-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Hogyha összegyűlik egy 30-40 bejövő mail a Thunderbird-be ( a legújabb van fent ) akkor törlöm őket és a törölt elemekbe lesznek. Tehát nem véglegesen törlőm őket. Viszont észrevettem hogyha a bejövőből törlöm őket akkor azok a szolgáltató webes felületéről is törlődnek, eddig nem így volt hanem 2 hétig fentmaradtak a webes kliensbe is.
Van köze az új Thunderbirdnek a
Üzenetek megtartása a kiszolgálón a
Letörlésükig
Tehát ha törlöm a bejövőből akkor a webmail-be is törlődik a bejövőből? Elvileg POP3 van beálítam nem IMAP. Nemcsak IMAP-nál van akkor ez hogy a levelezőprogram folyamatos kapcsolatot tart fent a webkliensel, és ha törlök valamit pl a programba akkor a webmail-be is törlődik?
remélem érthetően letudtam írni hogy milenne a gondom.

köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest