- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Google Chrome
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
TigerCat #7999 üzenetére
Akkor úgy látszik visszatérek én is Outlook-ra. Ez szerinted mennyire jó ötlet a mostani TB után? Arra én úgy emlékszem, hogy eléggé memóriazabáló volt, egy csomó felesleges dologgal, amit átlag user sose használna, ezért sem szerettem. Azelőtt sima Live Mail-em volt, ami kb. az Outlook "Lite" verziója, de arra már rég megszűnt a support.
Az indító hsz.-em TB bug-jával amúgy tele van az internet, de jó megoldást sehol sem találtam. Csak annyit, hogy kapcsoljam be a "Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférését" a Google fiókomban. Ezt pedig csak TB miatt nyilván nem szeretném. Annyit hámoztam még ki, hogy a sima jelszó mellett valami "oauth" azonosítást is használ az imap-os G-mail-hez, ami látszik is a Password kezelőben és ilyen random karakterekből áll, de valamiért ezt jelszó csere után nem frissíti a TB. Erre még mindig nincs valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged