Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Hogyha összegyűlik egy 30-40 bejövő mail a Thunderbird-be ( a legújabb van fent ) akkor törlöm őket és a törölt elemekbe lesznek. Tehát nem véglegesen törlőm őket. Viszont észrevettem hogyha a bejövőből törlöm őket akkor azok a szolgáltató webes felületéről is törlődnek, eddig nem így volt hanem 2 hétig fentmaradtak a webes kliensbe is.
Van köze az új Thunderbirdnek a
Üzenetek megtartása a kiszolgálón a
Letörlésükig
Tehát ha törlöm a bejövőből akkor a webmail-be is törlődik a bejövőből? Elvileg POP3 van beálítam nem IMAP. Nemcsak IMAP-nál van akkor ez hogy a levelezőprogram folyamatos kapcsolatot tart fent a webkliensel, és ha törlök valamit pl a programba akkor a webmail-be is törlődik?
remélem érthetően letudtam írni hogy milenne a gondom.

köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest