- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
-
-
Ablakos
őstag
Egy fiók az egy személy felügyelete alatt van. Szerintem ahhoz egyféle aláírás passzol. Azt szeretnéd, hogy hol ilyen, hol olyan aláírást tegyen a levelező. Miből találná ki, hogy te éppen melyiket kívánod alkalmazni?
Fájlból vagy fixen "beégetve" a fiókba is lehet formázatlan vagy html típust beszúrni. Amit előre beállítasz, az lesz a levél aláírása. -
Tamy
őstag
Szerintem: Létrehozod a Telekomos fiókot, majd a Postafiók beállításai alatt a Telekomos fióknál-Kiszolgáló beállításai-Lap alján: Helyi könyvtár, és itt betallózod a UPC-t.
Ugyanígy a Másolatok és mappák alatt az összesnél kiválasztod, hogy máshol, majd itt is megkeresed a UPC-t.A B verzió, hogy hagyod a francba a UPC-s profilod, létrehozod a Telekomos-t (bár azt írtad ezt nem akarod), majd a UPC-sből áthúzkodod ide az összes levelet, természetesen a megfelelő mappába, végül törlöd a UPC-s fiókod.
-
degec
senior tag
-
copass
veterán
van importer bővítmény ami szépen behúzza neked az eml-fájlokat
-
A fájlokat lemented, lényegtelen honnan, azok behívhatóak más alkalmazásba is. A kiterjesztés .eml lesz majd. Amúgy eggyel feljebb írtam, hogy viszem az egészet tokkal-vonóval. Szóval, nem lesz gond.
Az újat állítsd be, hozd létre a fiókokat, indítsd újra, majd mappánként dobd rá a leveleket a megfelelő mappára. Vár, amíg végez, mert ha sok van, eltart egy darabig. Ha kész és már nem dolgozik, megint indítsd újra. Ennyi.
-
-
copass
veterán
mondjuk biztonságteknyikailag és mentésügyileg is jobb ha le van mentve és utána nyitod meg, mert akkor egyrészt egyből átmegy rajta egy vírusellenőrzés, másrészt le is mentetted. így ha módosítasz rajta, tudod hova mentettél rá.
ó istenem hányszor kapartam vissza temporariba mentet doksikat!
szájbarágtam hogy mented és utánaszerkeszted... -
copass
veterán
illik csak nem számít semmit. mivel a funkciója ugyanaz marad: futtatja parancssorral a tb-t.
azért van ez az exe, hogy a portableappsplatformja megtalálja ezt fájlt, mivel a mappákban található exéket pakolja ki a menüjébe.
nekem az indító exe ~1 éves, azóta többször frissítette a tb magát és megy gyönyörűen 30gb levelezéssel együtt. -
genndy
addikt
A profilmappá(ka)t kell lementeni. Kézzel is megy, csak meg kell keresni. MozBackupot nem ismerem pontosan mit is ment, de szerintem jó, gondolom a profilkönyvtárt keresi meg ini-bejegyzés alapján és menti.
Szerencsére minden fontos mappabeállítás, szűrő, ilyesmi a profilkönyvtárban van, program könyvtárába nagyon kevés dolog kerül. -
copass
veterán
-
futár
senior tag
persze, hiba nélkül. Szerkesztés/Keresés/Üzenetek keresése. Ha megadtad a feltételeket, akkor Mentés keresési mappaként. Annyi, hogy az Elküldött üzenetek között is ott marad az üzenet, de mivel a keresési mappákat fogod nézni, ez nem zavaró. Viszont, ha törlöd, akkor mindenhonnan törlődik. Sok dologban ez vált be nekem. Ja és rögtön végrehajtódik.
-
futár
senior tag
Szerkesztés-Keresés-Üzenetek keresése, és itt adod meg ugyanazokat a feltételeket, majd elmented arra a névre, amit a mappának is adnál. Tehát ugyanazok a feltételek, mint a szürésnél. Annyi, hogy itt az elküldött elemek mappában is benne marad, nem mozgatja át, viszont ez működni fog. esetleg annyi, hogy a szűrőknél van egy olyan, hogy Enable autorun... , ezt bepipálva is kellene, hogy működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest