Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépén egy hirtelen áramszünetet követően a Thunderbird úgy indul, mint ha most lett volna feltelepítve. A default profil mappáját lementettem az appdatából, abban benne vannak a postafiókok és a levelezése is a méretéből ítélve, de sehogy nem tudom visszaállítani. Próbáltam MozBackuppal készíteni egy backupot, de csak egy alap 3MB-os fájlt csinál, sem a beállításokat sem a levelezést nem menti le. Próbáltam új profilt létrehozni a profile managerben és az új profil alá bemásolni a lementett mappát, de az is csak szűz beállításokkal indul. Milyen megoldást javasolnátok, mert az elküldött üzenetekből sokra szüksége lenne és pop fiók lévén csak ott voltak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs