- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
wolfman #22172 üzenetére
sajnos a kozepso bekapcsolo gomb nem zarja le a billentyuzetet. sot nem vettem eszre, hogy valamit is csinalna, ha epp zenet jatszik le.
reggel probaltam utcan is a lejatszot, ha ovre, vagy zsebre rogzitem, akkor nem nyomtam meg veletlenul valamit, szoval hasznalhato, de azert zavaro hianyossag.ami azosszeszereleset illeti az jo (attol eltekintve, hogy nagyon muanyag), az illesztesek pontosak, nem recseg. A kozepso nagy gombot kicsit hatarozottabban kell megnyomni a tobbi jo.
a kezelofeluleten talaltam meg par idegesito aprosagot. Nem hiszem el, hogy ezt valaki tesztelte, azt hittem ennyi ev utan, mar tudnak mp3 lejatszot gyartani:
- ha elinditom a lejatszast, es kozben a menuben mozgok, vagy csak az albumok kozott, akkor nincs ra mod (vagy csak nem jottem ra), hogyan jussak vissza az eppen lejatszott albumhoz. a regin mindig ez volt a kiindulasi hely, szamomra logikus.
- lejatszas kozben, ha visszalepek az album nezethez (ahol a szamokat latom), akkor mindig az van kivalasztva, amivel a lejatszast inditottam, nem az eppen jatszott szam.van egy hetem jatszani vele, es eldontom megtartom-e, ha esetleg valakinek van kerdese szivesen valaszolok, hogy mast ne erje csalodas.
bucsher: ez nem megoldas. ez egy alapveto hiba, hiszen ha mar egyszer az id3 tagek alapjan jatsza le a zenet, akkor vegye figyelembe a sorszamot. egyelore folder modban hasznalom, de nincs kedvem az o kedveert szepen rendszerezni es atnevezni mindent. az osszes zenem rendesen el van latva tagekkel, hat hasznalja. ez igy szerintem kiesik az ajanlott lejatszok listajabol.
-
CheGhost
aktív tag
válasz
wolfman #22172 üzenetére
Én az 01.21-es firmware-nél tapasztaltam néhány hasonló furcsaságot a random lejátszással.
Ott nekem mindig ugyanabban a sorrendben játszotta le a zenéket, de randomnak nevezhető volt, mert nem Aa, Ab, ... Ba, Bb sorrendben, hanem mindig pl. Ba, Ac, ... Bárhol állítottam meg, ha kikapcsoltam, utána pár szám után mindig visszatalált a kigondolt sorrendjéhez.
De a régebbi 1.20-es firmware-rel nincs semmi godom.
A RockBox-t is megnéztem, ott nekem túl sok mindent lehet állítani. -
PHM
addikt
válasz
wolfman #20914 üzenetére
Messze vagyok a szakma csúcsától, de magam is javítottam már alaplapot,
MP3/4 lejátszót, meg pár más egyebet is. Ezen tapasztalatok birtokában
azt hiszem, jogom van marhaságnak titulálni a műszerészed állítását.
(Magam is szakmabeli vagyok.)
Alig hiszem, hogy neked külön legyártottak volna egy hibás példányt.
Akkor pedig a tiéd is ugyanolyan volt, mint a többi.
Történetesen van a fiókomban egy szétkapott Clip+. A clipje letörve.
Az, amelyik esett egy jóízűt a 3. emeletről. Emlékszel?
Szerencsétlen dolog, ha az ember kétszer is szivornyázik valamivel,
de a te esetedben - valljuk be - azért te is az okok között voltál.
Viszont ez nem ok arra, hogy elindíts egy városi legendát. -
PHM
addikt
válasz
wolfman #20903 üzenetére
"Volt elektroműszerésznél is, de azt mondta hogy olyat még nem látott, hogy az USB csati adat része be sincs forrasztva, így ez soha nem is működhetett"
Az a bizonyos műszerész nem lehetett a szakma mestere.
Megnéztem, gyárilag mind az 5 láb be van forrasztva.
Hogy merre mennek a vezető fóliák, nem látni, mert a csati alatt haladnak.
Az USB kapcsolathoz 2 táp és 2 adat vezeték kell.
Ha ezekből bármelyik megszakad, egyáltalán nincs USB kapcsolat.
Az esetleg elengedett lábat akár újra is lehetett volna forrasztani.
"Szakvélemény" helyett... -
Ereshkigal
őstag
válasz
wolfman #20903 üzenetére
Rosszul hangzik... mindenesetre én egy refurbished clip zipre tervezek beruházni.
Fuze+-ra nincs jelenleg stabil rockbox, de dolgoznak rajta (Development Builds), viszont a clip sorozattal elvileg minden rendben.
Nem ismerem a használt árakat, de ha sikerül eladni, lehet sokat csuklasz majd.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
wolfman #20900 üzenetére
Kicsit gugliztam neked:
" ...the Sansa Clip Zip MP3 player boasts a bigger screen now 1.1” with color, expandable memory card slot, added stopwatch, recordable FM radio, a built-in rechargeable battery which can last up to 15 hours* during typical use..."
"Some other additions with the Zip: time-of-day indication; "sports mode" with timer and lap time; fast alphabet scrolling in lists; menu customizability; an enhanced contemporary feel; an improved microSD card fit; and an improved EQ."
Strapabíróbb összeszerelést írnak még.
Mivel rockboxot tesz rájuk "mindenki", szerintem a külsőségeken túl nincs igazán különbség.Mi volt a gond a refurbished cuccal?
-
Zoli133
addikt
válasz
wolfman #20058 üzenetére
Használtam előtte clip+-t is pár hónapig. Hangra hozza a szintet, az anyagminőség minimálisan jbbnak érződik (Végre nem lóg ki az SD kártya vége), a "nagyobb" kijelzőn kényelmesebb kicsit a navigálás, viszont erősebb napsütésben nem látni jól. (Nem is igazán látni).
(Sosem próbáltam de állítólag a rádió is jobb benne)Összeségében elégedett vagyok vele, de nem mondanám feltétlen előrelépésnek, a kijelző a fő különbség de megvan az előnye meg hátrány a is.
-
themebuilder
senior tag
válasz
wolfman #17018 üzenetére
Sansa Fuze+ Firmware 02.38.06 - Ezt próbáld meg felrakni manuálisan. Ne a Rockbox-al indítsd!
-
zack
nagyúr
válasz
wolfman #16887 üzenetére
Azt hiszem ez a Fuze+ az utsó Sansa-m...
Nem fogom ezt a dolgot elolcsózni, mert itt is ami olcsó, és jól szól, az nem tartós. Nincs olyan hogy olcsó és pl. Sony minőség.
Ameddig bírja, marad a Fuze+, aztán veszek valami időtállóbb konstrukciót, ami sanszos hogy valami komolyabb Sony lesz. Mindegy hogy wav vagy flac, a lényeg hogy tudjon veszteségmentest. A jobb Sony-k pedig ezt hibátlanul tudják.A Clip+ pedig egy igazi bóvli vacak. Nekem 3x cserélték, és 4x azt mondtam, köszi, akkor vagy pénz vissza, vagy másik tipust kérek.
Ez a Fuze+ azért nagyságrendekkel jobb, bár a burkolat bal oldala már eléggé nyekergős, recsegős pedig még csak 2 hónapos... -
PHM
addikt
válasz
wolfman #16843 üzenetére
Azért a menüben bolyongani futás/kerékpározás közben
nem éppen életbiztosítás.
A Myaudio-t kifejezetten ezen elfoglaltságokhoz ajánlottam, másodlejátszóként.
Mivel viszonylag olcsó, nem hiszem, hogy luxus lenne egy ilyen pluszban.
Minden egyébre pedig ott vannak a komolyabb lejátszók. -
PHM
addikt
válasz
wolfman #16835 üzenetére
Tévedés. A Gemei A330 médialejátszó, amely konzolként is használható.
(Kompromisszumokkal persze.)
Nyilván futáshoz és kerékpárra nem az igazi, de nem is ezekhez javasoltam.
Ami elsősorban játékgép, az a Nintendo DS, vagy a PSP.
Ők szintén használhatók média lejátszóként, sőt, a Moonshell DS-en
szerintem az egyik legjobb lejátszó program.
A filmeket ugyan konvertálni kell rá, de olyan szinten testreszabható,
amivel még egyetlen lejátszónál sem találkoztam ez idáig.
Tanulhatnának tőle a nagyok.
Futáshoz-kerékpározáshoz én inkább a Myaudio MA C50-et használnám.
Mind a kezelés, mind a hangminőség terén kíván némi kompromisszumot,
cserébe viszont olcsó, fém házas és ruhára csíptethető.
A klipsze strapabíró, nem szokása letörni.
Karpántot szinte minden lejátszóhoz kapni, a biciklis tartó már nehezebb ügy. -
PHM
addikt
válasz
wolfman #16826 üzenetére
Akkor a személyes kipróbálás kilőve sajna.
Azt mondjuk én sem értem, hogy miért kellett kihagyni a bővíthetőséget.
Az Ariaz az ára és a tudása alapján már inkább a középkategóriában
versenyez, egy microSD foglalat az árában nem, a használhatóságában
viszont sokat dobott volna.
Nekem bevált, mert használtan vettem, nagyon jó ár/érték arányban.
A bolti új ára azért kissé magas, a 16 gigásért 28-29 ezrest kérnek.
A sebessége megfelelő, nem érzékeltem különösebb lagolást.
Ha kikapcsol a kijelző, itt is az első gombnyomásra csak az éled fel.
Szerintem ez megszokható, + az összes általam ismert MP4 lejátszó
ugyanígy viselkedik.
Személy szerint elégedett vagyok vele, bár csak otthon használom,
utazás közben a Clip Plus-t nyüstölöm.
Ha sokat utazol és unaloműzőként játszani is szeretsz, én elgondolkodnék
a helyedben egy Gemei A330 beszerzésén.
Ez ugyan csak 4 gigás, de miniSD-vel bővíthető és sok formátumot ismer. -
PHM
addikt
válasz
wolfman #16822 üzenetére
Naszóval:
Szerintem egy Ariazzal valószínűleg elégedett lennél.
Bár ez már inkább MP4 lejátszó, de hát nem muszáj rajta filmet nézni.
Nagyjából ugyanazokat tudja, mint a Vibe, de sokkal jobb minőségű
a kijelzője és kb 50 óra zenelejátszást tud egy feltöltéssel.
Elboldogul a veszteségmentes tömörítésű formátumokkal is, a többihez meg
ott a fullsound. Ez szerintük egy olyan technológia, amely képes visszanyerni
valamennyit a tömörítés során elveszett információkból.
Szerintem meg egy jó hangszín, de mivel nem vagyok vájtfülű,
e téren a véleményem nem sokat nyom a latban. Mindenesetre kellemes.
Az ára elég húzós, de hozzá lehet jutni "refurbished" darabhoz is,
az azért már egész jó ár/érték aránnyal rendelkezik.
Konkrétan egy 16 Gb-os darab fél év garival kicsivel 18 ezres alatt van.
Egyetlen komoly hibájának tartom, hogy nem bővíthető.
A Muse viszont igen, de az egyrészt drága, másrészt érintős,
ami nekem nem gyerebe.
Ha össze tudunk hozni egy találkozót, az én Ariazom akár ki is próbálhatod. -
PHM
addikt
válasz
wolfman #16809 üzenetére
Például, ha valamit meg akarok nézni a kijelzőn, de nem akarom,
hogy bármit is csináljon a lejátszó.
Ennek tipikus esete, amikor meg akarom tudni, mennyi az idő.
Karórát ugyanis évek óta nem hordok, a telefon meg mélyen a zsebemben van.
Erre egyébként kiváló volt a Transcend T-sonic 820, annál ugyanis be lehetett
állítani az órát kijelző védőnek, s mivel ennek a lejátszónak oled kijelzője van,
ez fogyasztásban is csak minimális változást jelentett. -
bwoay
nagyúr
válasz
wolfman #16806 üzenetére
valamiért az iriver (tudtommal) az összes színeskijelzős lejátszónál úgy oldotta meg, hogy az első gombnyomás csak a displayt éleszti fel. nekem is az volt idegesítő, hogy adott esetben duplán kellett nyomni a gombot, bár tegyük hozzá, én azt is jó néven veszem, amikor a kijelző le sem kapcsol, és mindig látni, csak ugye ahhoz nagyon alacsony fogyasztású LCD kell, ami nem színes, meg nem is divatos, plusz videókhoz nem az igazi
-
bwoay
nagyúr
válasz
wolfman #16804 üzenetére
az iRiver az utóbbi évtizedben sokkal inkább visszafelé fejlődött. amilyen karakteres és jó lejátszói voltak, annyira elmentek a hülyeség irányába az újabb típusokkal. egyébként a fehérzaj jellemző volt a régiekre is, pláne a nagyobb kimenő teljesítményűekre, ezeket érdemes kevésbé érzékeny fejhallgatókkal használni. a dupla gombnyomás roppant idegesítő, én nem tudtam megbarátkozni vele, ilyen szempontból is jobbak voltak a régi típusok, amiken a monochrome kijelző nem kapcsolt le pár mp után, ergo minden egyes gombnyomás az adott műveletet végezte el ahelyett, hogy csak a kijelzőt ébresztette volna fel.
-
macera2
aktív tag
válasz
wolfman #16800 üzenetére
Kár, hogy nem olvastad el a Fórum címét. Ajánlott Sandisk Fuze stb.!!!
Igaz, hogy minden cigány a saját lovát dicséri, de ettől függetlenül a szerkezet zseniális.
Valahol majd próbáld ki. Azért ne keseredj el. Mondtad hogy eddig már négy lejátszód volt.
Szerintem lesz még több is. A 6.-nak ajánlom a Fuze-t. -
Slownz
senior tag
válasz
wolfman #16692 üzenetére
Már bocs, de ez is buta általánosítás.
Nálam például lassan több, mint 100 refurbished Sansa megfordult, és eddig jó, ha 2-3-al volt valami probléma.
Szóval, attól még, hogy refurbished, nem feltétlen szar, sőt... (arra, hogy "teszkós" már inkább nem is reagálnék)Az más kérdés, hogy függ, honnan veszed, pl. ha magánembertől rendeled, és nem a gyártótól, akkor a Jóisten se mondja meg, hogy nem vertek át.
-
themebuilder
senior tag
válasz
wolfman #14441 üzenetére
Egy próbát megérhet a dolog, de szerintem frissíteni csak a beépített memóriáról lehet.
-
Slownz
senior tag
válasz
wolfman #14432 üzenetére
Amennyiben úgy érted, hogy a csipesz tartóján a cucc sorozatszáma után írva van egy R betű, akkor igen
Amúgy nem tudom mikor vetted a cuccost, de az enyémre pl. adnak 3 hónap garanciát. Szóval írsz nekik és én még arra is látok esélyt, hogyha valamilyen úton módon tudod bizonyítani, hogy rossz a termék, akkor nem baszakodnak és küldenek újat. Vagy a legrosszabb esetben is visszaküldöd a legkisebb borítékban, nem lehet több az 2-3 ezernél max. Még lehet így is olcsóbb, mintha szervizelnéd, bár nem ismerem se a pontos szerviz, se a pontos posta árát.
-
PHM
addikt
válasz
wolfman #14428 üzenetére
Próbáld meg másik adatkábellel, MSC módba állítva a lejátszót,
lehetőleg olyan PC-n, ami nem túl rég lett telepítve. (min. XP SP2)
Velem már előfordult, hogy a vadiúj pendrive-om nem ismerte fel a gépem.
Mint kiderült, valamelyik korábban telepített USB-s eszköz meghajtója
volt a ludas. -
Slownz
senior tag
válasz
wolfman #14426 üzenetére
Hmm, remélem megoldódik a problémád.
Én ezt a firmware-t telepítettem rá manuálisan, ami csak annyiból áll, hogy rámásolod a fájlokat a lejátszóra, lecsatlakoztatod, bekapcs, és már írja is, hogy frissíti.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy felraktam rá a legújabb rockboxot és olyan problémát észleltem, hogy működik kifogástalanul, azonban ha rádugom a gépre, vagy csak simán tölteni, egy usb táppal, akkor "visszavált" az eredeti gyári szoftverre, majd addig az is marad bent, amíg le nem csatlakoztatom, majd ki-be kapcsolom 1x. Nem tudom mennyire egyedi a bajom, avagy mindenkinél ez van?
-
-
PHM
addikt
válasz
wolfman #14130 üzenetére
Elképzelhető, hogy a töltő kimenő feszültsége jóval kevesebb 5V-nál.
(Terhelve persze.)
A kínai MP3/4 lejátszókhoz adott töltők többnyire elég gagyik.
A kimenő feszültségük nem túl stabil és sokszor a rájuk írt
kimenő áramot (300-500 mA) sem tudják.
Az enyémet egy 1A-es névleges áramú töltővel próbáltam, jó hozzá. -
themebuilder
senior tag
válasz
wolfman #14116 üzenetére
Valószínűleg egyik Chip sérült meg benne, (némelyik típus csak egy bizonyos nagyságú ütést bír ki) WD40-el befújni nem volt egy jó ötlet.
Meg kellene vizsgálni a forrasztási pontokat a készülék belsejében.
Némelyik IC akár leejtéstől is tönkremegy még ha külsérelmi nyom nincs rajta akkor is
A belsejéében sérülhetnek az érintkezési szálak. Ezért is vannak direkt katonai időjárásálló elektronikai alkatrészek amik jobban ellenállnak a rossz körülményeknek.Lehet külön venni hozzá alaplapot, alkatrészeket, stb.
Esetleg érdeklődj gari ügyben, hogy mit tudnak tenni. -
wolfman
veterán
válasz
wolfman #14113 üzenetére
Nyomtam neki resetet, fújtam bele egy vedernyi WD40-et, most ki és be is kapcsol, de a kijelző nem mindig érintkezik. A bal felső sarkot kell nyomogatnom, hogy a kép megjelenjen, aztán van hogy ki is akad.
Esetleg egy szoftverfrissítés segíthetne? Gépre még nem kötöttem, munkahelyen nincs lehetőségem kipróbálni!
-
themebuilder
senior tag
válasz
wolfman #11981 üzenetére
Az Extreme Digital-nál 1 évig érvényes a jótállás ha kaptál róla számlát vagy lepecsételt jótállási jegyet.
A gyártónál meg 2 évig. Bár fogalmam nincs, hogy lehet intézni, de valószínűleg a Memóriáknál megismert módon.Ezeket az In-Ear fülhallgatókat javaslom (AKG-ből is akad pár jó típus):
-Sennheiser CX 300-II Precision (Trance zenékhez)
-Sennheiser CX 400-II Precision
-Sennheiser CX 400-II Precision G4ME
-Sennheiser CX 680 Sport Adidas
-Sennheiser CX 500 G4ME
-Sennheiser CX 550 Style II -
themebuilder
senior tag
válasz
wolfman #11962 üzenetére
Szia
Megoldás:
Ha egészen biztosan hibás (resetre és firmware frissítésre sem reagál) akkor,
Mivel a Sandisk-ekre hivatalosan 2 év garancia jár (akár a gyártón keresztül is történhet az intézés), ráfizetéssel kicserélteted egy Sandisk Sansa Fuze-ra
Ennek magasabb az akkumulátor üzemideje és a könyvtárakkal is jobban megbirkózikA 32Ω-os Sennheiser OMX52-t lecseréled 16Ω-os in-Ear fülhallgatóra (Sennheiser CX400-II Precision vagy jobb ajánlott)
Ezzel, garantáltan megoldódnak a problémáid és elégedett leszel.
Esetleg felrakhatod a Rockbox-ot még rá.
-
bwoay
nagyúr
válasz
wolfman #11962 üzenetére
reset volt? (20+ mp-ig nyomva tartott power button)
én már mindent megcsináltam a Clipplüvel, és volt, amikor halottnak tűnt, de végül mindig user errornak bizonyult a jelenség, illetve pontosabban mondva sikerült megoldani. Amúgy ha lefutott körökről van szó, akkor az is VÓTMÁ, hogy az OMX-ed egy ratyi. Persze lehet szar füldugóhoz is ragaszkodni, de ha a jó minőség a cél, akkor nem érdemes. Ha valami más, akkor viszont teljesen más szempontok alapján kell lejátszót választani. Mondjuk érdekes, hogy nekem még szinte a HD595-öt is kihajtja a Clip (mondjuk ahhoz nem ajánlanám amp nélkül), de hogy közelebbit mondjak, PMX100-al is csodásan szól, és a hangerőt sem keveslem. Az akksija 20 óra körül teljesít, igaz, én rockbox-szal használom, az állítólag hozzáad még 2-4 órát. A nem cserélhető akksit nem tudom mennyiben fair hátránynak felhozni, elvégre azt vásárlás előtt is tudja az ember, tehát ezt te magad vállaltad be, VAGY nem voltál körültekintő, de arról ugye ki tehet... amúgy a lejátszás kurvára könyvtárak szerint történik, music/folder, aztán választasz egy neked tetsző mappát. Ha nálad nem így működik, akkor annak szvsz az lehet az oka, hogy nem folderből indítottad a zenét, hanem valami ID3tag mezőből (artist, album, bármit), de ez tipikus RTFM dolog.
-
Dottore
addikt
válasz
wolfman #11966 üzenetére
Akkor ez itt egy félreértés. Könyvtár szerint lejátszani vagy könyvtár szinten böngészni nem ugyanaz.
Tessék a zenéket normálisan (tag) kitölteni. Különben is.
"tudom hogy halkabb ezzel, de eddig minden mással hangosabb volt." Ezt is elmagyarázta itt már valaki.
Szóval engem nem bosszant ha valamiért nem jön be neked félre ne értsd, csak ezek annyira triviális dolgok amellett, hogy ennyi pénzért kapsz egy olyan lejátszót ami bőven szól úgy mint egy 40, 50 ezer forintos másik vacak. Az más kérdés, hogy az igényeid nem találkoznak ezzel. Ebben az esetben valóban másikat kell keresned magadnak.
-
-
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
wolfman #11412 üzenetére
Ha magasabb hangerő kell, akkor át kell állítani a régiót USA-ra, mert az EU lekorlátozta a hangerőt a későbbi firmware-ekben. Ehhez resetelni (visszaállítani a gyári beállításokat) kell a készüléket mert az első kérdés reset után a régió. Továbbá a rádiót USA-ról világ-ra kell majd állítani és kész.
-
bwoay
nagyúr
válasz
wolfman #11412 üzenetére
az jó, hogy találtál egy ilyen opciót, miután ezzel kezdtem...
egyébként a hangerőt normalra állítva sem kellett maximumra tekernem, de ha neked úgy nem elég a kraft, akkor azzal a beállítással nem is kell foglalkozni, át kell állítani highra (nálam úgy még a fél hangerő is bőven elég), és ha az sem elég, akkor kell egy normális füldugó. -
válasz
wolfman #11411 üzenetére
Szerintem itt már le lett írva x milliószor.
De minek egyáltalán piszkálni?"Érdekesség, hogy a korábban említett Yello - Race száma nagyon halk, míg a Fever Ray - Keep The Streets Empty For Me"
Azért, mert ez át tudja vinni a dinamikát. A Yello - Race jól masterelt, nagy dinamikatartományú, emiatt halkabban szól. Gondolom a másik lejátszó opampampja túl van hajtva, ezáltal hangosabb, viszont a dinamikát nem adja le (így egyforma hangerőnek hallatszik a kettő), és torzít.
Milyen füles az amit nem hajt meg a clip rendesen?
-
Dottore
addikt
válasz
wolfman #11405 üzenetére
A fülhallgatóval lesz ott gond, nem a lejátszó a gyenge láncszem.
A beállítások között találsz a hangkorlátozásra vonatkozó opciót, talán az van bekapcsolva. Ha így hallgatom akkor is olyan hangos, hogy nem lehet maxra tenni. Szóval a füles.
Az EQ ebben a lejátszóban ritka szar, ami azért nem gond mert nélküle is baromi jó a hangja. Pontosabban fogalmazva, nélküle baromi jó.
-
-
Dottore
addikt
válasz
wolfman #11327 üzenetére
Pont ahogy bwoay mondta. A Fuze dettó ugyanaz mint a Clip Plus, ami a hangját illeti. A Clip hangchipje van benne.
Azért szerintem annyira nem kell ezen matekozni. Nem kérdőjelezem meg, hogy esetleg van valaki akinek pár ezres is számít de nehogy úgy járj, hogy vársz míg lemegy a termék ára, akkor viszont lesz egy jobb, mert akkor már az érné meg, aminek ismét meg kell várni a kifutását és így tovább. Zene meg ugye nincs közben.
-
bwoay
nagyúr
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
wolfman #11301 üzenetére
Tudunk. Sansa Clip Plus. Szépen szól, kicsi, jól kezelhető, bővíthető. Nincs jobb ebben az árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...