Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Halihó! Sürgős segítséget kérek a hozzáértőktől!
A problémám a következő: teljesen új WIN7 telepítést szeretnék csinálni, szűz merevlemez, szűz partíciójára, úgymond "tiszta lappal". A Thunderbirdöt használom levelezésre, van két postafiókom, egy céges, és egy privát. A levelezésemet nem szeretném elveszteni (fél évre visszamenőleg), a leveleket (a teljes kimenő és bejövő forgalmat, mindkét fiókon) kellene valahogyan úgy archiválni, hogy egy külső, hordozható vinyóra ki tudjam írni, majd az újratelepítés után visszaolvasni. Csináltam fiókonként egy teljes "archiválást", és már itt kezdődnek a problémák:
1., Nem tudom, hogy ez az archivum fizikailag hol található a gépemen, hogy lementsem a másik vinyóra. Ha megnézem Thunderbird alól az archiv mappa tulajdonságait, akkor helyként az alábbit találom: "imap://b.istvan@mail.cegnev.hu/Archives/2010" (cégnév persze fiktív) Ez hol a tökömben van?
2., Ha ez sikerülne, nem tudom, hogy hogyan lehet "visszaimportálni" majd az új feltelepített rendszer alá.
3., Az elkészült "archivumok" közül, a cégesben valóban benne vannak a leveleim, de a privát fiókom összes levele egyszerűen elveszett. Az archiválás után a bejövő / kimenő mappák is üresek lettek, de a privát fiókhoz tartozó "archivum" sem tartalmaz semmit sem....
Részletes segítséget kérnék, mert abszolút láma vagyok a Thunderbirddel kapcsolatban.
Eddig nem volt itthon életbevágóan fontos céges levelezésem, ahhoz meg már hozzászoktam, hogy a félévente esedékes újratelepítéskor a magánlevelezésem elvész. Sajnos ezt most már nem tehetem meg.Szóval segítsetek, kérlek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hyundai, Kia topik
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- AliExpress tapasztalatok
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs