Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Netfone
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépén egy hirtelen áramszünetet követően a Thunderbird úgy indul, mint ha most lett volna feltelepítve. A default profil mappáját lementettem az appdatából, abban benne vannak a postafiókok és a levelezése is a méretéből ítélve, de sehogy nem tudom visszaállítani. Próbáltam MozBackuppal készíteni egy backupot, de csak egy alap 3MB-os fájlt csinál, sem a beállításokat sem a levelezést nem menti le. Próbáltam új profilt létrehozni a profile managerben és az új profil alá bemásolni a lementett mappát, de az is csak szűz beállításokkal indul. Milyen megoldást javasolnátok, mert az elküldött üzenetekből sokra szüksége lenne és pop fiók lévén csak ott voltak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- gerner1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest