Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• liszi70

nagyúr

válasz Fire/SOUL/CD #9501 üzenetére

"Mint sok minden ez is állítható és elég beszédes."

Hát, lehet, hogy "beszédes", de nem az én nyelvemen beszél. :D Értem ez alatt, hogy nem nagyon tudom hová tenni ezt a beállítást. F@ngom nincs, mik ezek a SpamAssassin és társai, és mit kell beállítanom ahhoz, hogy ne ők döntsék el mi spam és mi nem, majd én eldöntöm és megjelölöm. Tök gagyi, amikor fontos levelet nem kapsz meg, mert napokkal későb kiderül, hogy szemétnek érzékelte a rendszer. Egyébként nem volt bepipálva, mégis ment automatikusan a spam mappába néhány fontos levél.

"Nem, letiltani nem tiltja, ahhoz szűrő kell. (Posta lehet, hogy így műxik, de pl. az Outlook sem így műxik, spam-ként jelöléstől függetlenül lehet tiltani a feladót"

Ez komoly, hogy egyenként, feladónként kell letiltogatni a spam levelek feladóját? Ebből a szempontból akkor a kőbalta egyszerűségű Posta az etalon. Ott ha áthúztam spambe egy levelet, már tiltotta is le a feladót, ki is írta. Teljesen természetes, logikus, és magától értetődő szerintem. Kár, hogy itt nem így működik. Persze biztos van valami oka, de ezt még nem látja át "csekélyértelmű medvebocs"-agyam. :D

Új hozzászólás Aktív témák