- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
Szia!
Ha még a "régi" felület volt böngészőből bejelentkezve, akkor a hiba oka nagy valószínűséggel az, hogy a freemail átállt az új felületre, a "régi" felületen ragadtak esetében új jelszót kell beállítani, biztonsági kérdéssel együtt. Nálam három fiókból kettőnél nem volt gond (régóta új felület volt), egy most költözött át. Beállítottam új jelszót, biztonsági kérdést, engedélyeztem, hogy külső program hozzáférjen a fiókomhoz. Thundrebirdben módosítottam a jelszót, szedi a leveleket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- A Highguard új móddal próbálkozik – befutott az 5v5 raid!
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- BestBuy topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest