Hirdetés
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Régi Mozilla Thunderbirdem van. 2.0.0.23-es (20090812) verzió.
(Később frissítettem, de a frissítéssel gondjaim voltak, így maradtam a régi, de bevált verzió mellett.)
A hivatalos leveleimet is ezen keresztül intézem olyan módon, hogy gmail-es fiókot használok.
A hivatalos e-mailjeimhez olvasási visszajelzést kérek.
A probléma, hogy a legtöbb esetben nem érkezik meg a hivataloktól kért olvasási visszajelzés.
És azt akarom, hogy minden esetben megérkezzen.
Azt sem tudom, hogy a problémát mi okozza? A Thunderbird elavult, vagy a hivatalok levelezőrendszerei rosszul vannak beállítva, vagy hogy az ügyintézők egyszerűen nem akarnak olvasási visszajelzést küldeni?Leteszteltem: freemailes címemre is küldtem e-maileket és onnan sikeresen vissza tudtam küldeni magamnak az olvasási visszajelzéseket.
Többen azt állították, hogy ők bizony megküldték nekem az olv. visszajelzéseket, viszont mégsem kaptam meg. (spam tárolót természetesen nézem).Mit tudok tenni?
Ez a probléma számomra lényeges, mivel sokszor előfordult, hogy az "igazmondó" hivatalok utólag azt állították, nem kapták meg a leveleimet (meg kellett kapniuk). És ez csak utólag szokott kiderülni, több hetes késedelmet okozva.
Köszönettel várom válaszotok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest