- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Találkoztatok már ilyen hibával? Van megoldás?
Az inbobxa jön a rengeteg levél, szűrők beállítva, és elpakol bizonyos leveleket onnan más mappákba. Illetve kézzel is pakolok el belőlük. Most azt játssza, hogy időnként az inboxból elpakolt levelek újra megjelennek (csak az utolsó pár napé) az inboxban is (ahová átraktam vagy a szűrő átrakta, ott továbbra is megvan)... letörlöm, megint megjelenik... ezzel futok pár kört, aztán pár napig, néha egy-két hétig jó, és újrakezdi. POP3-at használok, tehát a thunderbird levél tárolásával lehet a gond. (Ma éppen 06.27-ig lépett vissza, és minden szemét újra megjelent.)Régen ez működött szépen (3x.xx verziót használtam nagyon sokáig, frissítés kikapcsolva), sajnos voltam olyan hülye, hogy feltettem a legújabbat, és azóta is frissült párszor.... pedig régen már rájöttem arra, hogyha van ebből egy jól működő verzió éppen, akkor nem szabad frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest