- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Honor profi iPhone másolásban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
Szia!
Ha még a "régi" felület volt böngészőből bejelentkezve, akkor a hiba oka nagy valószínűséggel az, hogy a freemail átállt az új felületre, a "régi" felületen ragadtak esetében új jelszót kell beállítani, biztonsági kérdéssel együtt. Nálam három fiókból kettőnél nem volt gond (régóta új felület volt), egy most költözött át. Beállítottam új jelszót, biztonsági kérdést, engedélyeztem, hogy külső program hozzáférjen a fiókomhoz. Thundrebirdben módosítottam a jelszót, szedi a leveleket...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest