Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Mint sok minden ez is állítható és elég beszédes."
Hát, lehet, hogy "beszédes", de nem az én nyelvemen beszél.
Értem ez alatt, hogy nem nagyon tudom hová tenni ezt a beállítást. F@ngom nincs, mik ezek a SpamAssassin és társai, és mit kell beállítanom ahhoz, hogy ne ők döntsék el mi spam és mi nem, majd én eldöntöm és megjelölöm. Tök gagyi, amikor fontos levelet nem kapsz meg, mert napokkal későb kiderül, hogy szemétnek érzékelte a rendszer. Egyébként nem volt bepipálva, mégis ment automatikusan a spam mappába néhány fontos levél."Nem, letiltani nem tiltja, ahhoz szűrő kell. (Posta lehet, hogy így műxik, de pl. az Outlook sem így műxik, spam-ként jelöléstől függetlenül lehet tiltani a feladót"
Ez komoly, hogy egyenként, feladónként kell letiltogatni a spam levelek feladóját? Ebből a szempontból akkor a kőbalta egyszerűségű Posta az etalon. Ott ha áthúztam spambe egy levelet, már tiltotta is le a feladót, ki is írta. Teljesen természetes, logikus, és magától értetődő szerintem. Kár, hogy itt nem így működik. Persze biztos van valami oka, de ezt még nem látja át "csekélyértelmű medvebocs"-agyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Értem ez alatt, hogy nem nagyon tudom hová tenni