszi ). A Clip+ gyakorlatilag a Fuze a Clip bőrében, a hangzása állítólag ugyanolyan, ugyanúgy rajta van a microSD slot, csak nincs nagyobb kijelző+videólejátszás és az aksi is kisebb. De ezek nekem nem annyira számítanak. Bár, elvileg jóval nagyobb aksit kapok +3 ezer Ft-ért? Áh, most látom a Fuze sem tud folder browsingot, akkor felejtős...
Sajnos a Clip+-ról a clip nem leszedhető, elvileg a sima Clipről meg igen. Na mindegy majd max az övemen lóg
Csak IEM-el fogom használni, remélem nem lesz godom a hangerővel (nem szoktam üvöltetni a 25 mW-os Diva 20-as hengerőn megy az 55 fokozatból, max részegen tolom fel 30-ra, szóval 15-nek is elégnek kell lennie, annyi meg csak van )
Na meg is rendelem.
csokoládé13 te már megvetted? Melyik színt és hol? Egyébként nem azt mondom, hogy a Clip nagy, inkább vastag, kocka-szerű, így kevésbé zsebbarát.
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
válasz ponti_ak #9395 üzenetére
Az M3 levágja a számok végét?
Kemény...Nálam amugy a clip elég volt a PX100-nak, persze nem vadállati hangerőn, de nekem elég volt.
Ja hogy Meizu M3 az oké már azt hittem Iaudio.
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Hugo85
aktív tag
válasz ponti_ak #9388 üzenetére
Köszi, de nem nagyon akarok használtat, és az U3 téglaformája (bár kicsi) sem jön be annyira, jobban szeretem az inkább nagyobb palacsintaszerű, de vékony dolgokat (mint pl az U5). Ha lenne újonnan U3 akkor azért csak megvenném amit eddig olvastam róla az igencsak meggyőző. Amúgy U5-el mi a baj? Úgy értem a topikban meg az iAudio topikban se nagyon vannak oda érte az emberek. Ha tényleg van FLAC support, akkor lehet az lesz a nyertes. Vagy esetleg az i7-es jobb lenne sokkal, csak mert jelentősen drágább, de nem egy évre szándékozok DAP-ot venni?
A Clip a könyvtárlejátszás képtelensége miatt sajnos kiesik (sokat használom, megszoktam), még ha tud is lossless-t bár én nem láttam eddig rá utalást sehol (vagy hekkelt firmware kell rá? ) és az is eléggé duci, bár ez már kezd a sokadik szempont lenni. Az ára viszont nyerő
Meizu M3 akkor nem nagyon éri meg?
Illetve továbbra is várok az újabb iRiverekről (főleg E100/150) véleményt.
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #9348 üzenetére
jól mondják, nyakba akasztható 9 V-os elem. sőt, ellem.
de az n10 azért egész jó volt. a legjobb ebben az elbaszott kategóriában.Fuze tulajok 1.02.26-os fw-el!
pleeez, mérjtek nekem egy boot-up időt, bekapcsolástól számítva
mennyi időn belül áll fel használható állapotra a lejátszó?
Tudom, hogy sok, de most frissítettem 1.02.28-ra
(végülis ez a hír, hogy van új firmware),
és szerintem sikerlült komoly másodperceket lefaragniuk.
Az továbbra is szívfájdalmam marad, hogy nem találtam módját
a boot animáció kiírtásának, pedig szinte meggyőződésem,
hogy feleslegesen húzza vele az időt a lejátszó.
na, tehát én lemérem az új fw-el, hogy mennyi idő alatt bootol,
valaki pedig pls mérje le az előzővel, aztán konzultálunk.
mondjuk legyen beállítva a resume, és a bekapcsolástól számolva
mennyi időn belül szólal meg a zene.thx
[ Szerkesztve ]
-
-
honfoglalo
senior tag
válasz ponti_ak #9343 üzenetére
A Fuze nekem szerintem elég lesz, most nem költenék erre sokat.
Viszont akkor fölöslegessé válik a Nano, tehát lényegében cserélem a Nanot.
Mit gondoltok érdemes egy 8Gb Nano-t egy 8+16Gb-os Fuze-ra cserélni?
Nincs semmi baj az iPoddal, de a hangminőség a Klipsch S4-gyel a gépi Audigy-hez képest siralmas. Nyilván nem lehet uazt a szintet elvárni, de azért lehetne jobb..
Szóval?.. -
Solicidium
aktív tag
válasz ponti_ak #9320 üzenetére
Jó lenne tényleg összehozni valamit. A sony vs iaudio és hasonlók vitához meg: kinek mire van igénye, mi jön be neki. Én pl. egyelőre nem tudnék semmilyen érintőképernyős eszközt magamnak elképzelni, se telefont, se lejátszót. Egyáltalán nem is értem, hogy miért nem gyártanak még olyan dap-ot is, amin nem filmnézésre is való kijelző van, csilivili dizájnnal, magas árral és nagy készülékméretttel. Hiszem, hogy pl. nekem és sok más emebernek ezek egyáltalán nem fontosak. Sallagmentes, alapdolgokat tudó (kicsit már az u3 is feleslegesen sok nekem ilyen téren), nagyon jó hangú, kicsi, olcsó lejátszókra is szükség lenne (tudom, erre fejlődik a világ, hogy nagy kijelző, meg minden földi jó, de számomra egy dap céleszköz zenehallgatásra). Ezek nem nagyon vannak meg egyszerre semelyik lejátszóban. Az új sonyt is ki lehetne hozni harmadennyiből ugyanolyan hanggal, ilyen kijelző és zenehallgatáshoz hasonlóan felesleges dolgok nélkül. A sony irreálisan drága számomra és akármilyen geekül is néz ki az ócska u3 összegumizva egy pa2v2-vel (ami annyira nem érdekel, mert a kinézetem úgyis ellensúlyozza a geekségem vagy néha kiegészíti azt ), töredékáron szinte biztosan jobb hangminőséget nyújt mint bármilyen dap külön erősítő nélkül, az ie8-nak meg kifejezetten jót tesz az erősítés. Ettől függetlenül, hogy tudom, hogy nem áldoznék rá ennyit, így is kíváncsi lennék a Sonyra, ezért is támogatom egy ilyen dap+erősítő( lennének páran a fórumról, akik tudnának hozni egy-két cuccot)+fülhallgató párfős szösszenet összehozását. Másrészt személyesen is kíváncsi vagyok már néhány emberre. Ponti_ak-kal is nagyon jól elbeszélgettünk, mikor nyáron összefutottunk, tehát haverok szerzésének sem utolsó egy ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
vili13
őstag
válasz ponti_ak #9317 üzenetére
SQ terén szvsz nyilvánvalóan a Sony az első, a többiben tőlem az S9 is nyerhet, esetleg Zune HD-vel megosztva, mert az is elég ütősnek ígérkezik. Az X1000 viszont jól is kezelhető, megbízható, szép, és bár bele lehet kötni ugyan itt-ott, de alapjában véve használható, és ez bizonyos korlátozásokkal a keveset dícsért böngészőjére is igaz. Továbbá igen jól össze van rakva, igényes anyaghasználat jellemzi, az S9-et kézbe véve meg valahogy nagyon gagyinak éreztem.
-
honfoglalo
senior tag
válasz ponti_ak #9317 üzenetére
Kösz..
A wifi kérdéskörön csak gondolkodom..
Ezek közül magasan az S9 viszi nálam a prímet, azok alapján amit láttam.
A Sony drága és annyira nem jön be. A Touch-ból sajnos kivezették a 16-ost, a 32es meg nagyon drága.. Zune se győzött meg eddig.
Igazából eddig is megvoltam wifi nélkül. A LEGfontosabb szempont a SQ. Az, hogy jobb lenne wifi-vel más kérdés.
Ha külföldről rendelek S9-et, az mennyire megbízható, illetve úgy mennyiből jön ki. (40-50k-t láttam eddig).
A testreszabhatóság a hangminőség, a kijelző, a design, a gyártó.. ezek mind mellette szólnak..
Csak azt nem tudom, lesz-e a közeljövőben a utódja, a Cowon által kiadva.
Erről nincs valami hír?
-
honfoglalo
senior tag
válasz ponti_ak #9299 üzenetére
Az X5 azért drágább is, az S9 16 Gb-tal 40(+valamennyi)k. Meg a design is számít egy kicsit. Persze a hangzás nélkül nem ér semmit.
Most Klipsch S4 van fülesnek per pillanat. Itt az S9-et jobbnak érzik, szinte mindenki.
Az öregek egyrészt drágák, másrészt olyat nem vennék már azért..
Akkor marad a Fuze vagy az S9..
Érdekesség a linkelt helyről.
S9, D2, X5
Clip, D2(bónusz kérdés: az iriver T7, hogy viszonyul hangzásban a Clip/Fuze-hoz?)
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz ponti_ak #9269 üzenetére
Én ma próbáltam egy ilyen sony lejátszót, ehhez képest kb. hogy szólnak a fent említett lejátszók?
-
Peetör
csendes tag
válasz ponti_ak #9265 üzenetére
Na akkor még egy utolsó kérdés:a hangminősége tényleg ugyanolyan? Mert ahogy hallottam, az iAudionak tökély, de a Sansanak?
Kábé mindent meghallgatok, komoly, pop,rock,techno,house,rnb,hiphop stb stb
Mondjuk azt szeretem ha van basszus.Ilyen szempontbol is ugyanolyanok?
-
Peetör
csendes tag
válasz ponti_ak #9261 üzenetére
Úgy gondolom, hogyha kiadok egy kevés pízt egy lejátszóra, akkor "élvezzem" is a kezelését, ne pedig csak a "szokásos" gombokat nyomorgassam.Érintőgombos cumóm nem nagyon volt még, de amikor kipróbáltam,tetszett.Ugyanígy vagyok a click wheel-lel, amikor kipróbáltam haver iPodját, tetszett az is :p
Szal nagyon nem tudok választani...:S Amúgy iAudio felé húzok, de egy picit elbizonytalanít a nehézkes kezelése...nem lenne hátrány zsebből is kezelni
Ha a hangminőség u.a.,akkor egyik oldalról van a hosszúúúú üzemidő,és külseje jobban bejön, másik oldalról meg a click wheel :S
Baromira nem tudok dönteni
-
SOAD19
addikt
válasz ponti_ak #9198 üzenetére
Héj ez nagyon felkeltette a kíváncsiságomat. Mennyire megbízhatóak, tudtok vmit erről, újak ezek a Fuze-ok, nem értem h ilyen olcsóak.
Mint korábban írtam, a Meizu-mnak vmi kínja van egy kisebb esés miatt, nem kapcsol be. Nagyjából mennyiért szervizelik az ilyen mp3-as lejátszókat, tom így nem lehet megmondani, de kb. mennyitől kezdődik egy kisebb szervizelés. Mert úgy vok, ha ilyen 4-5 ezer, akkor már érdemesebb lenne venni egy ilyet. Főleg, h 8 GB, a mostani 2 helyett. Na megyek rákérdezek a hirdetésnél is, ezt olyan nehezemre esik elhinni, túl kedvező ajánlat, túlságosan is.[ Szerkesztve ]
-
majom2
senior tag
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #9150 üzenetére
iFP-959-et azért nem kell keresni, mert ilyen soha nem is volt, okostóni
ez a Sony egész komoly! egyedül a gombok elhelyezése tetszik kevésbé,
mint az X-en, de amúgy minden egyéb téren szimpatikusabb,
no gimmicks, no tricks. meg mi az, hogy 64 GB? muhháháháhá[ Szerkesztve ]
-
vili13
őstag
válasz ponti_ak #9069 üzenetére
Egységesíteni persze a tagscanner is tud, de persze olyanokat, hogy pl. az esetleges szögletes zárójeleket is kerekre cserélje, külön be kell neki állítani - az ilyen és hasonló szövegcserélős szabályok összegyűjtése és beállítgatása már önmagában sem kis feladat, ha a teljességre törekszünk. Keresni ráadásul nem csak a freedb.org, hanem a tracktype.org, amazon.com/.de/.fr/.co.uk/.ca/.co.jp, és discogs.com-on is képes, mindegyiken lesz egy csomó találat, aztán már csak ki kell választani a megfelelőt, vagy legalábbis a megfelelőhöz legközelebbit. Még a borítót is letölti, persze ebből nyilván többet is kell, aztán kinagyítva összehasonlítani, melyik a szebb, aztán azt is belementeni a tag-ekbe, hogy a hülye Sony is meg tudja jeleníteni. Nem egyértelmű esetben a műfaj meghatározását sajnos már kézzel kell ellenőrizni az allmusic.com-on, vagy esetleg a google segítségével. Sehogyse gyors ez.
Olyan J-betűset inkább nem hallgatnék - legfeljebb pár percig tudnám elviselni, de ha a borítókat is nézni kellene közben, még addig sem.
-
vili13
őstag
válasz ponti_ak #9049 üzenetére
"nekem csapágyasra kellene hajtanom az ID3-Tag freeware-t, hogy működjön a dolog"
Az új Sony-m szép kijelzőjének kedvéért nekiláttam, hogy rendbe rakjam a zenéimet tag és albumborítók szempontjából... Vagy két tucat albumra kb. egy hónap üres estéi rámentek (nincs túl sok belőlük sajnos), ilyen tempóban évekig tartana a dolog, szvsz csinálja inkább az id3 tag szerinti rendezés kitalálójának a kedves anyukája! Még jó, hogy a Sony ismeri a fájlneveket és a könyvtárszerkezetet...
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #9021 üzenetére
a Fuze is kicsi. az arányai szerintem sokkal jobbak, miután laposabb,
és amennyivel nagyobb, az meg mind a kijelző javára válik.
szóval összességében az egy optimálisabb méret, kivéve, ha ruhára
akarod csiptetni.ha kijön a VUP, akkor azt fogjuk megvitatni, hogy miért nem VUP.
a Clip meg nyilván a bővíthetőség miatt plus (plü),
de ehhez nem kellett volna hozzányúlni a formatervhez,
pláne úgy, hogy azóta is keresik az első embert, aki azt mondja,
hogy ez neki jobban bejön, mint a régi[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #9018 üzenetére
nekem ebből természetesen csak az jött le, hogy a 40 feletti spinéket stírölöd
a BKV járatain. A fekete Fuze nem csajos, max annyira,
mint Michael Knichael járgánya. Azt meg nem vettem észre,
hogy a nők körében kimondottan kedvelt lenne a Clip, szerintem
ahhoz túl ritka, vagy totál noob veszi meg, ha beleakad, vagy hozzáértő,
aki meg nem a csipeszre gerjed.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #9004 üzenetére
te maradj csak csöndben, az M3 egész horrorra el volt tekergetve,
kezdtem azt hinni, hogy ez lesz az első Cowon, aminek nem tetszik
a hangja, miután nálad értelemszerűen nem számoltam azzal,
hogy az EQ-t meg az M3B-t az egekből kell "lebányászni".az pedig, hogy a lejátszókat hangolni kell az általad említett
olcsó fej/fülhallgatókhoz, lényegében csak önámítás,
elvégre ezek nyilvánvalóan a leggyengébb láncszemek.
és hiába szeretem a pmx100 vagy a cx55/95 hangját,
egy pillanatig sem gondolom, hogy ezek olyan nagyon kiegyenlített
hangzással bírnának.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
renato
aktív tag
válasz ponti_ak #8978 üzenetére
S9 bőven jó, de nincs kihasználva, ergo nagyobb a fogyatékossága mint a Zune-nak. És néhány funkciója valószínűleg idegesítően lassú is lehet. ettől függetlenül külföldről simán megéri még mindig.
a Creative Zii EGG meg elég gáz, tetűlassú az egész, és nagyon ratyi az UI. Meg Creative... Soha nem vettem tőlük semmit, mindig találtam jobbat abban az árszegmensben ami engem érdekelt igazán.
Még mindig a Zune a favorit.
-
ponti_ak
addikt
válasz ponti_ak #9004 üzenetére
Miután jól kihőzöngtem magam, legyen egy kis ON? is: Creative Zii EGG..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest